5 Μαΐ 2014

Δελτίο τύπου για τις συκοφαντικές δηλώσεις του Δημάρχου Αντιπάρου

Για όποιον δεν το έμαθε, ο Δήμαρχος Αντιπάρου, νυν και αεί κατά κάποιους, νυν και απερχόμενος κατα άλλους, νυν και με αντ´αυτού κατα άλλους, μίλησε στην πλατεία το Σάββατο που πέρασε. Τι είπε; Τα συνήθη. Ναι, και οι συκοφαντίες ειναι στα συνήθη. Το παρακάτω δελτίο τύπου είναι η απάντηση του συκοφαντηθέντος συνδυασμού στο δήμαρχο: 

Στο Σαββατιάτικο απολογισμό του ο Δήμαρχος ανάλωσε σημαντικό μέρος της ομιλίας του σε συκοφαντίες εις βάρος  μας με χειρότερη εξ΄ αυτών, αυτή της υποτιθέμενης καταγγελίας απο τον Συνδυασμό μας για το έργο του βιολογικού. Επειδή σε κάποια αποστροφή του λόγου του άφησε υπαινιγμό σχετικά με ”κάποιους οι οποίοι μένουν στην Αντίπαρο και εξελέγησαν”  υπονοώντας ενδεχομένως  ότι ο συνδυασμός μας ευθύνεται γι αυτό, τον καλούμε στο επόμενο διήμερο να εξηγήσει δημόσια και επώνυμα ποιος έκανε καταγγελία στην περιφέρεια για το έργο του βιολογικού. Ας ανακαλέσει δημόσια πριν αναγκαστούμε να κινηθούμε δια της νομικής οδού στις συκοφαντίες του. Υπενθυμίζουμε ως τότε σε όλους τους πολίτες τα πρακτικά της συνεδρίασης της 7-3-2012 στην οποία  “αρέσκεται” να αναφέρεται ο δήμαρχος κάθε φορά που ψάχνει τους κακούς της αντιπολίτευσης:
(Πρακτικά της συνεδρίασης της 7ης Μαρτίου 2012:) “Το λόγο πήρε ο κ.δήμαρχος ο οποίος απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο κ.Σκούρτη είπε ότι δεν τους αδικεί επειδή έχουν ενδοιασμούς για το αν θα γίνει το έργο της αποχέτευσης ή αν θα γίνει σωστά ή όχι. Το κάνουν από ενδιαφέρον…”

Τέλος θυμίζουμε οτι σε πολλές συνεδριάσεις εμπιστευτήκαμε τη νυν δημοτική αρχή, καθώς κληθήκαμε και ψηφίσαμε πολλές φορές υπέρ του έργου, με πιο πρόσφατη τη διαμαρτυρία του Δήμου σχετικά με τη νέα αντιδικία με τους ιδιοκτήτες της οικίας  Oreo Spiti. Τη μια και μοναδική φορά το όχι μας ήταν όχι διαμαρτυρίας και όχι στην αδιαφάνεια,την προχειρότητα και την έλλειψη ενημέρωσης. Κι αυτό σε μια δημοκρατική κοινωνία θα ήταν σαφές, όχι όμως σε αυτή που μας υποχρέωσε η λαϊκίστικη πολιτική του νυν Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: