8 Νοε 2010

Κυριακή κοντή γιορτή: ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ (3)

MENOUME ANTIPARO LOGO [320x200] 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1)
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν με τη ψήφο τους,
δίνοντας μας το δικαίωμα να αποκτήσουμε δυναμική φωνή στο νεοσύστατο δήμο
 εκλέγοντας ένα σύμβουλο.
Στη δύσκολη αυτή εκλογική διαδρομή
δεν κάναμε άγρα ψηφοφόρων, δεν τάξαμε, δεν πήγαμε πόρτα πόρτα.
Η κάθε ψήφος είναι μοναδική και αποτελεί προσωπική επιλογή που τιμά τον κάθε ψηφοφόρο
και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεργαστούμε με το δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει
βασιζόμενοι στις ίδιες ακριβώς αρχές και αξίες οι οποίες μας οδήγησαν μέχρι εδώ.
Εκ του συνδυασμού
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ
--------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (2)
Πρώτα θα ήθελα εκ μέρους όλου του Συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ να ευχαριστήσω τον κόσμο της Αντιπάρου που μας τίμησε με την ψήφο του. Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλότατα και πιστεύω ότι ήταν οι πιο «πολιτισμένες» εκλογές στην Αντίπαρο τα τελευταία χρόνια. Ο Συνδυασμός μας συνέβαλε συνειδητά και αποφασιστικά για να διατηρηθεί το ήπιο αυτό κλίμα.
Οι εκλογές όμως δεν έχουν τελειώσει. Η τελική αναμέτρηση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή και διατηρούμε τη βεβαιότητα ότι ο Συνδυασμός μας θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική νίκη.
Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι πολλά και η ευκαιρία (ίσως) η μοναδική για τον τόπο μας. Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο με αξιοκρατία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το μέλλον μας.

Σας ευχαριστώ όλους
Μαριάνος Νικόλαος
Υποψήφιος Δήμαρχος

http://enotikikinisiproodou.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (3)
Ευχαριστούμε όλους τους Δημότες της Αντιπάρου που μας τίμησαν με την ψήφο τους ανακηρύσσοντας μας πρώτο Συνδυασμό στις εκλογές. Η εμπιστοσύνη αυτή μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε.
Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν, να συμπορευτούν μαζί μας για την επίτευξη του τελικού στόχου την ερχόμενη Κυριακή, για τη νέα εποχή της Αντιπάρου.
Για την δημιουργία του νέου Δήμου μας
Για μια Αντίπαρο της Ενότητας της Ανάπτυξης της Προκοπής και της Αειφορίας
Εκ μέρους του Συνδυασμού
Γιάννης Λεβεντάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος

6 σχόλια:

Magos Gsisspor είπε...

Τα σχόλια ανήκουν σε άλλο ποστ κανονικά, όπου και μεταφέρθηκαν. Σωστές πάνω κάτω απορίες με αμφίβολη προαίρεση, λιγότερο επιβαρυντικές πάντως από άλλες που έχουν ήδη διατυπωθει για εκείνη την ομιλία, αλλα και για την άλλη. Καμία δεν ικανοποίησε τον κόσμο: Οι καιροί είναι πονηροί, κρέμονται καποιοι πάνω από τα PC τους να δουν τι θα προκρίνει ο μαγος πίσω από τις λέξεις...

Ανώνυμος είπε...

TON PARI GIA DIMARXO TORA!!!

Magos Gsisspor είπε...

Όταν η κοινωνια επιβραβευει κάποιον με τους ψήφους της, πρέπει να αποδεχτούμε την απόφασή της; Ή να την σατιρίζουμε και να την κρίνουμε κακόβουλα;

Ερώτηση...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς από την αρχή είχαμε αντιταχθεί απέναντι στις δυο παρατάξεις. Μας εξεφραζε πιο πολύ το πρόγραμμα του μένουμε Αντίπαρο.Τωρα που έμειναν ΑΥΤΟΙ τι θα κάνουμε;;;;Το λευκό πάει υπέρ του κόμματος και το άκυρο δείχνει ότι δεν έχουμε γνώμη....μπάχαλο.....

Magos Gsisspor είπε...

Υπομονή, αν δεν καταλάβατε το δελτίο τύπου. Ενδεχομένως να υπαρξει προσωπική περαιτέρω τοποθέτηση επί του θέματος προς αποσαφήνιση...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάγε , (post 5:04 μ.μ.)
Το ερώτημα είναι το εξής, αυτοί που τον ψήφισαν συνειδητοποίησαν ότι θα αποφασίζει για αυτούς στο μέλλον? Θα μου πείτε ναι άλλοι όχι.

Αλλά από την στιγμή που έχουμε δημοκρατία θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση των συγχωριανών μας και να ευχηθούμε για το καλύτερο του νησιού, για το όποιο αποτέλεσμα ανακοινωθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Μιλώντας πάντα για εμένα προσωπικά , θα ήθελα να πω ότι η επιβράβευση της κοινωνίας με την ψήφο της για το συγκεκριμένο άτομο μου προκαλεί μια μικρή ανησυχία .

Τέλος όσον αφορά το Post του Ανώνυμος 5:39 μ.μ. θα πρέπει καλώς ή κακώς να αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι οι ψηφοφόροι για το ποιον κρίνουμε από τους 2 εναπομείναντες, άξιο ως δήμαρχο
του νησιού μας, με κριτήρια τα οποία υπάρχουν ήδη στα χέρια μας. Η αποχή είναι αδιαφορία προς τον τόπο μας.

Δημοκρατία και ελευθερία ψήφου


Ευχαριστώ
Ο Γνωστός Άγνωστος