12 Ιαν 2009

Απ' τον καιρό του ΝΟΑ





Στο αθλητικό μέγαρο Αντιπάρου, εκεί που φιλοξενούνται οι απέριττες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου, έγινε σήμερα η κοπή πίτας του Ομίλου. Πλήθος παιδιών, γονέων και μελών του ΝΟΑ τίμησανμε την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εντυπωσιακή και η σύσσωμη παρουσία των κοινοτικών συμβούλων, που απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως ο ΝΟΑ δεν είναι ορφανός, όπως συκοφάντες των ιστολογίων κατηγορούν, αλλά πεντάρφανος. Το φλουρί χάθηκε κάπου στα παραπήγματα.

Το πήραμε στην πλάκα γιατί έχουμε να μιλήσουμε σοβαρά για το θέμα όσο έχουν να ασχοληθούν και οι κοινοτικοί... Απ΄τον καιρό του ΝΟΑ...

3 σχόλια:

ParosClubG.13 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

έχετε όμως την αγάπη των παιδιών και αυτό μας αρκεί. Αυτό μας σίνει δύναμη. Οι αιρετοί θα σας ...αγκαλιάσουν μόνο παραμονές των εκλογών!!!

Παπαβάζελος

Ανώνυμος είπε...

εγω δεν ειδα πουθενα ανακοινωση οτι ο Ναυτικος Ομιλος εκοβε σημερα την πιτα . Εξαλλου απο οτι ειδα στις φωτογραφιες ηταν εκει καποιοι ανθρωποι που ειναι κολλητοι της κυριας προεδρου , Γιατι δεν της λενε να βοηθησει ? Και γιατι οι ανθρωποι του Ναυτικου Ομιλου αφου δεν βλεπουν φως απο την κοινοτητα ,δεν ζητανε καποια βοηθεια απο τους πολλους συλλογους που υπαρχουν στο νησι ? Αη Γιαννη Σπηλιωτη , Συλλογο Γυναικων , Συλλογο Ψαραδων , Αγροτικο Συνετερισμο και αλλους . Οταν προκεται για παιδια πρεπει ολοι να βοηθαμε . Ας αφησουμε πια τις κακιες . Ειναι παιδια ! Και μπραβο που ασχολουνται με τον αθλητισμο & οχι σε ενα κομπιουτερ παιζοντας παιχνιδια με βια ή ακομα χειροτερα με Ναρκωτικα . Αυτα ! Λυπαμαι αν σας κουρασα .