6 Νοε 2011

οι τρεις δημοτικοί συνδυασμοί του νησιού στον ΗΧΩ FM (UPDATE)


UPDATE

Χωρίς κανένα περαιτέρω εισαγωγικό σχόλιο, παραθέτουμε τις πρόσφατες συνεντεύξεις στον ΗΧΩ FM (102,1) (στην εκπομπή των Γεωργίας Παττέ-Καραγιαννιώτη και Δημήτρη Αρκουλή) των δύο δημοτικών παρατάξεων του νησιού μας (εκκρεμεί η τρίτη, της Ενωτικής Κίνησης Προόδου, πιθανότατα εντός της εβδομάδας)
Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του δημάρχου που προηγήθηκε χρονικά είναι πρώτη. Έγινε στις 24/10 και πολλά από αυτά που αναφέρονται τότε θίγονται και κρίνονται/απαντώνται στη δεύτερη, εξίσου διαφωτιστική, συνέντευξη (έγινε την 1/11) του συνδυασμού “Μένουμε Αντίπαρο” που ακολουθεί.

  Y.leventakis-pan.faroupos- 24-10-2011 ston hxw by Magos Gisspor

HxwFM-menoume antiparo-1Noe2011 by menoumeantiparo


Τρίτη χρονικά η συνέντευξη του συνδυασμού "Ενωτική Κίνηση Προόδου" που έγινε πριν δύο μέρες.
Hxw-enwtiki kinsi proodou-8noe2011



Φυσικά τα σχόλια οφείλουν να είναι στο κλίμα που κάθε φορά θεωρείται ως απαιτούμενο του διαλόγου εδώ. Αλλιώς δεν θα τα δείτε δημοσιευμένα…

29 σχόλια:

Σ.Ν. είπε...

Άκουσα πρόσφατα τις δύο συνεντεύξεις και ήταν μια καλή ευκαιρία να τις φρεσκάρω. Ο δήμαρχος λέει πολλά, αλλά δεν είναι όλα ακριβή. Ενημερώθηκα ακούγοντάς τον για το βιολογικό και τα άλλα, μικρά και μεγάλα έργα, αλλά στην κόντρα του με την αντιπολίτευση δεν με έπεισε, από τη στιγμή που οι καταγγελίες των "Μένουμε Αντίπαρο" στη δεύτερη συνέντευξη μοιάζουν να έχουν βάση.

Εντύπωση κάνει η απουσία στο λόγο του δημάρχου της παράταξης του κ. Μαριάνου, σαν να θέλει να ακυρώσει την αντιπολίτευση του. Γενικώς έχω πολλά να γράψω αλλά θα περιμένω κι άλλους για να ξανατοποθετηθώ.

Μπράβο πάντως για την πρωτοβουλία να ανεβάσεις τα αρχεία, για εμάς που δεν είμαστε εκεί ήταν ευκαιρία να ενημερωθούμε για πολλά και να σχηματίσουμε άποψη.

Ανώνυμος είπε...

μια χαρά μου φαίνονται όλοι γιατί δεν τα βρίσκουνε για να μην χαθούνε οι συντάξεις

Ανώνυμος είπε...

IKANWPEIHTIKOS O DIMARXOS EXEI APOKTISI MIA KALI EYXERIA LOGOU K O GIATROS EPISIS O SFALAGKAKOS ISTERI LIGO.O MARIANOS POU EINAI EKSAFANISMENOS;O DIMARXOS FENETE NA PROSPATHEI K NA EXEI ARKETA KALA APOTELESMATA.. KALI K I KRITIKI TOU GIATROU LIGO IPERBOLIKI STO THEMA TIS PROEDROU SXOLIKIS EPITROPIS.

