8 Μαΐ 2011

Τhe spy who drachmed me

 Superb-Pencil-Vs-Camera-600x897

Ο θάνατος του Θου Βου συγκλόνισε τον συναρπαστικό κόσμο των μυστικών πρακτόρων. Βασικοί παίκτες της ευρωπαϊκής κατασκοπείας, όπως ο Έλλην Γου Που, η Γαλλίδα Κρου Λου, ο Γερμανός Βου Σου κι ο Τραπεζίτης Ζου Κλου Τρου, εκλήθησαν από τον Ζου Κλου Γιου για να ανταλλάξουν απόψεις στο Λουξεμβού.

Φόρεσαν κουκούλες, στολές, παρέστησαν τους Ιλουμινάτι, τους Εκοφινάτι, τους Ναϊτες, τους Ελευθεροτέκτονες, ήπιαν αίμα παρθένου από περίοδο δύο ημερών, έσφαξαν κοκόρια, έψαλλαν ακατάληπτους ύμνους και στο τέλος είπαν να συζητήσουν και τίποτα οικονομικό. Το μνημόνιο δεν βγαίνει εξήγησε ο Γου Που. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή στον πρώτο χρόνο εφαρμογής του, ήδη τα κόμματα Δράση και Δημοκρατική Συμμαχία φαίνεται να πείθονται για την αναγκαιότητά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας μικρός υπεράνθρωπος που σώζει κάθε δίωρο κι από ένα εικοσάευρο (κι έχει τύχει να φτάσει και το πενηντάευρο), ο Μπάμπης Παπαδημητρίου καθημερινά και ο Φώτης Γεωργελές κάθε Πέμπτη τα εξηγούν στον λαό, αλλά αυτός λάτρης φευ της συντήρησης αντιστέκεται, με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμη δρόμο. Χρειαζόμαστε χρόνο. Και χρήμα ξερόβηξαν οι υπόλοιποι. Να πληρώσουν κι άλλο οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι είχε τη φαεινή ιδέα ο Ζου Κλου Τρου. Να πληρώσει και καμιά τράπεζα απάντησε ο Βου Σου. Χου χου χου.

Μολονότι η σύσκεψη έγινε σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας (ο Γου Που μάλιστα την είχε κρατήσει κρυφή ακόμη και από τους τζιτζιφιόγκους του), οι πράκτορες τελικά ήταν προμελετημένοι, καρφωτοί και λαδωμένοι. Ουπς. Το βαπόρι απ' την Γρεκία πιάστηκε απ' τα μαλλιά του. Εξετάζεται η λύση του κουρέματός τους, καθώς και η λύση του κοψίματος των χεριών που τα κρατούν. Συγκρίνονται τα υπέρ και τα κατά τους και ιδιαίτερα η ταχύτης καταβύθισης μιας εκάστης.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο αρχηγός του Γου Που, ο θρυλικός Γου Αου Που, έκανε ό,τι έκανε, κάνει ό,τι κάνει και θα εξακολουθήσει να κάνει ό,τι κάνει, με μoναδικό γνώμονα τη σωτηρία της πατρίδας. Τι άλλο να ζητήσεις από έναν εκλεγμένο ηγέτη; Να μην σου λέει τόσο χονδροειδή ψέμματα; Να μην κάνει τα ακριβώς αντίθετα από όσα υποσχέθηκε; Να μην λέει άσπρο Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και μαύρο Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο; Να μην υποτιμά τη νοημοσύνη σου; Να τα κάνεις τι όλα αυτά, αν δεν γίνονται για τη σωτηρία της πατρίδας; Αν ο Γου Αου Που χρειαστεί να μιλήσει υπογείως με τον Στρος Καν, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει, αν χρειαστεί να πάθει πάρκινσον και να γιατρευτεί από τον Πάπα, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει, αν χρειαστεί να μείνει μόνος του στη Σοσιαλιστική Διεθνή ελλείψει εκθρονισμένων δικτατόρων, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει, αν χρειαστεί να συγκυβερνήσει αύριο με το Σαμαρά, τη Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει. Το βαπόρι δεν θα βουλιάξει στα χέρια του, αλλά και αν χρειαστεί να το βουλιάξει, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει.

πηγή όχι ο ΘΟΥ ΒΟΥ (Θόυ Μπόυ) αλλά ένα άλλο boy

Δεν υπάρχουν σχόλια: