21 Δεκ 2009

Ο άγιος Βασίλης ιστιοπλόος; ούτε στον καιρό του ΝΟΑ…

pita noa 005

pita noa 006Τα παιδιά του ναυτικού ομίλου Αντιπάρου στόλισαν και φέτος το καραβάκι τους στις υποτιθέμενες εγκαταστάσεις τους ελπίζοντας ότι ο άγιος Βασίλης θα τους φέρει τα δώρα που περιμένουν εδώ και 2 χρόνια. Ένα κομμάτι γης για να στεγάσουν τα όνειρα τους.

Ο άγιος Βασίλης επισκέφτηκε νωρίτερα τον ναυτικό όμιλο Αντιπάρου και αντί να αφήσει δώρα πήρε όλη την βενζίνη από το φουσκωτό σκάφος γιατί μάλλον έμεινε από καύσιμα το έλκηθρο του. Όπως είναι γνωστό στους περισσότερους κατοίκους της Αντιπάρου όλα τα σκαφάκια του ομίλου και το σκάφος του βρίσκονται στην παραλία του άγιου Σπυρίδωνα εκτεθειμένα στον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας. Η αξία τους είναι 100.000 ευρώ κι ελπίζουμε να μην χρειαστεί κάτι άλλο ο άγιος Βασίλης, όπως ένα σκαφάκι για να πάει σε άλλο νησί, γιατί θα του είναι πολύ εύκολο να το κάνει.

Ελπίζουμε ο κάλος άγιος Βασίλης να pita noa 014φωτίσει την πρόεδρο του νησιού και να pita noa 007κάνει πράξη την παραχώρηση του χώρου που έχει υποσχεθεί και να πραγματοποιήσει τα όνειρα των παιδιών.

(Επιστολή γονέων του ΝΟΑ που μας απέστειλε με τη σειρά του ο πανταχού παρών Γ.Τ.- χωρίς να είναι αυτός ο συγγραφέας)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγεννα.
ποιος Άγιος Βασίλης επτά Άγια Πνεύματα να κατέβουν δεν μπορούν να την φωτίσουν