15 Νοε 2010

ΝΟΑ, ως πότε ορφανόα;

NOA(1)

Ο  Ναυτικός  όμιλος  Αντιπάρου  συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου  LASER που πραγματοποιήθηκε από τις 27-31/10/2010 στο  Φαληρικό Δέλτα με την αθλήτρια του ομίλου ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΒΙΚΥ. Οι καιρικές συνθήκες ήταν άστατες και η αθλήτρια μας κατέλαβε την 28η θέση  στην γενική κατάταξη των αγώνων , θέση καθόλου ευκαταφρόνητη αν αναλογιστούμε ότι ήταν η πρώτη φορά που η αθλήτρια μας λαμβάνει μέρος σε επίσημους αγώνες και το ότι είχε να συναγωνιστεί με τις καλύτερες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

    Το  Δ.Σ. του  Ναυτικού ομίλου  ευχαριστεί τους προπονητές Κεφαλλωνίτη Τζώρτζη & Γιαβούρογλου Γιώργο για την βοήθεια τους και τον  ναυτικό όμιλο Πειραιά για την φιλοξενία  του.paros noa 2009 009

 

paros noa 2009 008

  

Τέλος ελπίζουμε ότι   η νεοεκλεγείσα  δημοτική αρχή θα υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ,σχετικά με τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις του ομίλου μας.

Ο Πρόεδρος Φαρούπος Αναστάσιος

 

 

 

NOA (2)

“Άλλη μια επιτυχία του ομίλου μας είναι το ότι 2 αθλητές του, η ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ, έχουν προσκληθεί στην προπόνηση της εθνικής ομάδας σκαφών optimist που θα γίνει στον ναυτικό όμιλο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ από τις 17-21/11/2010. Με αυτά τα λίγα και πενιχρά μέσα που διαθέτουμε έχουμε κατορθώσει τόσα πολλά και αυτό γιατί εξακολουθούμε να προσφέρουμε συλλογικά!”

        ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: