6 Μαρ 2011

V for Voskotopia

UPDATE
Ο κ. Τριαντάφυλλος απαντά στα σχόλια σε όσους ανώνυμα απάντησαν ποικιλοτρόπως στο αρχικό του κείμενο. Άλλα σχόλια δεν θα γίνουν δεκτά. Και γιατί ο ίδιος σας καλεί να τον βρείτε και να συζητήσετε από κοντά και γιατί το θέμα "βοσκοτόπια" αξίζει λιγότερης σημασίας από ότι πάει να καρπωθεί. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα στο νησί αυτή την περίοδο και είναι στρουθοκαμηλισμός να μην τα βλέπουμε και να στρέφουμε τα πυρά μας μόνο στην επιστολή ενός επωνύμου, που μπορεί να αρέσκεται σε συχνές έγγραφες παρεμβάσεις αν και επέλεξε να μην πολιτευτεί -δικαίωμά του-, αλλά τουλάχιστον υπογράφει επωνύμως και χωρίς περιστροφές.
av11
 Ο πολίτης Γ.Τριαντάφυλλος είχε προειδοποιήσει εδώ και μέρες για γραπτή παρέμβασή του στο θέμα των βοσκοτοπίων, αυτό που αποσύρθηκε άρον άρον από το τελευταίο τακτικό δημοτικό συμβούλιο, λόγω πλημμελούς προετομασίας, αδεξιότατων χειρισμών και πρόχειρης αντιμετώπισης. Με τιμές που κυμάνθηκαν από 2 έως 40 ευρώ ανά στρέμμα και μια άτακτη υπαναχώρηση από την αρχική απόφαση υπό το βάρος της αντίδρασης των κτηνοτρόφων, τρώθηκε η αξιοπιστία και η ικανότητα της οικονομικής επιτροπής. Ελπίζοντας πως και οι επιτροπές, πέρα από τους ανθρώπους, μαθαίνουν από τα λάθη τους, παραθέτουμε την παρακάτω επιστολή όπως εστάλη. Υπάρχουν διαφωνίες σε κάποια σημεία -θα ήταν παράλογο να απαντά σωστά και σε όλα μία επιστολή-, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αν αυτή η σφαιρική προσέγγιση γινόταν έγκαιρα, θα ήταν καλύτερα για όλους. Ακόμα και για την κατσίκα-κατσίκα.
Σημ.1: σε πρόσφατο άρθρο σχετικά με τα βοσκοτόπια και άλλα ζητήματα του δημοτικού συμβουλίου έγινε ένα λογοπαίγνιο (“βόδι-shop για τα βοσκοτόπια”), που σχολιάστηκε ειρωνικά από το μπλογκ “Φιλελεύθερος” και την εφημερίδα “Τα Νέα Πάρου-Αντιπάρου” ως εξής: “Άλλο και τούτο πάλι. Αντιπαριώτικο blog (ποιο άραγε;) για να σχολιάσει ένα δημοτικό συμβούλιο του νησιού έβαλε φωτογραφία πάνω από το κείμενο ένα μοσχάρι με τη λεζάντα «Βόδι shop για τα βοσκοτόπια». Ήμαρτον Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!”. Αν κατάλαβε κανείς ποιος αμάρτησε ας αφήσει ένα σχόλιο. Ή -αν προτιμάει- ένα στριγκάκι που πάει με όλα τα θέματα.
Σημ.2: Μακάρι να υπήρχε παρόμοιος ζήλος πολιτών και για άλλα ζητήματα που απασχόλησαν το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο (κακοτεχνία δρόμου, κλειστές παραλίες, δειγματοληψία νερού)

