2 Ιαν 2013

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

wizard-color

Στα σκοτεινά υπόγεια της μπλογκόσφαιρας ο Μάγος δεν κοιμάται. Λίγες μόνο εβδομάδες πριν λήξει η μακρά χειμερία του νάρκη τινάζει από πάνω του τη σκόνη και εργάζεται πυρετωδώς επάνω στις κωμικές αποχρώσεις της εθνικής μας καταστροφής. Φυσικά δεν θα λείψει από τα ξόρκια και τους χρησμούς του η μικρή μας Ψαροκώσταινα και το διπλανό μεγαλύτερο νησί μας. Ο αντι-Καζαμίας 2013 θα είναι στις οθόνες σας σε λίγες μέρες, λοιπόν, γκρεμίζοντας ό,τι απόμεινε όρθιο στις μέρες μας.

Καλή χρονιά σε όλους

(σε όλους όσους ζήτησαν επιτακτικά εδώ και τόσους μήνες το ξύπνημα του μπλογκ, αλλά και εδώ και λίγες μέρες τον αντι-Καζαμία του Μάγου, ένα ευχαριστώ!)

6 σχόλια:

Αριστοφάνης είπε...

Καλή χρονιά μάγε κι ας άργησες.Φαίνεται το καλό πράμα αργεί να γίνει.Ανυπομονούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!!!!!Καλή Χρονιά, με Υγεία, Δύναμη και Τύχη. Καζαμίας και ΄13...θα λέει πολλά. Η νέα χρονιά ήλθε με ήλιο στη Θεσσαλονίκη...ήλιο σιφνέϊκου.
Ο Βορειοθεσσαλονικιός

Ξυλοπενιές είπε...

να μετραμε αντιστροφα??????

Magos Gsisspor είπε...

Στα τελευταία σημεία είμαι. Μένει η δεύτερη ανάγνωση και διόρθωση, η επιμέλεια από 2 φιλους και μετά... έρχεται. Σύντομα πάντως. Μέτρα από το 100 αλλά σαν τον Καμίνη.

δ.π είπε...

καλη χρονια με υγεια και καλα μυαλα σε ολους μα πιο πολυ στους αρχοντες του τοπου γιατι απο οτι φαινεται δε βαζουν μυαλο αυτοι.

Magos Gsisspor είπε...

μαεχρι την Τρίτη το βράδυ ο περίφημος αντι-καζαμιας 2013 θα είναι στις οθόνες σας...