2 Ιουλ 2012

ΑΝΘΕΜΙΟΝ: έχω ένα Ανθέμιον που όλο όλο τρέχει και πού θα σταματήσει; Και σε ποια τιμή;

 

Ότι έχει συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με την υπόθεση του αξιόλογου Λαογραφικού Μουσείου Ανθέμιον, που αναζητεί νέα στέγη, περιγράφεται στο αναλυτικό άρθρο του τελευταίου φύλλου της εφημερίδας “Τα Νέα Πάρου-Αντιπάρου”. Όποιος έχει άποψη για το θέμα, παρόμοια ή διαφορετική, όποιος γνωρίζει στοιχεία για το παρελθόν της αναζήτησης, καλείται να συνεισφέρει στο διάλογο που άνοιξε πρόσφατα (το θέμα συζητήθηκε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο).

(ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΕΙΟ)

image

image2a2b

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένα σχόλιο! Μήπως γιατί δεν μας ενδιαφέρει; Πάντως καλό θα είναι να μας απασχολήσει όλους και να κατατεθούν προτάσεις: Για την τιμή αγοράς, για το λειτουργικό κόστος του χώρου που θα φιλοξενήσει τη συλλογή αν αποκτηθεί, για τα οφέλη μιας τέτοιας κίνησης.

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα ΦΩΝΗ της ΠΑΡΟΥ θεωρεί ότι στο συγκεκριμένο συμβούλιο έγινε ομόφωνα δεκτή η μεταφορά του Ανθέμιον στην Αντίπαρο.
"ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΙΑΝΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ", γράφει.
Αυτό φυσικα δεν ισχύει, αλλά δημιουργεί ένα κλίμα, ώστε αν τυχόν καταψηφισθεί η πρόταση εξαγοράς του Μουσείου απο κάποια από τις πλευρές της αντιπολίτευσης, να χρεωθεί κιόλας την χαμένη ευκαιρία να αναβαθμιστεί δήθεν πολιτιστικά η Αντίπαρος.

Τα λεφτά από που θα βρεθούν; περισσεύουν 200 και βάλε χιλιάρικα;

Μάγε μαγε είσαι εδώ;

Ανώνυμος είπε...

Στο δημοτικό σχολείο βρίσκεται εδώ κι έναν χτόνο παρατημένη η βιβλιοθήκη Ρούσσου με πολύ σπουδαία βιβλία. Η φθορά των βιβλίων είναι θέμα χρόνου. Μήπως θα έπρεπε πρώτα να βρεθεί λύση για τη βιβλιοθήκη Ρούσσου;