Αντίπαρος 2 Μαρτίου 2011
ΠΡΟΣ
1. ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
2. Συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ»
3. Συνδυασμό «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ»
«Κατσίκα-Κατσίκα»: Το νέο είδος προς εξαφάνιση μετά την «Καρέτα-Καρέτα» και «Μονάχους-Μονάχους»
Κίνδυνος εμφάνισης στην αγορά νέων προϊόντων όπως: Λαδοτύρι, Ανθότυρο, Ξινομηζύθρα, «MADE IN CHINA».
Με τους τίτλους αυτούς ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας. Διαβάζοντας σε διάφορα τοπικά blogs και σε τοπικά Μ.Μ.Ε., αλλά περισσότερο ακούγοντας από διάφορους «ειδικούς» και μη… (πολλοί απ’ αυτούς δεν γνωρίζουν να ξεχωρίζουν τον τράγο από την κατσίκα) σχετικά με την τιμή μίσθωσης των βοσκοτόπων στο νησί μας, από τον νεοσύστατο πλέον Καλλικρατικό!!! Δήμο. Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω μερικές προσωπικές μου απόψεις σχετικά με αυτό το θέμα.
Αν έχω καταλάβει καλά το θέμα άρχισε από τη στιγμή που σε ένα από τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια το θέμα της οικονομικής επιτροπής που αφορούσε την έγκριση και ψήφιση της τιμής ενοικίασης ανά στρέμμα των δημοτικών βοσκοτόπων αναβλήθηκε αφού κρίθηκε απ’ όλα τα μέλη της δημοτικής οικονομικής επιτροπής ότι η τιμή που είχε αποφασισθεί (αν δεν κάνω λάθος 20€) ήταν μάλλον ακριβή για τα δεδομένα της Αντιπάρου.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα λοιπόν θα επισημάνω τα εξής:
1. Μη έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Η Αντίπαρος είναι πολύ μικρή και όλοι γνωρίζουμε (ιδιαίτερα ο δήμος) ότι οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι (ενοικιαστές) είναι 4-5 αν δεν απατώμαι. Δεν νομίζετε ότι θα μπορούσαν να παρευρίσκονται στις συζητήσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα γι’ αυτούς; Οι γνώμες τους, τα προβλήματά τους, οι προτάσεις τους δεν ενδιαφέρουν τον δήμο; Μόνο κάθε 4-5 χρόνια για τις εκλογές θα τους θυμόμαστε και θα τρέχουμε στα χωράφια και στα μαντριά τους;
2. Σκεπτικό της απόφασης. Για να παρθεί μια τέτοια απόφαση σκεπτόμενος πρόχειρα αλλά λογικά, βρίσκω τους παρακάτω λόγους:
α)Οικονομικός – εισπρακτικός. Δηλαδή ο δήμος πολύ απλά επιθυμεί να αυξήσει τα έσοδά του, ενοικιάζοντας μερικές εκατοντάδες στρεμμάτων βοσκοτόπων σε αγρότες και κτηνοτρόφους.
β)Φόβος καταπάτησης δημόσιας γης από ιδιώτες. Δηλαδή ότι ο δήμος έχει ενδείξεις ότι κάποιοι επίδοξοι πονηροί και μοχθηροί κάτοικοι κάτω από παράνομες ενέργειες θα προσπαθήσουν σε λίγα χρόνια να ισχυριστούν ότι η γη που ενοικιάζουν είναι δική τους!!!
γ)Καταστροφή της βλάστησης και δασικών εκτάσεων στις συγκεκριμένες περιοχές. Δηλαδή ότι τα αιγοπρόβατα (κυρίως) θα εξαφανίσουν κάθε είδους βλάστηση στους τόπους βοσκής και γι’ αυτό το λόγο ο δήμος θα αποτρέψει την καταστροφή.
δ)Παρεμπόδιση ανθρώπων που τυχόν θα επιθυμούσαν να περπατήσουν στις συγκεκριμένες περιοχές.
ε)Τυχόν εμπλοκή του δήμου σε παράνομες επιδοτήσεις προς τους κτηνοτρόφους.
Ας αναλύσουμε τώρα τους πέντε αυτούς λόγους:
α)Ο δήμος μας πρέπει να λειτουργεί σαν μια οικογένεια η οποία θα προστατεύει τα μέλη της και μάλιστα να προσέχει περισσότερο αυτό τον τομέα, στον οποίο τα οικονομικά δεν είναι και τόσο αισιόδοξα. Ας αποφύγει το φοροεισπρακτικό χαρακτήρα και προτείνω (αν και με θίγει επαγγελματικά) ότι μπορεί κάλλιστα να εισπράξει ευκολότερα χρήματα από την ενοικίαση κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και από τον αυστηρό έλεγχο των τελών ύδρευσης και καθαριότητας.
β)Ο φόβος καταπάτησης είναι ανύπαρκτος αφού θα υπάρχουν, φαντάζομαι, σε ετήσια βάση σχετικά έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι οι εκτάσεις αυτές ήταν, είναι και θα είναι δημοτικές, απεναντίας αν δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένοι κτηνοτρόφοι, στις ενοικιαζόμενες χορτολιβαδικές περιοχές του νησιού, ίσως πολύ σύντομα υπάρξουν πονηρές βλέψεις από άλλους επιτήδειους που καραδοκούν τριγύρω. Ιδιαίτερα για το νησί του Δεσποτικού να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αν δεν υπήρχε τόσα χρόνια ο βοσκός και το κοπάδι του στο νησί, δεν θα υπήρχε τώρα ούτε εκατοστό από τα θαυμαστά αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν στην περιοχή.
γ)Κατάγομαι και έχω μεγαλώσει μέσα σε μια αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια και επιτρέψτε μου να έχω προσωπική άποψη για την τυχόν καταστροφή που προξενούν τα αιγοπρόβατα στα βουνά της Αντιπάρου. Εδώ και εκατοντάδες χρόνια στα βουνά του νησιού έβοσκαν μερικές χιλιάδες αιγοπρόβατα και πιστέψτε με ότι τα βουνά παρέμεναν ζωντανά και καταπράσινα. Αυτό άλλωστε επιτάσσουν και οι νόμοι της φύσης για την πανίδα και την χλωρίδα ενός τόπου. Την καταστροφή του περιβάλλοντος την προξενούν κάποια άλλα ζώα, που συνεχίζουν και περπατούν με δύο πόδια. Αυτούς πρέπει να φοβόμαστε και όχι τα άμοιρα τα ζώα.
δ)Σε αυτό το ζήτημα θα μπορούσε ο δήμος να καθορίσει μια συγκεκριμένη περιοχή που θα είναι κτηνοτροφική στην οποία θα μπορούσαν να υπάρξουν κατάλληλες διαβάσεις και μονοπάτια πεζοπορίας. Άλλωστε πολλοί λάτρεις της υπαίθρου είναι και λάτρεις των ζώων, οπότε το ένα δεν αναιρεί το άλλο και το αντίθετο.
ε)Θα πρέπει πολλοί παρλαπίπες, ξερόλες… να γνωρίζουν ότι οι επιδοτήσεις δεν δίνονται για τα στρέμματα γης, αλλά δίνονται ανάλογα με τα πόσα θηλυκά ζώα (αιγοπρόβατα-αγελάδες) δηλώνουν υπεύθυνα οι παραγωγοί, πάντα με την επίβλεψη και έλεγχο των κτηνιάτρων των νησιών μας. Απλά στο κάθε ζώο πρέπει να αναλογούν ορισμένα τετραγωνικά μέτρα γης. Όσο για το ποσό των επιδοτήσεων αυτό είναι σχετικά ψίχουλα αν σκεφτούμε ότι οι κτηνοτρόφοι στην Αντίπαρο αγοράζουν ζωοτροφές περίπου 50% ακριβότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα και οι τιμές των προϊόντων τους θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικές για να έχουν αυτά τα ελάχιστα κέρδη που έχουν.
Απέναντι τώρα στους πέντε αυτούς λόγους ας βάλουμε και το ζήτημα: Θέλουμε ή δεν θέλουμε τον πρωτογενή τομέα στο νησί μας; Οι ψαράδες οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι πρέπει να παραμείνουν και να εκσυγχρονιστούν ή θα πρέπει να τα πουλήσουν όλα και να χτίσουν «ROOMS FOR RENT»; Αιώνες τώρα οι παππούδες μας και οι γονείς μας έζησαν και δημιούργησαν χάριν της γεωργίας της κτηνοτροφίας και της αλιείας χωρίς τον τουρισμό, κατάφεραν με τον κόπο τους και τον ιδρώτα τους και ανάθρεψαν επάξια πολυμελείς οικογένειες. Εμείς δηλαδή είμαστε η γενιά που θα τα καταστρέψει όλα;;; Καλά είναι τα ROOMS, CAFÉ, RESTAURANT’S και τα BEACH BAR, αλλά ας κοιτάξουμε και πότε – πότε πίσω μας από πού ερχόμαστε. Άνθρωποι δίχως παρελθόν δεν έχουν παρoν και μέλλον.
Σε εποχές που πλέον την αξία της γης την καθορίζει το real-estate ,ας δώσει δύναμη ο δήμος και η κοινωνία γενικότερα σε ανθρώπους που με μεράκι ασχολούνται ακόμη με την γη και τον πρωτογενή τομέα για να μπορούμε εμείς και τα παιδιά μας να υπερηφανευόμαστε για την αντιπαριώτικη τσικουδιά, το ξινόγαλο, το ανθότυρο, το λαδοτύρι, την ξινομυζήθρα, την κακαβιά και τόσες άλλες ξεχωριστές γεύσεις που μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας.Kαι που ξέρεις …… μπορεί τελικά ο παρεξηγημένος πρωτογενής τομέας να είναι και τελικά αυτός που ίσως μπορέσει να μας βοηθήσει στην έξοδο από την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα.
Γνωρίζω ότι ίσως πολλοί από τους αναγνώστες δεν θα συμφωνήσουν σε πολλά σημεία της επιστολής, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα δοθεί μια λύση για τους κτηνοτρόφους του νησιού. Θα μπορούσε βέβαια να παίξει καταλυτικό ρόλο ο Αγροτικός Συνεταιρισμός του νησιού μας, αλλά δυστυχώς βρίσκεται σε «χειμερία νάρκη» και γι’ αυτό βεβαίως φταίνε οι ίδιοι οι παραγωγοί.
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Τριαντάφυλλος Ιωάννης του Αρτεμίου

