12 Δεκ 2011

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο έρχεται στην Αντίπαρο

αφισα
ΕΔΩ ο ιστότοπος του Παιδικού Μουσείου
Μπράβο σε όσους ανάλαβαν το εγχείρημα να ζεστάνουν την καρδιά του χειμώνα
(Ντάνυ,  Μπέλα και Τατιάνα σας ευχαριστούμε)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
AΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ..... Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ..


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Magos Gsisspor είπε...

Ας ελπίσουμε ότι καποια στιγμή θα εμφανιστούν οι απόντες επίσημοι, έστω για το τυπικό.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της επίσκεψης του Μουσείου στο Σχολείο μας, και σε όσους τίμησαν το γεγονός με την παρουσία τους!

Ανώνυμος είπε...

μαγε μια που το αναφερεις δεν θυμαμαι να ειδα εκτος της κ.Λιτσας αλλον στο θεατρικο απο τη συμπολιτευση.τυχαιο?

Ανώνυμος είπε...

Αξιέπαινη προσπάθεια, ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να απολαύσω με την οικογένειά μου την καλύτερη "ημέρα του παιδιού". Η μεγάλη συμμετοχή της Κυριακής δείχνει οτι ο κόσμος αγκαλίαζει τέτοιες πρωτοβουλίες και καλά θα κάνουν να τις συνεχίσουν! Μπράβο σε όλους!

Magos Gsisspor είπε...

Τυχαίο

Ανώνυμος είπε...

eironebesai mage!!prepei kapoia stigmh na to katalabeis,

Magos Gsisspor είπε...

Το καταλαβαίνω και ζητάω συγνώμη..
Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν αλλά εσκεμμένο.

Προτιμάτε την ειρωνεία ή το παραπανω;

Magos Gsisspor είπε...

Επειδή με αφορμή το κύριο άρθρο, που αφορά το Παιδικό Μουσείο, σχολιάστηκε και η πρόσφατη θεατρική εκδήλωση με το ποιοι πήγαν και ποιοι όχι από τους δημ. συμβούλους, αξίζει μια επανατοποθέτηση για να μη φανεί ότι στοχοποιείται η -διαχρονικά δραστήρια- κ. Βιάζη.

Το "τυχαίο" που απάντησα στο πονηρό σχόλιο για τις απουσίες στο θεατρικό ήταν όντως ειρωνικό, αλλά όχι για να θίξει την κ. Βιάζη, αλλά τους σκοπούς του ανώνυμου σχολιαστή, αφού πέταξε ένα σχόλιο εκτός θέματος απλά για δημιουργία εντυπώσεων. Γι αυτό και το "τυχαιο ή εσκεμμένο" είναι ένα δίλημμα που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, αφού ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, κι αυτές δεν είναι τυχαίες αλλά συνειδητές, (εσκεμμένες).
Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν φταίει η κ. Βιάζη που απουσίασαν κάποιοι, ούτε η δική της παρουσία ήταν απαραίτητη για να πιστοποιήσει τη διαχρονική προσφορά της στα κοινά (ακόμα και τότε που δεν ήταν σύμβουλος).

Τα υπόλοιπα ας μείνουν ως έχουν. Κι αναφέρομαι στο Παιδικό Μουσείο.