27 Απρ 2012

Καθαρό νησί σε μία μέρα. Γίνεται;

Γίνεται αν πάμε όλοι μαζί. Μικροί, μεγάλοι, πολίτες και δημόσια πρόσωπα, ο καθένας αναλόγως του χρόνου και της αντοχής του. Αυτό που δεν δικαιολογείται είναι η απουσία με βάση το στρεβλό σκεπτικό που έχει επαναληφθεί και παλιότερα (θα μαζέψω εγώ τα σκουπίδια άλλων; Ναι, θα τα μαζέψεις, γιατί αλλιώς στο δικό σου πιάτο και στο δικό σου νερό θα καταλήξουν).

clip_image002 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.04.2012

Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!

Η χώρα μας συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού

 

Βασικός σκοπός της καμπάνιας είναι να ενεργοποιηθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλους φορείς και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο, να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας.

Οι διοργανωτές του Let's Do It Greece είναι η Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (www.eedsa.gr) και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής "Ώρα για Δράση" (www.oragiadrasi.gr).

ΑΦΙΣΑ Let's Do It GreeceΗ καμπάνια ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία με την ονομασία "Let's do it" και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Το "Let's do it" έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο σύλλογος «Αντίπαρος εν πλω» συμμετέχει στη δράση αυτή με σκοπό να καθαρίσουμε τον περιφερειακό δρόμο από το λιμάνι της Αντιπάρου έως τα Γλυφά.

Σας περιμένουμε όλους να καθαρίσουμε το νησί μας.

Ραντεβού 9,30 π.μ. στο Λιμάνι Αντιπάρου

 

Let's Do It. Let's Clean up Greece!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.