8 Σεπ 2009

Πρώτοι στη Μήλο και στο μιλητό, χάρη στην Κ.Α.

perifereiakoi sti milo 2009 (1)
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

Γνωστά τα προβλήματα που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου από την απαθέστατη και αδιάφορη Κοινοτική Αρχή. Χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς καν ηθική υποστήριξη, φτάσαμε στο σημείο να αναγνωρίζεται το έργο του ΝΟΑ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία και την ίδια στιγμή να αγνοείται από τους τοπικούς αιρετούς. Άραγε τώρα ενόψει εκλογών (βουλευτικών άμεσα και δημοτικών αργότερα) πόσοι mpoumpas yiannis 2052 1os sti katataxiστοργικοί πατέρες θα αγκαλιάσουν -στο μιλητό βεβαίως-τα ανάδελφα παιδιά του ΝΟΑ; Γράφαμε πριν λίγες μέρες ότι “τα μποφόρ της θάλασσας είναι παιχνιδάκι μπροστά στο κουπί που τραβάνε παιδιά και γονείς για να μπορέσουν να επιβιώσουν εν μέσω διοικητικής άπνοιας και προκλητικής κοινοτικής αδιαφορίας. Είναι φανερό ότι η εκπροσώπηση του νησιού από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου αποτελεί κάποιας μορφής όνειδος για την Κοινοτική Αρχή, καθώς δεν ερμηνεύεται διαφορετικά η πλήρως απαξιωτική στάση της στα σοβαρά ζητήματα επιβίωσης του ΜΕΑΣ Ωλίαρος”.
Ακολουθεί η σχετική επιστολή του κ.Γ.Τριαντάφυλλου
(πάλι ο Γιάννης; Δυστυχώς, πάλι… Δεν υπάρχει κι άλλος)
“Η αγωνιστικότητα, ο ζήλος για διάκριση, οι ικανότητες των παιδιών,το μεράκι και οι γνώσεις του άξιου προπονητή, η αμέριστη συμπαράσταση ορισμένων γονέων άρχισαν δειλά-δειλά να φέρνουν τα πρώτα καλά αποτελέσματα σε πανελλαδικό επίπεδο πλέον. Μετά λοιπόν την αξιοπρεπέστατη συμμετοχή αθλητών του Ομίλου μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας στο Φάληρο και την Ιτέα τον Ιούνιο, ο Όμιλος, με μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές σκαφών, έλαβε μέρος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Όπτιμιστ Νήσων Αιγαίου παίδων-κορασίδων που έγινε στη Μήλο 5-6/9.
daniilidis yiannis 476 66os sti katataxiΘέσεις όπως:
η 1η στη γενική κατάταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΜΠΑ -που ουσιαστικά ανήκει στον ΝΟΑ αφού εδώ και ενάμιση χρόνο αυτός και ο μικρός αδελφός του ΣΠΥΡΟΣ προπονούνται στην Αντίπαρο(οι μεταγραφές τους στον όμιλο μας τελειώνουν αυτές τις μέρες).
η ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 10η στην γενική κατάταξη και 5η στα κορίτσια,
η ΑΣΗΜΙΝΑ ΝΤΟΤΣΙΚΑ 30η στην γενική .
ο ΚΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 26ος
ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΡΟΥΠΟΣ 36ος, και στην κατηγορία Laser οι Αγγελική Ντότσικα 19η και Βασιλική Φαρούπου 22η, αλλά και τα πιο μικρά παιδιά του ομίλου όπως η ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (42η), ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΑΡΟΥΠΟΣ (58ος) ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ(66ος), ο ΔΗΜ. ΦΑΡΟΥΠΟΣ (70ος),  κάνουν τον όμιλο μας έτοιμο να κοιτάζει στα ίσα ναυτικούς ομίλους με ιστορία ετών. ntotsika asimina 1921   30η sti katataxiΈνας ορφανός σχεδόν λοιπόν όμιλος, χωρίς καν υποτυπώδεις εγκαταστάσεις, χωρίς καν τουαλέτες και μέρος να αλλάζουν τα παιδιά τις κρύες μέρες του χειμώνα, στεγασμένος σαν πρόσφυγας κάτω από τα αλμυρίκια μιας παραλίας, είναι θέμα χρόνου να στείλει αθλητές στην εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας!
Το θέμα θα είναι βέβαια λίγο οξύμωρο αφού σε αναγνωρίζει η ελληνική ομοσπονδία ιστιοπλοΐας, αλλά ταυτόχρονα σε παραμελεί και σε αγνοεί η τοπική σου αυτοδιοίκηση!!!
Πιστεύουμε με το άρωμα των εκλογών (βουλευτικών και δημοτικών) κάτι θα αλλάξει στη σκέψη μερικών αρχόντων. Τουλάχιστον να παραχωρηθεί στον όμιλο ένα κομμάτι γη στην Ψαραλυκή για τη δημιουργία εγκαταστάσεων.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή μας.
Και ας μην ξεχνάμε ότι κοινωνίες που δεν στηρίζουν τα παιδιά τους και τον αθλητισμό είναι καταδικασμένες.
Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ”

perifereiakoi sti milo 2009
Όπως εγράφη εδώ κι αναπαράχθηκε και στον τοπικό τύπο πριν λίγους μήνες:
“Κάποιοι φυλάνε τα τάλαντα για εκεί ακριβώς όπου τα ταλέντα δεν είναι αναγκαία”.
ΥΓ: Κ.Α.= καλοκαιρινή άπνοια
(όποιος σκέφτηκε “Κρατική Απάθεια” ή “Κοινότητα Αντιπαξών” είναι διεφθαρμένος ηλεκτρονικός εγκληματίας)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ 5 ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.......
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΕΡΑΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι. Η ευθύνη βαρύνει όλους όσοι εκλέχθησαν από το λαό για τα συμφέροντα του λαού και της τοπικής κοινωνίας.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΟΜΙΛΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

Magos Gsisspor είπε...

Είπαμε, υπάρχει μία virtual Antiparos, μια εικονική πραγματικότητα, με γυμναστήρια, κλειστές αίθουσες, πρότυπους δρόμους και συλλογους. Μέχρι να γίνει πραγματικοτητα θα γκρινιάζουμε πότε πότε.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσαμε να αναφέρουμε και τα κορίτσια μας με τα laser Ντοτσικα Αγγέλική 19 και Φαρούπου Βασιλική 22.
Για περισότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην επισιμη ιστοσελίδα

Magos Gsisspor είπε...

Θα προστεθούν...