Ανώνυμος είπε...

poly parapono o sfalagkakos vre paidia moy pianetai h psixi moy otan ton akouo

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΑΜΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤAΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ Ο ΛΕΒΕ; ΜΕ ΤΟ "ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΤΡΙΠΑΚΙ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ; ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ" ΚΑΙ ΛΕΩ "ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ". ΑΚΟΥΩ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΑ, ΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΜΑΡΙΑΝΟ ΠΑΝΤΩΣ...ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕ ΚΑΛΑ...ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

tha pei kaneis gia ta lefta pou efere o dimarxos sto nisi apo to limeniko tamio;apo tis prospathies t tha erxete sto nisi mas to 30 tis ekato twn xrimatwn apo to limeniko tamio tis parou.etsi gia na sxoliazoume eforis tis ilis k oxi memonomena.na blepoume ta problimata k na piezoume alla na anaferomaste k sta thetika apotelesmata.

Magos Gsisspor είπε...

Να το πείτε και καλά κάνετε. Είναι μια επιτυχία του Δημου, την οποία στήριξε σύσσωμη η αντιπολίτευση, αλλά επετεύχθη μετά τις δύο συνεντεύξεις, που είναι και το θέμα της ανάρτησης. Σήμερα στη συνεντευξη του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Προόδου έγινε αναφορά στο σημαντικό αυτό ζήτημα. Υπάρχουν μερικές απορίες σχετικές, εκφράζονται και στον τοπικό τύπο που κυκλοφόρησε.

Αυτό ακριβώς πάντως, το να αναφερθούμε στο λιμενικό ταμείο δηλαδή, τη στιγμή που το θέμα είναι οι δύο συνεντεύξεις, είναι αυτό ακριβώς που περιγράφετε ως "μεμονωμένος σχολιασμός". Αλλά μια που είναι κάτι σημαντικό γίνεται δεκτό (κι ας επιμένετε στα greeklish)

Π.Κ είπε...

να δουμε ποτε θα πεσουν οι τονοι ,και να κοιταξουμε να δουλεψουμε ολοι μαζι μπας και γινει κατι στο νησι,παιζει ο καθε σχολιαστης με μια και μονο λεξη που ειπε ο κυριος δημαρχος και δεν κοιταζει τιποτα μα τιποτα θετικο που αγωνιζεται να προσφερει στο νησι αυτος ο ανθρωπος που εκλεχθηκε απο τον κοσμο να υπηρετησει αυτον τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Magos Gsisspor είπε...

Η καφρίλα δεν έχει όρια. Ανεβάζω το σχόλιο απλά για να φανεί και στους υπολοιπους. Αν φυσικά γνωρίζατε δεν θα γράφατε αρλούμπες.Η συνέντευξη θα ανεβει μόλις μου σταλεί, όπως και οι προηγούμενες. Ίσως δεν ξέρετε ότι οι τρεις συνεντεύξεις απέχουν αρκετές μερες μεταξύ τους, με την τελευταία να έγινε μόλις χτες. Αν την έχετε εσείς ακούστε την και ξανακούστε την αφού σας άρεσε τόσο πολύ και μετά στείλτε τη και σε μένα να την ανεβάσω.

Ψευτομαγκιά και δημοκρατική κομπορρημοσύνη που δεν εχει κανένα αντίκρυσμα στην πραγματικότητα, μόνο στην οπαδική σας μιζέρια.

Όσο για τις κωλοτούμπες και τις κυβισθήσεις του Καρατζαφ. ρωτήστε άλλους, που κατέχουν το θέμα περισσότερο. Κινούνται ανάμεσά σας...

Π.Κ είπε...

ΧΑΛΑΡΟΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Magos Gsisspor είπε...

https://www.wetransfer.com/dl/x9Mn3X7e/86c6d329da48ef32033bdf5f876640eb69af52bfb5613927370eeadfe498c29dcc31bc92194886d

η τρίτη συνέντευξη για τον ανυπόμονο δημοκράτη. θα ανεβεί σύντομα όπως οι άλλες

ανωνυμος (αλλά με σώας τας φρένας) είπε...

