18 Νοε 2011

Η Αντίπαρος του Γιάννη Μπαγουρδα


Antiparos Images by Yannis Bagourdas | Make Your Own Book

Προεπισκόπηση του βιβλίου του. Κι αν τον δείτε ξανά με την κάμερα στο χέρι ποζάρετε με χάρη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Γιάννη, και μπράβο επίσης στους παρουσιαστές της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα", οι οποίοι προώθησαν την ωραία φωτογραφική του δουλειά με θέμα της ομορφιές του νησιού μας.
Αποδεικνύεται ότι με απλές -αλλά σοβαρές και ουσιαστικές- κινήσεις, χωρίς οικονομικό κόστος (αλλά και χωρίς την προσδοκία προσωπικού οικονομικού όφελους), μπορούμε να βρούμε τρόπους να διαφημίσουμε το νησί μας κατά τον καλύτερο τρόπο, ακόμα και στη δύσκολη εποχή στην οποία ζούμε σήμερα.
Χρειαζόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Αυτά τα δέκα λεπτά διαφήμισης του νησιού μας στην τηλεόραση ενδέχεται να φέρουν αρκετούς επιπλέον επισκέπτες στο νησί μας στο άμεσο μέλλον.
Υπάρχουν πολλοί πραγματικοί φίλοι του νησιού, όπως είναι ο Γιάννης και τα παιδιά της εκπομπής (και τόσοι άλλοι, ευτυχώς), οι οποίοι είναι, όπως έχουν αποδείξει επανειλημμένως, διατεθιμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν το νησί όπως και όσο μπορούν. Αποτελούν, κατά την άποψή μου, μια "αναξιοποιήτη" πηγή που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να κάνουμε το νησί μας ακόμα καλύτερο.
Είναι άξιοι προς μίμηση. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να "μάθουμε" και να "κερδίσουμε" από αυτή την κίνηση του Γιάννη και των παιδιών της εκπομπής, κάνοντας ο καθένας μας το καλύτερο που μπορούμε για το μέλλον της Αντιπάρου -από απλές καθημερινές κινήσεις όπως το να διατηρούμε το νησί καθαρό και να είμαστε ευγενικοί και φιλόξενοι, μέχρι και το να διαφημίζουμε το νησί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ενέργειες όπως του Γιάννη και των παιδιών.
Και πάλι, συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρωτοβουλία τους!

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ η Τουριστική Επιτροπή ακόμα είναι στα συρτάρια και στις εκθέσεις στείλανε τους δικούς τους, όπως ακριβώς έκανε και η Μανέτα! Πάρτε ρε παιδιά ένα τηλέφωνο το Γιάννη, ίσως μπορεί να σας πει ένα δυο τρόπους να διαφημίσετε το νησί φτηνά...