30 Απρ 2012

1)Δημήτρης Καζάκης: Συνέντευξη στο Κρήτη TV (24 Απριλίου 2012) και 2)Καταστρόικα

Στο κανάλι του Κρήτη TV μίλησε πρόσφατα ο γνωστός από τις περιηγήσεις του σε όλη τη χώρα Δ.Καζάκης, που μετά το Μέτωπο που σχημάτισε (ΕΠΑΜ) και τις άκυρες επαφές για ενιαίο μέτωπο από άλλα κόμματα, κατεβαίνει στις εκλογές σαν ένα από τα μικρά κόμματα που αξίζουν λιγότερο ή περισσότερο την προσοχή μας.

Μπορείτε να δείτε στο κανάλι του Κρήτη TV και άλλους, δημοφιλέστερους πολιτικούς αρχηγούς. Επιλέγεται εδώ ο Δημήτρης Καζάκης για λόγους που όποιος παρακολουθεί το μπλογκ τους γνωρίζει. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς την ακέραια στάση και αυστηρή κριτική του δημοσιογράφου Γ. Σαχίνη. Συγκρίνοντάς τον με τους διαπλεκόμενους μεγαλοδημοσιογράφους, που πάλι θα αρχίσουν να σπείρουν τον πανικό (δεν θα έχουμε φάρμακα, επιλέγουμε ευρώ ή ζωή στις σπηλιές, κλπ) για μία κατάσταση που έρχεται έτσι κι αλλιώς μέσα στο ευρώ σύντομα, εξοργίζεται ή μελαγχολεί. Το πρόβλημα δεν είναι βέβαια η δραχμή ή το ευρώ μόνο. Υπάρχει ένας ολόκληρος καμβάς που συνθέτουν το ελληνικό πρόβλημα, με διαστάσεις μακροψυχαναλυτικές, κοινωνικές, θεσμικές, ιστορικές και, ασφαλώς, οικονομικές.

Δείτε επίσης:

Χρεωκρατία: το ντοκυμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου πριν λίγους μήνες. Εδώ ερωτήσεις και απαντήσεις.

Καταστρόικα: το νέο ντοκυμαντέρ της παραπάνω ομάδας, διαφωτιστικό για θέματα που μόνο από τη μία όψη γνωρίζουμε.


Debtocracy FINAL από ThePressProject

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΕΠΑΜ-ΟΧΙ" - Διακαναλική Συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ
ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ...

www.youtube.com/watch?v=pUKB3sGM92s

Ανώνυμος είπε...

Σϋμφωνα με το κουρδιστο πορτοκάλι το ΕΠΑΜ-ΟΧΙ είναι κοντά στο 4%. Λογικόν, αφού ο Καζάκης είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα, προυπήρχε δε του Καμμένου και άλλων, που χαίρουν της δημοσιότητας μέσω των ΜΜΕ και που εισπράττουν ποσοστά που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν.

http://youtu.be/SHN2aacht8A
η σημερινή του συνέντευξη στην ΕΤ1