Καλά ρε παιδιά αυτό που λένε οι δύο παρατάξεις της μειοψηφίας για το ζήτημα του νερού το άκουσαν κάποιοι που μόνο να φανατίζουν και να φανατίζονται ξερουν;
Νομίζω ότι αυτό είναι το νούμερο ένα ζήτημα αυτή τη στιγμή, και απορώ γιατί ο δήμαρχος δεν βγαίνει μπροστά να πει την αλήθεια, παρά κρύβεται. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
Δεν είναι εγκληματική η αμέλεια του να διαθέτει ο δήμαρχος στοιχεία για την ποιότητα του νερού, να έχει ενημερώσει μόνο τους συμβούλους, να αφήνει όλο το καλοκαίρι να πλενόμαστε με το παλιόνερο, και τώρα ούτε να απαντά ούτε να βγαίνει πρώτος και να λέει τι συμβαίνει;
Μπράβο σας, μια χαρά το λιμενικό και ο βιολογικός και ο δρόμος και οι μπάρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά στο τέλος δεν θα τα χαρούμε, θα έχουμε πεθάνει από καρκίνο.
Ντροπή.

ΦΑ είπε...

Άκουσα με προσοχή και τις τρεις συνεντεύξεις. θεωρώ πως οι μισοί τουλάχιστον από όσους γράφουν στα σχόλια δεν άκουσαν ούτε μια ολόκληρη, παρά αρκέστηκαν σε αυτά που άκουσαν από άλλους ή αυτά που θα θέλανε να είχαν ακούσει. Γιατί αλλιώς κάποια πράγματα θα ήταν πέρα από καθε συζήτηση.
Ας πούμε, το θέμα με τις μπάρες του πεζόδρομου, έτσι όπως εκφράζεται με επιχειρήματα από τις δύο τελευταίες συνεντεύξεις είναι φως φανάρι ότι είναι λανθασμένο και απορώ πώς κάποιοι βλέπουν τόσο στενά. Μάλλον θα πρόκειται για αυτούς που δεν άκουσαν την άλλη άποψη, μόνο στέκονται στη δική τους.
Το ίδιο και με το θέμα με την αλλαγή του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του Δημοτικού. Καμία θέση που να ευσταθεί από πλευράς δημάρχου για αυτή την πραξικοπηματική κίνηση, που δεν ταιριάζει με τα μεγαλόστομα προεκλογικά περί συνεργασίας και ανοίγματος προς τους πολίτες, αλλά εκθέτει και τους συμβούλους που δεν πήραν αποστάσεις από την απαράδεκτη αυτή κίνηση.
Ακόμα πιο σοβαρά είναι τα πράγματα με το νερό. Ο γιατρός τα είπε μια χαρά, και η άλλη αντιπολίτευση επίσης. Προσέξτε, εδώ είναι ένα ζήτημα δημόσιας υγείας, όχι παιχνιδάκι μικροπολιτικό που άμα δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα το κρύβουμε σε ένα συρτάρι, όπως έκανε η αλήστου μνήμης προκάτοχος. Ο δήμαρχος εκτέθηκε με αυτή την κίνηση. Υπάρχουν κι άλλα ενδιαφεροντα που ακούστηκαν, όπως για τις απευθείας αναθεσεις (και τις εικονικές προσφορές θα προσέθετα), για τα πολλαπλά ερωτήματα της αντιπολίτευσης που ο δήμαρχος δεν απαντά όχι μόνο μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια (30 μέρες) αλλά καθόλου(!) καθώς και την διάθεση να συνεργάζεται μόνο οποτε τον βολεύει.

Από την άλλη παιδιά, ας αναγνωρίσετε ότι είναι ο εκλεγμένος της πλειοψηφίας κι επομένως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Κι έχει και τις δυσκολίες που η αντιπολίτευση απλά κρίνει. Ας πούμε ο περιφερειακός έγινε όπως έγινε, κόστισε και κατι παραπάνω, ε! τώρα ειναι γκρίνια να λέμε ότι είναι κακοτεχνία επειδή έχει μερικούς μικροκυματισμούς. Αν τους βλέπει κι ο δήμαρχος ας κανει ό,τι πρέπει, αν όχι ας αφήσει την αντιπολίτευση να διαμαρτύρεται.

Θα επανέλθω και για τα άλλα, που είναι αρκετά. Σας συμβουλέυω να ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,που κατα τη γνώμη μου είναι μια πρώτης ταξεως ευκαιρία μα ενημερωθείτε για τα ζητήματα του νησιού.
Μπράβο για την πρωτοβουλία να βγουν προς τα έξω, είναι ένα επιχείρημα ότι τα μπλογκς έχουν θεση στον πολιτικό και κοινωνικο διάλογο, όταν δεν δρουν συκοφαντικά και μονόπλευρα.

Ανώνυμος είπε...

να βαλεισ την σημερινη συνεντευξη του λεβεντακη γιατι δεν τιν ακουσα

Magos Gsisspor είπε...

Καλύτερα... Δεν την έχω καν, αλλά δεν πρόκειται να ανεβεί εδώ. Ας την ανεβάσει ο ίδιος σε φιλικά του σάιτ αν νομίζει ότι αξιζει τον κόπο. Δεν τιμά το διάλογο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ που ο κ. Δήμαρχος τελικά βρίσκεται εγκλωβισμένος στο παλαιοκομματικό, πελατειακό σύστημα, και συνεπώς τα χέρια του είναι δεμένα.
Τους πρώτους δύο μήνες ακούγαμε συνέχεια από τα χείλη του την φράση: "Αυτά που ξέρατε (επί Μανέτα) ξεχάστα τα!" Και μας έκανε να ελπίσουμε...
Σύντομα όμως έδειξε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι να ξαναβγεί, πάση θυσία, πατώντας επί πτωμάτων.
Δεν διστάζει να σπιλώσει, να μειώσει, να πετάξει λάσπεις, όλα για να δημιούργησει εντυπώσεις...
Το τρομακτικό είναι ότι τωρα τελευταία δείχνει να πιστεύει τα ψέμματα που λέει, και να είναι αδιάφορος για τη ζημιά που μπορεί να προικαλέσει αυτή η στάη σε συμπολίτες του.
Κρίμα, γιατί ζούμε όλοι μαζί εδω, και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλά, και κάθε μέρα λέμε μια καλημέρα...
Κρίμα, γιατί είναι κατά βάθος καλό παιδί ο Γιάννης, αλλά έχει αφήσει τις φιλοδοξίες του και πολλά άλλα να τον αλλοιώσουν, να τον κάνουν να μεταμορφωθεί από πολίτη σε πολιτικό και τώρα πολιτικάντη...
Τον λυπάμαι... πρέπει να σκεφτεί από 'δω και πέρα πώς θέλει να τον θυμούνται οι συμπολίτες και συγχωριανοί του.

Magos Gsisspor είπε...

Στον ανώνυμο των 10:38> Αν εσύ, που με αποκαλείς φίλο, νομίζεις ότι το δίκιο είναι μαζί σου, γράψτο. Αλλιώς εκτίθεσαι διπλά: και λόγω βιασύνης και λόγω προτίμησης. Το σχόλιό σου θα διαγραφεί, εφόσον πετάς απλά πυροτεχνήματα.

Στον ανώνυμο των 11:09> Νομίζω οι τρεις συνεντεύξεις πρέπει να ακουστούν από όλους. Δείχνουν και τα καλά που έχουν πραγματοποιηθεί και το νέο ύφος εξουσίας που πρεσβεύει ο δήμαρχος. Ταυτόχρονα υπενθυμίζουν ότι η αντιπολίτευση είναι παρούσα κι ως αντιπολίτευση μπορεί να εναντιώνεται σε ό,τι της μοιάζει παράδοξο με τις αρχές της. Αν υπάρχει ένας χαρακτηρισμός που απεχθάνεται ο "Γιάννης", όπως τον λες, είναι αυτός που του αποδίδεις. Ελπίζω ότι θα προβληματιστεί από ένα τέτοιο σχόλιο, που προέρχεται από ένα φανερά οικείο του πρόσωπο. Διαφορετικά η συνέχεια θα είναι δυσανάλογη με τις προεκλογικές του ρήσεις.
Το καλό του νησιού είναι ένα, απλά όταν υπεισέρχονται παράγοντες οπως το σόι, η εντοπιότητα, η υστεροφημία, η μισαλλοδοξία και τα απωθημένα, ξαφνικά πολλαπλασιαζεται και καθένας θεωρεί ότι κατέχει την αλήθεια και το τι είναι καλό.
Δυστυχώς για τους λάτρεις των πολλαπλών θεωρήσεων της αλήθειας, η πολυφωνία πλέον κοινοποιείται και συνήθως η μία και μοναδική αλήθεια στεκει στο τέλος εμπρός μας. Αν ακόμα και τότε καποιος δεν τη βλέπει η κατάσταση είναι σοβαρή, γιατί παραχαράσσεται η ίδια η πραγματικότητα. Προφανώς αναφέρεσαι στα σημερινά καμώματα στον ΗΧΩ...

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι πολυ που διεγραψες το σχολιο μου ουτε σε εβρισα ουτε βλαστημησα.γιατι????????????σε πειραζει μαγε που λεω την αποψη μου???

Ανώνυμος είπε...

ston 11:09 th les more???pataei epi ptvmatvn o dhmarxos????pes to dhmosia na doyme posoi ua to sthrhjoyn.Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.xues eixe symboyleio giati den phges na toy to peis????sobareythtai!!

Magos Gsisspor είπε...

Στον ανώνυμο των 4.13: αν είσαι ο ίδιος με πριν (αμφιβάλλω από το ύφος γραφής), σου ζήτησα να αποδείξεις ότι έχεις εσύ το δίκιο. Εφόσον δεν το κάνεις, αλλά απλά πηγαινοέρχεσαι δημιουργώντας εντυπώσεις ότι εγώ ειρωνεύομαι και είμαι μισαλλόδοξος, περιμένω να αποδείξεις ότι είναι έτσι. Φυσικά θα διαγραφεί και πάλι το σχόλιό σου, εφόσον σε εχω προειδοποιήσει ότι απλά πετάς πυροτεχνήματα. Το κακό είναι ότι είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ποιος είσαι, και η δημόσια θέση σου δεν σε τιμά να κατηγορείς αδίκως, να στοχοποιείς και να συμμετέχεις σε συκοφαντίες που τελευταία ακούγονται στα στέκια σου. Δεν θα επανέλθω, ίσως στα πω δια ζώσης. Και σένα και κάποιων άλλων.

Στον 4.09: ας σου απαντήσει ο 11.09. Αναφέρεται σε συγκεκριμένα ζητήματα φανταζομαι, κυρίως στις συνεντεύξεις του και καποιες τελευταίες ενέργειες. Αν αυτό είναι το μόνο που σε πείραξε ("πατάει επί πτωμάτων"), που ασφαλώς είναι μια υπερβολή, τότε μπορεί και να έχει δίκιο σε πολλά άλλα που αναφέρει. Ας εξηγηθεί ο ίδιος όμως αν θέλει.

Ανώνυμος είπε...

δεν κατηγορω ουτε συκοφαντω κανενα μαγε ειναι δικια σου κουβεντα αυτη.

Magos Gsisspor είπε...

"να συμμετέχεις σε συκοφαντίες" έγραψα. Αν δεν βάζεις στη θέση τους τους βλάκες ανεύθυνους που εκστομίζουν συκοφαντίες, είσαι συνένοχος.

Περιμένω να ακούσω το σημείο που θεωρείς ότι υπερβάλλω και ειρωνεύομαι και που ακριβώς έχεις δίκιο, κυρίως σε ότι αφορά την πρόσφατη επικαιρότητα και τη χτεσινή συνέντευξη.

Ανώνυμος είπε...

δεν ακσιζει το μπλοκ σου τα παρουσιαζεισ οπωσ γουσταρεισ γιαυτο μπενουν μονο λιγει κ οι ιδιοι.τιποτα δεν σ αρεσει μαγε περιμενω μια αντικειμενικη γνωμη.

Ανώνυμος είπε...

bgale tin sinedefksi t dimarxoy na krinoume lene oli oti eipe alithies me egrafa oxi san ton mariano k basilopoylo akoysa m pane k koytsompolio.o sotiris itan mono poio normal apo tin adipoliteysi.na akoysoyme k emeis re pedia an isxioyn ayta.

Magos Gsisspor είπε...

Τη συνέντευξη δεν θα την ανέβαζα ακόμα κι αν την είχα. Δεν τιμά το διάλογο. Το ζήτημα με την κόντρα δημάρχου-Ενωτικής Κίνησης ας το κρίνουν όσοι το άκουσαν ή ήταν στο συμβούλιο την ίδια μέρα. Αλλιώς ας περιμένουν τους συμμετέχοντες σε δηλώσεις και ανακοινώσεις.

Στην ίδια συνέντευξη ο δήμαρχος έκανε και κάποια "καμώματα" όπως έγραψα και νωρίτερα, και αφορούν στα αποτελέσματα της δειγματοληψίας του νερού. Κι αυτό δεν είναι για να βγει σε ένα σχόλιο απλά.

Όσο για τον ανορθόγραφο φίλο που επιμένει να πετάει πυροτεχνήματα, θα συμφωνήσω μαζί του ότι το μπλογκ αυτό είναι υποκειμενικό και για τα σκουπίδια. Έχει όμως pagerank 3, αν αυτό ξέρει τι σημαίνει, βαθμός αξιολόγησης που ελάχιστα ιστολόγια των Κυκλάδων διαθέτουν. Επιπλέον ισχύει ότι δήλωσα νωρίτερα για την αλήθεια που κλωνοποιείται από φτηνές αξίες και τελικά νομίζει ο καθε πωρωμένος σχολιαστής ότι την κατέχει. Αν είναι έτσι, ιδου πεδίο δόξης λαμπρό, να μας πεις που βρίσκεις άδικη την κριτική και που έχεις το απέραντο δίκιο που δηλώνεις διαρκώς χωρίς να το αποκαλύπτεις. Μάλιστα σε λίγο θα μας κανεις να ξεχάσουμε τι ζητάω από σένα: "Περιμένω να ακούσω το σημείο που θεωρείς ότι υπερβάλλω και ειρωνεύομαι και που ακριβώς έχεις δίκιο, κυρίως σε ότι αφορά την πρόσφατη επικαιρότητα και τη χτεσινή συνέντευξη."

Ανώνυμος είπε...

ολοι πυροτεχνιματα πετανε ρε μαγε???σιγα,ακουσε και αλλες αποψεις.

Magos Gsisspor είπε...

Όχι όλοι, ούτε μόνο ένας. Στην περίπτωσή μας όμως αναφέρομαι σε έναν συγκεκριμένο ανώνυμο σχολιαστή, που αφού με κατακεραύνωσε για την ειρωνεία μου και το αδικο που εκφέρω, μας έχει αφήσει στο περιμενε σχετικά με το τι εστί δίκαιο και τι όχι, παντα αναφορικά με συγκεκριμένα ζητήματα.

Μην γενικεύουμε τα πάντα και δίνουμε πάλι δικαίωμα στον καθένα να βγαίνει στο λιμάνι και να λέει ασυναρτησίες.

Οι απόψεις που αξίζουν της προσοχής μας δεν διαφεύγουν, αυτό ισχύει για όλους μας.