16 σχόλια:

kallitzakis είπε...

Μένω άναυδος. Ειλικρινά δεν κατανοώ το λόγο της επιθέσεως. Ούτε φυσικά την κριτική που κάνετε σε ένα καλοκάγαθο σχόλιο, που σκοπό δεν είχε να θίξει κανένα, παρά μόνο να τονίσει το χιούμορ του συγκεκριμένου blog. Θυμίζω ότι το σχόλιο έχει γίνει σε παραπολιτική στήλη, που κύριο χαρακτηριστικό της έχει το χιούμορ.

Με κάθε τρόπο σας υπενθυμίζω ότι έχω να ασχοληθώ με γραφόμενα άλλης διαδυκτιακής σελίδας σε Πάρο και Αντίπαρο πολύ καιρό (τόσο που έχω ξεχάσει και το χρονικό διάστημα). Η παρέμβαση μου έχει να κάνει με το ότι έχετε φερθεί με λαθεμένο τρόπο εναντίον μου, δίχως να σας έχω προκαλέσει. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και βάζω τέλος στο θέμα εδώ.

Δημ.Μ.Μπελέγρης

Magos Gsisspor είπε...

Κάπως έτσι άναυδος έμεινα κι εγώ -και μερικοί ακόμη- όταν διαβάσαμε το συγκεκριμένο -δέχομαι ότι ήταν καλοκάγαθο- σχόλιο τόσο στο μπλογκ σας όσο και στη στήλη "Ψίθυροι".Κι αυτό γιατί, όπως λέει και ο Πανούσης, χιούμορ πάνω σε χιούμορ δεν γίνεται. Εν προκειμένω οδήγησε σε παρεξήγηση.

Κάποτε ανταλλάσσαμε πολύ χειρότερα πυρά, όταν είχατε εσείς φερθεί με λαθεμένο τρόπο εναντίον μου, δίχως να σας έχω προκαλέσει. Είναι φανερό πως οι καιροί έχουν αλλάξει.

Ευχαριστώ για την παρέμβαση. Αυτό ακριβώς περίμενα.

Ανώνυμος είπε...

Εκέι που μας χρωσταγανε μας πήραν και το βόδι...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφει ο κ. Τριαντάφυλλος, στα λόγια παίρνει άριστα, αλλά ας μας πει, όλοι φταίνε το ίδιο που εξέθεσαν την οικονομική επιτροπή; Μήπως κάποιοι πήγαν προκλητικά αδιάβαστοι; Μήπως τελικά επικράτησε η πολιτική του καφενείου, που τόσο συχνά αναφέρετε;Τα περί τραγου και κατσίκας καλό θα ήταν να μην είχαν γραφτεί. Από τη στιγμή μάλιστα που μετά από τόσο επιθετικό ξεκίνημα δεν αναφέρεται η κωλοτούμπα καποιων συμβούλων, δημιουργούν κακή εντύπωση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΠΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ Δ/Ν/Τ ''

Ανώνυμος είπε...

τελικα ανωνυμε των 5.42 συμφωνεις με την επιστολη και διαφωνεις με τον γιαννη?
γιατι αν εχεις εμπαθειες, τουλαχιστον γραψε μας κατι παραπανω για να μαθαινουμε και εμεις οι εκτος αντιπαρου τι συμβαινει στο νησι μας.
Α.Κ.Π. οπως Δ/Ν/Τ.
οσο για την επιστολη σε μερικα σημεια διαφωνω ,αλλα τουλαχιστον ηταν μια αφορμη να γινει γνωστο και αυτο το θεμα.
ΤΗΑΤ'S ALL

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε μου μαγε πρεπει να μαθεις που μπορει να το ξερεις οτι ο εν λογο κυριος τριανταφυλος που μας κανει τωρα κυριγμα η οικογενεια του ειχε τα καλυτερα φιλετα στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ και τα ξεπουλησε στους ξενους κλειστηκανε και οι περισοτερες παραλιες που ηταν τοτε οι ευεσθησιες του σε ποιον τα λεγει αυτα ? ηταν δε τοτε και κοινοτικος συμβουλος με τον θειο φιλολια.

Ανώνυμος είπε...

καληνυχυα

Magos Gsisspor είπε...

Καληνύχυα;...

Συμβολικό το τελευταίο σχόλιο. Ακονίσανε κάποιοι τα νύχια τους θιγμένοι από την παρέμβαση του κ. Τριαντάφυλλου. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχετε δίκιο, γιατί καταφέρεστε εναντίον του υπογράφοντος το κείμενο και όχι εναντίον των θέσεων του κειμένου. Το πρώτο είναι σαφώς πιο εύκολο, μπορούμε να κατηγορήσουμε αβίαστα κάποιον έτσι, ανώνυμα, αλλά τις ίδιες κατηγορίες δεν τολμάμε να τις εκτοξεύσουμε επωνύμως. Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια βγάζει το συμπέρασμα ότι στην μικρή κοινωνία μας δεν κοιτάμε τι προτείνει κάποιος αλλά από που βαστάει η σκούφια του και τι επιχειρήσεις έχει. Αν είναι έτσι, εξηγείται και η δυσκολια να πείσουν τον κόσμο μερικοί έντιμοι και ανιδιοτελείς πολίτες και πολιτευόμενοι. Μήπως τα βοσκοτόπια τα χρειαζόμαστε τελικά για τα όρθια πρόβατα; Και με το τελευταίο δεν αναφέρομαι σε όσους άφησαν σχόλιο, αλλά σε μία υποομάδα που κρίνει τον άνθρωπο κι όχι τι ακριβώς γράφει.

Ας μείνουμε σε ότι έχει γραφτεί σχετικά με το κείμενο, από την κατσικα και τον τραγο που πράγματι δεν χρειαζότανε έως κάποιες ευθύνες που δεν καταλογιζονται μές στο κέιμενο.

