6 Φεβ 2009



7 σχόλια:

Magos Gsisspor είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 05/02/2009
ΤΗΛ. 2284061570 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 404
ΦΑΞ. 2284061218


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Μολονότι έχω εκλεγεί νόμιμα ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου κατά τις Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές του 2006 και η εγκυρότητα των εκλογών έχουν κριθεί επί της ουσίας και έχουν επικυρωθεί οριστικά και τελεσίδικα με τις υπ’ αριθμό 285/2006 και 150/2007 αποφάσεις του αρμοδίου τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου και την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, εσείς εξακολουθείτε να αμφισβητείτε τις αποφάσεις των ανωτέρω δικαστικών αρχών και προσπαθείτε με ψευδείς και παραπλανητικές διαδόσεις, συκοφαντίες και καταγγελίες να μειώσετε το κύρος μου και να παρεμβάλετε εμπόδια στην εκτέλεση υπηρεσιακών μου καθηκόντων.
Οι ενέργειές σας αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να διχάσουν τους κατοίκους της Αντιπάρου, να προκαλέσουν καθυστέρηση στην εκτέλεση των προγραμματισμένων έργων υποδομής για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού και την ποιοτική βελτίωση ζωής των κατοίκων και τέλος να προκαλέσετε μεγάλη δυσφήμηση για την Αντίπαρο με τα διάφορα ψευδή δημοσιεύματά σας.
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έκανα προκειμένου να διατηρήσω την ηρεμία και την ενότητα στο νησί όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην Αντίπαρο και να δείξω ίση μεταχείριση σ’ όλους τους κατοίκους και κυρίως να μην προκαλώ, δεν προέβη εις ουδεμία μήνυση ή καταγγελία εναντίον αυτών που ψευδώς με συκοφαντούν. Επί σειρά ετών απεδείχθη ότι την τακτική μου αυτή την θεώρησαν ως αδυναμία. Για τους παραπάνω λόγους και προκειμένου να υπερασπισθώ τον εαυτό μου και την Κοινοτική Αρχή, παρόλο που αντίκειται στις αρχές και στον χαρακτήρα μου, θα καταφύγω σε μηνύσεις εναντίων τους για ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίων της Κοινοτικής Αρχής και της Προέδρου της Κοινότητας.

Εκ της Προέδρου της
Κοινότητας Αντιπάρου

ωλιαρος είπε...

Eιναι συκοφαντία ότι επί της προεδρίας σας δεν έγινε το παραμικρό έργο υποδομής στο χωριό?

Είναι συκοφαντία ότι επί των ημερών σας απεντάχθη το έργο πνοής για το νησί αποχέτευση βιολογικός καθαρισμός?

Είναι συκοφαντία οι παράνομες κάμερες στο κοινοτικό κατάστημα?

Είναι συκοφαντία οι παράνομες αποφάσεις για την κοινοπραξία στο σπήλαιο?

Είναι συκοφαντία ότι κατά καταδικαστήκατε για βαρεία αμέλεια λογω του ότι δεν χορηγήσατε δικαιολογητικά μεταδημοτεύσεων?

Ειναι συκοφαντία ότι το σώμα ελεγκτών δημοσίας διοίκησης διαπιστώνει παράνομες εγγραφές στο δημοτολόγιο της κοινότητας?

Είναι συκοφαντία ότι απειλούνται κοινοτικοί σύμβουλοι της (μειψηφιας) από υπάλληλο και υποψήφιο σύμβουλο σας κάτω από την αδιάφορη στάση σας?

Είναι συκοφαντία οτι αγνοείτε την αργία που σας έχει επιβληθεί?

Είναι συκοφαντία ότι αρνείστε εσείς και η παράταξη σας κατά παράβαση του κανονισμού λειτουργίας του κοινοτικού συμβούλιου να γραφτούν στα πρακτικά οι απόψεις της μειοψηφίας?

Είναι συκοφαντία ότι εγείρονται ευλόγα ερωτηματικά για την νομιμότητα του εκλογικού αποτελέσματος?

Που οδηγείτε το χωριό ποιόν μπορείτε να φοβίσετε?

Ομάδα πολιτών Αντιπάρου

Ανώνυμος είπε...

οπως λεει και ο φιλος μου ο Βαζαιος " ρε πεστης να παει να .................! " Λυστε μου μια απορια : Αφου ειναι σε ΑΡΓΙΑ , πως βγαζει Δελτιο Τυπου ??????????

Magos Gsisspor είπε...

(Απεγνωσμένη! για 2η φορά αθωώνεσαι ελέω επίκλησης καλλιτεχνικής αδείας)

Δεν γίνεται να υπογραφεί δελτίο τύπου από την αργούσα (;) υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο έγινε.
Πταίσμα.

Και το άλλο δελτίο τύπου που κυκλοφορεί (και τα δύο αναπαρήγαγε αβίαστα η Κοινή Γνώμη) δεν αφορά φυσικα το μείζον θέμα των αντιπαλευομένων πλευρών (τις μεταδημοτεύσεις) αλλά τη διάνοιξη ενός δρόμου στα Καλούδια (ξενοδ.Κούρος). Αυτή είναι η δικαίωση που αναφέρεται με περισσή χαρα. Ε και;
Πταίσμα.

Μάθαμε να τα περνάμε όλα στο ντούκου...

Magos Gsisspor είπε...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 05/02/2009
ΤΗΛ. 2284061570 ΑΡ. ΠΡΩΤ.405
ΦΑΞ. 2284061218


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκ της πλειοψηφίας του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου δικαίωσε την Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου κ. Μανέτα Φαρούπου Βαρβάρα.
Για μία ακόμα φορά η Πρόεδρος δικαιώθηκε από τα δικαστήρια. Χθες 04/02/2009 στο εφετείο Σύρου κερδίζοντας την συμπάθεια και τα συγχαρητήρια από τους παρευρισκομένους στο δικαστήριο.
Ήταν και αυτή μία από τις μεθοδευμένες δήθεν παρανομίες που σκηνοθετούν εις βάρος της Προέδρου της Κοινότητας οι εμπαθείς αντίπαλοί της, κατηγορώντας την για παραβάσεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Μάρτυρες Αντιπαριώτες με ένορκες βεβαιώσεις και υπογραφές απέδειξαν την σκηνοθεσία εις βάρος της Προέδρου.


Εκ της πλειοψηφίας του
Κοινοτικού Συμβουλίου

ωλιαρος είπε...

ζουμε μια συνεχιζομενη εκτροπη στην αντιπαρο ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗς ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ

Softart είπε...

boys καλή τύχη.