10 Ιουλ 2012

Διάπλους 2012–τα ανθρώπινα γλαράκια

Για μια ακόμα φορά κερδίζει επάξια τον τίτλο του κεντρικού γεγονότος της θερινής Αντιπάρου. Αξίζει ένα μπράβο σε όλους: διοργανωτές, συμμετέχοντες, εθελοντές, θεατές. Οι μικρές ατέλειες είναι απλά για να είναι η επόμενη διοργάνωση ακόμα πιο επιτυχημένη.

Ήδη άρχισαν να αναρτώνται τα πρώτα βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και σχόλια σε κοινωνικά δίκτυα όπως το παρακάτω (της φίλης Αλ.Κ. στην παρθενική της συμμετοχή):

“Σήμερα κολύμπησα την απόσταση Πούντα-Αντίπαρος! Ένα ακατόρθωτο εγχείρημα για μένα έγινε πραγματικότητα! Προτρεπω όλους να δοκιμάσουν αυτή την μοναδική εμπειρία! Πως την βίωσα? Ως μια ατομική προσπάθεια μέσα από ένα αρχέγονο αίσθημα επιβίωσης με μια ταυτόχρονα επιχειρούμενη συλλογική προσπάθεια μέσα σε μια διαισθητικά συγχρονισμένη συνειδητότητα!! Δεν θα ξεχάσω τους ήχους της θάλασσας από την θορυβώδη διάσχιση της από τα ανθρώπινα "γλαράκια". Μπράβο στους διοργανωτές και συνκολυμβητες μου!!”

diaplous_by_m_xatzakidiaplous2_by_m_xatzaki

πηγή των δύο εξαιρετικών φωτό: http://www.facebook.com/mairixatzaki

 

Αφιέρωμα από την αντιπάρια φωνή που πρώτη ανέβασε υλικό από την εκδήλωση:

DSC_0380 (Αντιγραφή)

Ολόκληρο φωτογραφικό άλμπουμ από τον αντιπάριο (εδώ το άλμπουμ):

IMG_1538 (Large)_thumb[2]

Βίντεο από τον παριανό τύπο (psts.gr):

και οι χρόνοι των νικητών από το ΝΟΑ (και τον πρόεδρό του κ. Φαρούπο Τάσο, στον οποίο αξίζουν και τα περισσότερα συγχαρητήρια:

xronoi

Δεν υπάρχουν σχόλια: