1 Ιαν 2011

Σύλλογος Αντιπαριωτών και φίλων της Αντιπάρου

 

Στις 5 Δεκεμβρίου έγινε η καθιερωμένη πλέον συνάθροιση των Αντιπαριωτών και φίλων της Αντιπάρου, για τον εορτασμό του πολιούχου του νησιού μας Αγίου Νικολάου. Όπως κάθε χρόνο στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης χοροστατούντος του συμπατριώτη μας ιερέα π. Δημητρίου Δημητρόπουλου, έγινε ο Εσπερινός και η Αρτοκλασία και κατόπιν δόθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού η καθιερωμένη δεξίωση με μεζέδες φτιαγμένους από τις Αντιπαριώτισσες της Αθήνας και με άφθονο τσίπουρο από το νησί μας. Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, τα μέλη του συλλόγου Αντιπαριωτών μέσα από τις στήλες της εφημερίδας αυτής θα ήθελαν αν ευχηθούν στα μέλη, τους φίλους αλλά και όλο τον κόσμο, τις θερμότερες ευχές για ένα καινούργιο χρόνο με υγεία, χαρά και λιγότερα προβλήματα.PIC00005 [800x600]

Η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου είναι στις 15 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με πατροπαράδοτα κάλαντα, γλυκά και τσίπουρο.

Στην εκδήλωση όπως κάθε χρόνο πλέον, θα βραβευθούν όλα τα παιδιά που κατάγονται από την Αντίπαρο ή ζουν στο νησί μας και τα οποία είτε πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα είτε τελείωσαν τις σπουδές τους και έλαβαν το πτυχίο τους μέσα στο 2010.

Το νέο έτος είναι επίσης και χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα εκπροσωπεί τον Σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα γίνει Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και κατόπιν θα γίνει η εκλογική διαδικασία. Βασική προϋπόθεση είναι η Ταμειακή ενημερότητα των μελών που θέλουν να ψηφίσουν καθώς επίσης και η υποβολή νέων υποψηφιοτήτων για μέλη τα οποία θα ήθελαν να εκλεγούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός η στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου από νέα και σε ηλικία άτομα αλλά και σε εμπειρία ενασχόλησης με τα κοινά. Είναι διαπιστωμένο πλέον ότι ο μέσος ηλικιακός όρος των μελών του Συλλόγου είναι πολύ υψηλός, γεγονός που κάνει επιβεβλημένη την συμμετοχή και την εγγραφή νέων σε ηλικία μελών με κέφι και θέληση για βοήθεια, αλλιώς σε μερικά χρόνια ο Σύλλογος θα πάψει να υπάρχει.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: