25 Ιουλ 2008

το μέιλ που έχει μέλι: μια μεθοδική δημοσιογραφική αναζήτηση στα έγκατα του ιστολογίου μας

ενδελεχής δημοσιογραφική έρευνα για το antiparos-blog


Στο απέναντι νησί συνεχίζεται η ενδελεχής "δημοσιογραφική έρευνα" για το ποιοι κρύβονται πίσω από το antiparos-blog. Καθώς λοιπόν αναφέρθηκε ότι στο δελτίο τύπου της Κοινότητας προς τα ΜΜΕ για την ενθρόνιση υπάρχουν φωτογραφίες που πιθανώς είναι αναρτημένες και εδώ, αποστελλόμενες από το medi_antiparos@yahoo.gr, παραθέτουμε την ακριβή εξήγηση για να διευκολύνουμε τους επίδοξους Κλουζώ να μην μπλέξουν το μέιλ με το μέλι (της εξουσίας) και κυρίως να μη μπλέξουν λάθος πρόσωπα:

Το mail "medi_antiparos" έχει κατά κόρον χρησιμοποιηθεί για τα περισσότερα από τα δελτία τύπου που στέλνει η Κοινότητα Αντιπάρου. Αυτό το ξέρουν όλοι οι σοβαροί δημοσιογράφοι της Πάρου. Έχει φτιαχθεί πριν από 4 χρόνια για να εξυπηρετεί Κοινότητα, Ιατρείο και Ναυτικό Όμιλο λόγω της ελλιπούς γνώσης στους ΗΥ των τότε υπαλλήλων της Κοινότητας.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από παρευρισκομένους στην υποδοχή του Μητροπολίτη και ασφαλώς χρησιμοποιήθηκαν και για άλλους σκοπούς, πιο επικοινωνιακά δόκιμους από το κείμενο του antiparos-blog, που έκανε χρήση φωτογραφικού υλικού από τα ίδια άτομα που έκανε χρήση και η Κοινότητα.

Εξάλλου σίγουρα θα δείτε φωτογραφίες από τις αθλητικές εκδηλώσεις της Αγ. Μαρίνας, που ήδη έχουν αναρτηθεί στο antiparos-blog, να καταχωρούνται και στα τοπικα ΜΜΕ, πιθανότατα και πάλι αποστελλόμενες από το medi_antiparos.

Κατά τ' άλλα είναι γνωστό ότι οι αρχικοί διαχειριστές του antiparos-blog είναι δυνητικά γνωστοί στους περισσοτέρους που ασχολούνται με τα της Αντιπάρου. Έτσι εξάλλου οι λίγοι έγιναν πολλοί, οπότε και δεν έχει πλέον νόημα η αναζήτηση προσώπων.

Δεν υπάρχει άλλο συμπέρασμα, εκτός αν θεωρήσουμε ότι η κ.Μανέτα και οι υπόλοιποι της Κοινότητας είναι οι κύριοι συνεργάτες του antiparos-blog ( μετά τον Σόρος, το Λούκυ Λουκ και τον Τιραμόλα) σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν έναν πιο εναλλακτικό ρόλο στα δρώμενα του νησιού (μήπως είναι;)

κάποια άρθρα στο διαδίκτυο είναι δύσπεπτα τελικά

11 σχόλια:

ωλιαρος είπε...

τελικα ο δραγατακις καλιτζακις δημοσιογραφος ειναι η κατινα?

Magos Gsisspor είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Θα σπάσεις εσύ τοκεφάλι του Κάλλι και ρωτάς αν είναι Κατίνα; Τι να σας πω ωρέ λεβέντη. Πολύ νύχτα είσαστε.

apneagr είπε...

Μαγκες μην μασατε οποιοι και να ειστε...
Να τους τα χωνετε!!!

Ανώνυμος είπε...

για να καταλαβουμε ρε παιδια και εμεις οι αθηναιοι...
αυτος ο κυριος ειναι σουπερ μπισκοτακι* και αν καταφερει να του τα σηκωσει το καραβακι και να τον περασει απεναντι 8α αρχισουν να τρεχουν οι ιθαγενεις οπως οι ινδιανοι οταν εβλεπαν τον τον τζωνυ τον γουειν?
μηπως πρεπει οι αντιπαριωτες να σκεφτουν το θεμα της πυραυλικης προστασιας απο τα φασιστακια κα8ε ειδους?
λετε να δουμε τιποτα αρματα καλοκαιριατικα στο sunset??
Το νου σας απο κει 8α ρθουν για να αιφνιδιασουν!!!

* για οσους δεν μιλουν καλλιαρντα το μπισκοτακι σημαινει νεαρο φασιστακι.(απο τα μπισκοτα παπαδοπουλου)

Ανώνυμος είπε...

88 oti thes diavazeis????pas kala???pios eipe oti tha spasoume to kefali tou kalli???irwniko sholio sta legomena tou NEMESIS itan afto, ade afiste tis vlakies twra kai katevite na pioume kamia bira sto doors, STAMATISTE TIN POLOSI TWRA......

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση 88, έχει λήξει.

Ανώνυμος είπε...

afou ekane paremvasi kai o arhigos to thema lhgei ontws

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΝΕΑΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ Ο ΚΑΛΙ 88 ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Στο Πέραμα ή θα είσαι άνεργος ή αν δουλεύεις θα είσαι μελλοθάνατος
Το πιο πολύνεκρο εργατικό «ατύχημα» των τελευταίων χρόνων έγινε την Πέμπτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα.
Λίγο μετά το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια εργασιών στα αμπάρια του δεξαμενόπλοιου Friendship Gas σημειώθηκε έκρηξη και αμέσως μετά το πλοίο τυλίχτηκε στις φλόγες.
Θυσία στο βωμό του κέρδους, της εφοπλιστικής ασυδοσίας και της κυβερνητικής πολιτικής που καλύπτει το εφοπλιστικό κεφάλαιο, 8 νεκροί και 4 τραυματίες, ενώ ανάμεσα στους εργάτες της ζώνης συζητιέται έντονα η πιθανότητα τα θύματα να είναι ακόμα περισσότερα καθώς ανάμεσα στους δεκάδες εργάτες που δούλευαν τη στιγμή της έκρηξης στο πλοίο, ήταν αρκετοί μετανάστες «χωρίς χαρτιά» που δεν καταγράφονται σε καμιά κατάσταση και η εξαφάνιση τους είναι δύσκολο να διαπιστωθεί.

Το νέο αυτό έγκλημα που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο εργατικών «ατυχημάτων» – δολοφονιών, δεν είναι το πρώτο στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Στο Πέραμα το έγκλημα είναι «διαρκές». Δουλεύοντας χωρίς μέτρα ασφάλειας, υπό την πίεση των εφοπλιστών να τελειώνουν γρήγορα οι επισκευές γιατί ο «χρόνος είναι χρήμα», θύμα των πλημμελών ελέγχων και της έλλειψης κυρώσεων, ο κάθε εργαζόμενος στη Ζώνη, αλλά και σε άλλες παραγωγικές μονάδες, είναι ανά πάσα στιγμή υποψήφιος για τον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, του εγκληματικού κυνηγιού του κέρδους και της κυβερνητικής αδιαφορίας.
Μόλις πριν ένα χρόνο οι εργάτες της ζώνης θρήνησαν δύο ακόμα συναδέλφους τους που χάθηκαν με τον ίδιο τρόπο μετά από πυρκαγιά που σημειώθηκε σε αμπάρι δεξαμενόπλοιου κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, ενώ η Ζώνη μετράει πάνω από 25 νεκρούς εργάτες την τελευταία δεκαετία. Εργάτες απ’ αυτούς που κάθε μέρα παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για ένα μεροκάματο τρόμου, που κι αυτό δεν είναι σταθερό και εξασφαλισμένο για όλο το χρόνο.

Όπως δήλωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Στο Πέραμα ή θα είσαι άνεργος ή αν δουλεύεις είσαι μελλοθάνατος. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει. ..Το εφοπλιστικό και εργολαβικό κέρδος δολοφονεί. Μιλάμε όχι για ατυχήματα, αλλά για προδιαγεγραμμένες μαζικές δολοφονίες. Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη δεν τηρείται κανένας απολύτως κανόνας ασφάλειας. .... Οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Απλώς παρακολουθούν ως «Νέρωνες» τις τραγωδίες που είναι απόρροια των πολιτικών τους ...».

Ανώνυμος είπε...

Μένω άφωνος! Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

Θλίψη...................


Κατήφεια και αγανάκτηση.

Na ena arthro pou tha borousan na hrisimopiithoun i parapanw ekfraseis....



E re kaimene kantionti....