25 Ιουν 2009

Ένα δελτίο τύπου εις τα εξ ων συνετέθη…

Ως γνωστό, η έριδα Κοινότητας Αντιπάρου – Γιάννη Τριαντάφυλλου εισήλθε σε νέα φάση πριν λίγες ημέρες. Με ένα νέο δελτίο τύπου η Κ.Α. ανταπαντά και αντεπιτίθεται. Παραθέτουμε το αριστουργηματικό δελτίο τύπου με την αναγκαία αποδόμηση, όπως ακριβώς αναρτήθηκε εδώ πριν λίγες ημέρες. Untitled-1

Μπρρρ…. Τρέμουν οι μπλόγκερς κι ο ντουνιάς, τρέμει κι ο Γιάννης ο φονιάς.

Αφορμή για την επαναδημοσίευση είναι η δημοσίευση του δελτίου τύπου στην εφημερίδα “Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου”.

(μετά από συννενοήσεις, παρεμβάσεις και περισυλλογή ο δυσφημιστικός τίτλος για την εφημερίδα τροποποιήθηκε)

Όσοι πάσχετε από χρόνια φιλοκοινοτικά σύνδρομα ή από ακατάσχετη μουρμουροδιάρροια καλό είναι να απομακρυνθείτε από τη σελίδα τώρα.

CaptureWiz001

Ελπίζουμε ένα δελτίο τύπου με όλους τους υπερκείμενους προσδιορισμούς, όπως φέρεται το συγκεκριμένο συνονθύλευμα σκέψεων, να φέρει και την έγκριση των μελών του κοινοτικού συμβουλίου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν ομιλούμε για δελτίο τύπου, αλλά για προσωπικές εκτιμήσεις κάποιου προσώπου, που ναρκισσεύεται να υπογράφει ως "κοινότητα”. Αν είναι έτσι, πάντως, μπορούμε να διαθέσουμε το χώρο ενός νέου μπλογκ με τον τίτλο “http://kinantip.blogspot.com” στο οποίο να κατατίθενται προσωπικές απόψεις των αιρετών. Όποιος θέλει τον κωδικό για να μπορεί να αναρτά της ψηλής του το χαβά, δεν έχει παρά να μας τον ζητήσει και να απαντήσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο βασισμένο στην εξέταση MMSE.CaptureWiz002

Καταρχήν μία Κοινότητα, που υπογράφει και δελτία τύπου ως τέτοια, θα όφειλε να ξέρει ότι ο κ.Τριαντάφυλλος δεν ήταν Πρόεδρος, αλλά Αντιπρόεδρος στο Γυμνάσιο Αντιπάρου.

Σύμφωνα με το παραπάνω κείμενο ο λόγος της επίθεσης του κ.Τριαντάφυλλου με το πολυσέλιδο κείμενό του (το οποίο δεν ήταν περισσότερο υβριστικό από την απάντηση της Κοινότητας με τους στρουθοκαμηλισμούς και τα συναφή) δεν είναι η υποκρισία της κρατικής εξουσίας, ούτε η μεροληπτική στάση της Κοινότητας προς τους Συλλόγους, αλλά το γεγονός ότι η Κοινοτική Αρχή έχει εκλεγεί για δύο συναπτές τετραετίες. Τέτοια συνομωσιολαγνεία δεν συναντά κανείς ούτε στους πιο απύθμενους κόλπους του χειρότερου ΚΚΕ. Αυτό ακριβώς ερμηνεύει και τη διαρκή φοβία της Κοινότητας στις κατά καιρούς συνεργασίες της με τους Συλλόγους να μην την “καπελώσουν”, όπως συχνά πυκνά η Πρόεδρος αναφέρει.

Πιστεύαμε ότι ο λόγος της μακροσκελούς απάντησης του κ.Τριαντάφυλλου, ήταν η απόδοση ερμηνείας στον όρο “στρουθοκαμηλισμός” και “κρατική απάθεια”. Τώρα διαπιστώνουμε ότι κι αυτός ακόμη εποφθαλμιούσε την κοινοτική αυταξία και προσπάθησε με το κείμενό του να την καπελώσει και να τη μειώσει ως προς το αδιαφιλονίκητο γεγονός των δύο συνεχών τετραετιών διακυβέρνησης στο νησί, που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας με χρυσά γράμματα.

CaptureWiz003

Καταρχήν μαθήματα αγγλικής:

blog = ένα μπλογκ, blogs = πολλά μπλογκς.

Κατά δεύτερον, είναι ευχάριστο που η Κοινοτική Αρχή ανακάλυψε, έστω και καθυστερημένα, τα τοπικά ιστολόγια (blogs). Όχι τίποτα άλλο, αλλά το antiparos-blog είναι ήδη στην πρώτη ογδοντάδα της κατάταξης αξιολόγησης του sync, κι αυτά που γράφονται εδώ, στην antipariafwni και στον antipario (ακόμα και στον kourouna) διαβάζονται από πολλούς και συζητιούνται από πολύ περισσότερους. Θυμηθείτε μόνο να τα εκτυπώνετε σε ανακυκλώσιμο χαρτί εσείς που κάθε πρωί τα περιφέρετε στο κοινοτικό γραφείο δίκην πρωινού γεύματος.

Ως ηλεκτρονικά εγκλήματα από την ίδια την Ελληνική Αστυνομία ορίζονται οι εξής μορφές παρανόμων δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο:

-Παρεμπόδιση (κυβερνο)κυκλοφορίας: η μόνη κυκλοφορία που προσπαθούμε να παρεμποδίσουμε είναι του κεντρικού πεζοδρόμου, αλλά μάταια.

-Τροποποίηση και Κλοπή δεδομένων: τι να τροποποιήσουμε ή να κλέψουμε; το δανεικό kinant@otenet.gr ή το πλούσιο υλικό του κοινοτικού site (που μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ να αναβαθμίζεται, πληροφορίες στο κοινοτικό γραφείο)

-Εισβολή και Σαμποτάζ σε δίκτυο: μόνο στο δίκτυο ύδρευσης μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε κανένα σαμποτάζ, για να τσιμεντώσουμε από τα μέσα καμία παράνομη γεώτρηση

-Μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση: εδώ δεν έχει πρόσβαση η ίδια η Κοινότητα στο κοινοτικό site (κι όποιος έχει αντίρρηση επ’ αυτού ας ρωτήσει να μάθει), η πρόσβαση στο kinantip@gmail μας μάρανε;

-Διασπορά ιών: σωστό, το ιατρείο είναι δίπλα και μπορεί να ξεφύγει κανένας ιός προς το κοινοτικό κατάστημα.

-Υπόθαλψη αδικημάτων: το μόνο αδίκημα στην περίσταση είναι ότι κάποιοι ασελγούν επάνω μας.

-Πλαστογραφία και Απάτη: δεν πλαστογραφήθηκε ούτε το επίσημο e-mail της Κοινότητας (info@antiparos.gr)ούτε κάτι άλλο. Το δε όνομα “kinantip” δεν χρησιμοποιήθηκε για εξαπάτηση αλλά για σάτιρα. Βέβαια έτσι ανορθόγραφο και ασύντακτο που ήταν, έμοιαζε στ’ αλήθεια με της Κοινότητας, οπότε ίσως κάποιοι πραγματικά να εξαπατήθηκαν.

Απ’ όλα αυτά, λοιπόν, τίποτα δεν συνέβη. Ένα μπλογκ με την επωνυμία “kinantip@gmail.com” μπορεί πέρα από “Kinotita Antiparou” να σημαίνει “Kinaidoi Antipaloi¨ή “Κinigoi Antipakson” ή “Kinotikes Antiparohes” ή “ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Και μια που το δελτίο τύπου αναφέρεται σε πραγματικά και ψευδή e-mail της Κοινότητας, ποιο είναι πιο αληθινό; το kinant@otenet.gr που φέρεται να χρησιμοποιεί η κοινότητα ή το ανενεργό info@antiparos.gr που διαθέτει η σούπερ ιστοσελίδα antiparos.gr και που όφειλε να είναι το επίσημο e-mail;

Και βέβαια η απλή σάτιρα απέχει έτη φωτός από τη συκοφάντηση ή την ισοπέδωση θεσμών και την ασέβεια (ασέβεια;;; δεν πάμε καλά…). Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει τη σάτιρα από το ηλεκτρονικό έγκλημα ας μην περιμένουμε ότι μπορεί να γράψει σωστά τη λέξη αφ-αλ-άτοσι. Γιατί αφαλάτωση; Θα το μάθετε σύντομα.

CaptureWiz004 'Ώστε το πολυσέλιδο κείμενο είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας; προτρέπουμε τους επισκέπτες να δαπανήσουν πέντε λεπτά από τον πολύτιμο ιντερνετικό τους χρόνο για να ξαναδιαβάσουν το φαντασιόπληκτο κείμενο του κ.Τριαντάφυλλου, ίσως την πιο εύστοχη αντιπολιτευτική τοποθέτηση των τελευταίων ετών.

Κι αυτή η καραμέλα των 4000 ευρώ, που αποπροσανατολίζει από τα σημαντικά προβλήματα του νησιού ας σταματήσει. Εξάλλου, πρώτη η Κοινότητα στο δελτίο τύπου της αναφέρθηκε σε αυτό το ποσό ως ποσό “τραπεζώματος”.

CaptureWiz005

Οι καθηγητές και οι γονείς εκφράζονται μέσω των συλλόγων τους. Ούτε μέσω των μεμονωμένων δραστηριοτήτων των μελών των συλλόγων, ούτε μέσω των ανάδελφων κοινοτικών δελτίων τύπου. Και πέρα από την καρδιά, καλό είναι να προσφέρονται και λεφτουδάκια πότε πότε στα σχολεία και τους συλλόγους, κι όχι μόνο αφού βροντήξει το αντιπάριο σύμπαν από τις οργισμένες αντιδράσεις κάποιων. Όσο για την μακρόχρονη καλή συνεργασία ας ερωτηθούν και κάποιοι που πήραν των οµµατιών τους και απολαμβάνουν τα ευ της οργανωμένης κοινωνίας στη μακρινή γηραιά Αλβιόνα.

CaptureWiz006

Χαρήκαμε…

Διαβάστε σχετικά με το πως φτάσαμε ως εδώ:

Το ενδελεχές της Τετάρτης Εξουσίας

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ(ΓΥΝΗΣ)ΣΟΦΟΥ.....
Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ.....
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ,ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.........
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ..
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΜΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
Γ.Τ.

cybercrime είπε...

οι σκιαμαχιες στην αντίπαρο συνεχίζονται
η αξιοθρήνητη πρόεδρος συνεχίζει να διαπραττει ηλεκτρονικά εγκλήματα με τα spam δελτία τύπου της
έξω το spamming ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Antipariafwni είπε...

This community council has everythink!
Eυφυΐα, ικανότητα, κατάρτιση, ήθος, συνέπεια, σοβαρότητα πρωτοτυπία και χιούμορ !

οι άνθρωποι χωρίς χιούμορ είναι πάντα επικίνδυνοι…

Antipariafwni Team

ο ασεβής λαός είπε...

Νίκας τοις ευσεβέσι ….κατά bloggers δωρούμενη
Κοίτα ποιος μιλάει
Η πρόεδρος του εκλογοδικείου
Η ευσεβής που νόθευσε το εκλογικό σώμα
Η ευσεβής που καταδικάστηκε σε αργία για βαρεία αμέλεια την οποία και δεν σεβάστηκε
Η ευσεβής που δεν σεβάστηκε εντολές εισαγγελέως
Η ευσεβής που δεν έλυσε κανένα πρόβλημα του νησιού
Η ευσεβής που δίχασε το νησί όσο κανένας άλλος
Η ευσεβής που τα δελτία τύπου της ΘΑ μείνουν μνημεία ψεύδους και ασυναρτησίας
Η ευσεβής που κάνει ακόμα και το κόμμα της να κοκκινίζει από ντροπή
Η ευσεβής που συγκρούστηκε με όλους τους φορείς του νησιού
Η ευσεβής που δεν σεβάστηκε τον Αντιπαριώτικη Κοινωνία
Η ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΗ για να μην πω και γενικότερα
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ Της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ) ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..
ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
ΤΟΣΗ ΕΠΑΦΗ ΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ....
ΤΗΝ ΔΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ....
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΤΕ.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα ξεφτιλικια δεν έχουν τέλος. Αντί να στρώσουν κώλο να κάνουν κανένα έργο πριν αποχωρήσουν, καθονται και παίζουν με τα δελτία τύπου και τις ερωταποκρίσεις. Αλλά τέτοιοι είμαστε, τέτοια μας αξίζουν. Μικροκρέπειες. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει, ευχαρίστως να του το εξηγήσω...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και μόνο ντροπή...

Magos Gsisspor είπε...

Κάποια επισκεπτρια του μπλογκ αγανάκτησε με τις ανακρίβειες που γράφονται τόσο καιρό εδώ πέρα. Απλά για να φανεί ότι υπάρχει πάντα μία άλλη άποψη σας παρατίθεται παρακάτω:

Έχω να επισημάνω ότι αυτό που συμβαίνει με το blog σας είναι απαράδεκτο. Αντί να διαφημίζετε το νησί σας επιδίδεστε σε μία ανεκδιήγητη μικροπολιτική προπαγάνδα.Προφανώς χαρακτηρίζεστε από διάφορα κόμπλεξ και αυτά κατευθύνουν τις πράξεις σας. Επιπλέον πρέπει να είστε και ανεπάγγελτοι δεδομένου ότι όποιος αναλώνει τόσο χρόνο γράφοντας ανακρίβειες και τραβώντας φωτογραφιούλες, είτε είναι τεμπέλης, είτε είναι έφηβος γιατί πώς αλλιώς θα είχε τοοοοοοόσο χρόνο για να ασχοληθεί με αυτά. Ο δεύτερος έχει το ακαταλόγιστο του νεαρού της ηλικίας, ο πρώτος όμως;
Τελειώνοντας, θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή γιατί επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ο αντίλογος σε ένα blog που συκοφαντεί και κρύβεται πίσω από παραμυθάκια, ψευτοαλληγορίες και πολλή, μα πολλή χολή...

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να αναρτηθεί και το δικό μου σχόλιο ως απάντηση στην κυρία,που αποζητά τον αντίλογο.
Θα δικαιολογούσα το σχόλιο της, μόνο αμα δεν έχει παιδιά και διανύει και αυτή το ακαταλόγιστο όπως γράφει!
Τέτοια προσβολή για τα παιδιά στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας και ιδιαίτερα απο γυναίκα, δεν την περίμενα.
Τεμπέλης είναι ο ανθρωπος που δεν θέλει να δουλεύει και αποφεύγει να κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δουλειά.
Δεν δείχνει κάτι τέτοιο η εξέλιξη του συγκεκριμένου μπλόγκ.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Dirty Dancing για την αναγνώστρια

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ! ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΟΛΟΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ , ΟΤΙ xxxxxx ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ . ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ . ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΚΑΙ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΕΤΑ ........! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ! ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ , ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ????????? ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΒΕΤΑΣ !