21 Απρ 2010

Ο Διάπλους 2010 του ΝΟΑ

Sailing_Away_by_arrivesatten

Ο διάπλους Πούντα –Αντίπαρος, κεντρικός θεσμός του καλοκαιριού εδώ και δύο χρόνια, θα γίνει φυσικά και φέτος. Ο ανερχόμενος Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου “ΜΕΑΣ ΩΛΙΑΡΟΣ”, έκλεισε την πόρτα σε όσους καλοπροαίρετα ή εκ του πονηρού βιάστηκαν να προσεταιριστούν τη φετινή διοργάνωση. Έτσι, η πρόταση να ενταχθεί ο διάπλους σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία, με τη συμμετοχή της ΕΠΑΨΥ, του κέντρου πρόληψης «Θησέας», του Δήμου Πάρου και ίσως και άλλων, απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά της συνδιοργάνωσης του φετινού Διάπλου δεν θα αναλυθεί εδώ, έτσι κι αλλιώς το νησί διάγει γενικότερη περίοδο αυτοδιάθεσης και αυτονομίας ελέω Καλλικράτη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο 3ος Διάπλους Αντιπάρου θα γίνει και φέτος, με την ελπίδα όλων να είναι επιτυχής.

Ακόμα κι αν η έννοια της επιτυχίας είναι διαφορετική για τον καθένα.  

Στα σχόλια μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου του ΝΟΑ για την ανάδειξη νέου ΔΣ, όπου για μια ακόμα φορά θίγεται σαφέστατα το ζήτημα των εγκαταστάσεων που ο Όμιλος δεν διαθέτει ακόμα, περιμένοντας Κοινότητα (αιρετούς και υπαλλήλους) να συνδράμουν επιτέλους στο αυτονόητο αίτημα του μοναδικού αθλητικού ομίλου στο νησί.

 

Διαβάστε σχετικά:diaplous[7]

ο περυσινός διάπλους: φωτογραφικό υλικό, βίντεο και… μια προφητεία

 εικοσάλεπτο βίντεο του περυσινού διάπλου από το φίλο Θεολόγο

επιστολές γονέα (,   ) για τα άλυτα μέχρι σήμερα προβλήματα του ορφαΝΟΑ

18 σχόλια:

Magos Gsisspor είπε...

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 17/04/2010

Την Παρασκευή 16/04/2010 και ώρα 19.00 συνήλθε γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου και διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ν.Ο. Αντιπάρου Μ.Ε.Α.Σ. ΩΛΙΑΡΟΣ.

Μετά από την διαπίστωση απαρτίας και μετά από εκλογές αναδείχτηκαν οι κάτωθι οι οποίοι συγκροτήθηκαν αμέσως σε σώμα ως εξής:

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - πρόεδρος

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - αντιπρόεδρος

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - γραμματέας

ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΥ ΜΠΕΤΥ - ταμίας

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - γραμματέας β’

ΚΕΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -ταμίας β’

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ - μέλος

ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - μέλος

ΚΕΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - μέλος.

Το νέο Δ.Σ. σαν πρώτη προτεραιότητα έθεσε να προχωρήσει το ζήτημα της αίτησης προς την κοινότητα Αντιπάρου για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις του ομίλου.

Ο Πρόεδρος
Φαρούπος Αναστάσιος

Ο Γραμματέας
Τριαντάφυλλος Ιωάννης

Ανώνυμος είπε...

Kante to mes'ton Avgousto!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον παέι για τελευταία βδομάδα Ιουλίου

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικο το νέο Δ.Σ.

Θα γίνει μαζί με της Αγίας Μαρίνας που θα έχει κόσμο? ή θα στηθεί μόνο του?

Θα έχει διάσημους όπως πέρσι?

Θα χρειαστεί οικονομική στήριξη?

Σε ποιές ηλικίες απευθύνεται?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ

ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πως θα σας φαινότανε να υπήρχε ένας διάπλους που να τον διοργάνωνε ο δήμος πάρου και ο ΝΟΠ και να ξεκίναγε από το λιμάνι της αντιπάρου και να κατέληγε στην πούντα? Δε θα έπρεπε και η αντίπαρος να έχει λόγο ή μερίδιο στην διοργάνωση? Ή μήπως θα έπρεπε να βλέπει από απέναντι τις κακαβιές στην πούντα?

Ελ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ενδιαφέρον για το διάπλου από τους γείτονες τόσα χρονιά γιατί δεν διοργάνωναν κάτι έπρεπε να το κανη ο νοα για να ζητούν όλοι μερίδιο αν θέλει ο δήμος και ο νοπ ας οργανώσουν και αυτοί ότι διάπλου θέλουν . ο νοα θα κανη ότι είναι να κάνει από αυτόν ξεκίνησε η ιδέα του διαβόλου πούντα Αντίπαρο και ας κάνει και όσες κακαβιές θέλει τέλος πια η ειρωνια θα φέρει catering από τη Γαλλία για του εκλεκτούς που δεν τρώνε κακαβιά Α.Π

Ανώνυμος είπε...

Δεν το βρίσκω καθόλου κακό, να ενδιαφέρετε η Πάρος για κάτι όμορφο που δημιούργησε ο Ν.Ο.Α.
Αντιθέτως θα έπρεπε να μας τιμά και να κοιτάζαμε να το "εκμεταλευθούμε" όσο το δυνατότερο και με το λεπτότερο χειρισμό προς μεγαλύτερο όφελος μας.
Τώρα όπως αποφασίσαμε έτσι θα πάμε.
Είδωμεν

Ανώνυμος είπε...

Catering απο τη Γαλλία άκουσα και μου ακούγεται ενδιαφέρον.

Michel
(Γάλλος που άγορασα οικόπεδο στη Αντίπαρο απο Αντιπαριώτη, ή μήπως να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να πάω σε άλλη παραλία?)

Magos Gsisspor είπε...

Το ζήτημα του διάπλου δεν αλλάζει, τσάμπα φωνάζουν με τοπικιστικές κραγές κάποιοι, που καλύτερα να μην βάζουν καν τα αρχικά τους γιατί μόνο παρερμηνείες δημιουργεί, τσάμπα κάποιοι περιμένουν το catering από Γαλλία.

Πέρα από προσωπικές απόψεις, ο ΝΟΑ αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να απορρίψει την πρόσκληση του Δήμου Πάρου, επομένως ότι παραπάνω γράφεται είναι πλεονασμός.

Η επιτυχία του διάπλου είναι πολυσήμαντη, ειπώθηκε και στο αρχικό άρθρο, αυτό είναι που δημιουργεί και τις ενστάσεις κι αντιδράσεις. Θα κριθει όμως εκ των υστέρων: μπορεί ο ΝΟΑ να λάμψει με τη διοργάνωση και να δικαιωθεί γι ατην επιλογή του, μπορεί πάλι να μην τα καταφέρει σύμφωνα με τις προσδοκίες, οπότε σίγουρα κάτι θα έχει παει στραβά στην πορεία.

Πάντως μέχρι να δούμε catering από Γαλλία και το διάπλου να γίνεται παγκοσμίας κλάσεως, ας είμαστε λίγο μετριόφρονες. Και κυρίως ας είμαστε λιγότερο τοπικιστές.

Κανένα νησί και καμία Αντίπαρος δεν είναι το κέντρο του κόσμου

Ανώνυμος είπε...

Προς A.Π.:

Αν ο ΝΟΑ είχε εισιτήρια συμμετοχών ελπίζω να μην τα χάνατε και αυτά όπως του σπηλαίου. Άντε γεια που έμαθες και τα blogs τώρα και ήρθες να το παίξεις ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη αλλα μαλλον προκειτε για παρεξηγηση τα αρχικα Α.Πδεν σημαινουν αρχικα ονοματος αλλα αγανακτησμενος πολιτης

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιατί μερικοί νομίζαμε ότι Α.Π. σήμαινε Αντιπαριώτισσα Πορωμένη

Ανώνυμος είπε...

Αντιθέτως εσύ και οι όμοιοί σου είσαστε πορωμένοι αντι - Αντιπαριώτες!!

Magos Gsisspor είπε...

Η βλακεία είναι ανίατη. Ευτυχώς δεν είναι μεταδοτική.

Ανώνυμος είπε...

Παρομοίως!

Ανώνυμος είπε...

Παρομοίως!

Magos Gsisspor είπε...

Παρομοίως; Είπαμε, δεν είναι μεταδοτική...