Καληνύχυα λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπέρ του κτηνοτροφικής παραγωγής, θαυμάζω τους ανθρώπους που συνεχίζουν ακόμη αυτό το επάγγελμα, όπως θαυμάζω και όσους σέβονται τη φύση γιατί από αυτή ζούμε όλοι. Αν όλα γίνονται αξιοκρατικά και χωρίς συμφέροντα θα μπει το νερό στο αυλάκι.
Όμως υπάρχουν σημεία που διαφωνώ με τα γραφόμενα του Τριαντάφυλλου Γιάννη.

….περισσότερο ακούγοντας από διάφορους «ειδικούς» και μη… (πολλοί απ’ αυτούς δεν γνωρίζουν να ξεχωρίζουν τον τράγο από την κατσίκα) σχετικά με την τιμή μίσθωσης των βοσκοτόπων στο νησί μας, από τον νεοσύστατο πλέον Καλλικρατικό!!! Δήμο…..
Γράφετε κείμενο το οποίο για εισαγωγή έχει προσβλητικό λόγο για τους αναγνώστες.

……….τιμή που είχε αποφασισθεί (αν δεν κάνω λάθος 20€) ήταν μάλλον ακριβή για τα δεδομένα της Αντιπάρου……
ποια είναι τα δεδομένα? Να τα μάθουν οι «ειδικοί» και οι μη. Ας μας τα αναλύσετε όπως μας αναλύσατε και τα προηγούμενα.Κάτι θα ξέρετε παραπάνω.


Κατάγομαι και έχω μεγαλώσει μέσα σε μια αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια………..
……….να χτίσουν «ROOMS FOR RENT………
ο καθένας κάνει ότι θέλει και διαχειρίζεται την περιουσία του όπως θέλει. Και σεις το ίδιο δεν κάνετε?

……….για να μπορούμε εμείς και τα παιδιά μας να υπερηφανευόμαστε για την αντιπαριώτικη τσικουδια………
αυτή η περηφάνια θα μας μείνει τελικά και δεν θα μας αφήσει να πάμε παραπέρα.


………….ο παρεξηγημένος πρωτογενής τομέας να είναι και τελικά αυτός που ίσως μπορέσει να μας βοηθήσει στην έξοδο από την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα……….
Ποιος σας είπε ότι είναι παρεξηγημένος?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 1-Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΤΙΧΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2-ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ? 3-ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΟΘΗΚΕ ΩΣ ΛΑΘΟΣ.4-ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΝΑΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ. 5-ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ) ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ . ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΕΧΕΙ 40 ΕΥΡΩ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μ.Τ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ είπε...

ΜΕΡΟΣ 1ο:

ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 9.24 ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΜΑΚΙΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ....
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΑΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ.ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΦΕΝΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ κ.λ.π. ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ???

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ είπε...

ΜΕΡΟΣ 2ο:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΧΩΡΑΦΙΩΝ(ΟΧΙ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ)ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΙΛΑ ΤΥΡΙ Η ΚΡΕΑΣ(ΚΑΤΣΙΚΙ-ΑΡΝΙ)ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΑ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ, ΕΚΤΑΣΗ 200 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΞΙΑΣ 100-150 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΠΙ 20 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4000-5000 ΕΥΡΩ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.(ΧΕΡΣΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΑΦΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ)
ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ( ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ)…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ ΟΠΟΥ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 20000-25000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΔΩ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
Whitekeyvillas.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΩ 300 ΕΛΙΕΣ .ΑΜΠΕΛΙ. ΖΩΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8.00 ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΗ…..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ είπε...

ΜΕΡΟΣ 3ο(ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ):

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.
Ο ΓΕΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΖΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS.AYTO ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?????
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΩΑ.
ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.. ΑΡΧΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ……………. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ.
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Magos Gsisspor είπε...

Χωρίς σχόλια, μόνο ότι η απάντηση τιμά τον ίδιο και το συγκεκριμένο άρθρο.

Δ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ.ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΤΩΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΙΖΟΝ.ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ?ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙ ΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΧΙ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΝΩΜΑΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΟΥΤΙΑ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΥΡΙ, Κ.Λ.Π.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΙΝΟΓΑΛΕΝΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ.