10 Μαρ 2011

Σύλλογος Γυναικών: ομιλία για τη γρίπη

Εστάλη από την κ. Λ. Βιάζη εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών. Προωθήστε το.

8 σχόλια:

παλαιολογος δαμιανος είπε...

Πολυ θετικη πρωτοβουλια του συλογου γυναικων.Μακαρι να συνεχεισει ετσι.Οσο αφορα τους γιατρους μας περιτο να πω οτι πρεπει να νιωθουμε υποχρεωση σε οσους συνεβαλαν ετσι ωστε να τους εχουμε.Ανθρωποι πανω απο ολα και καλοι επιστημονες που σιγουρα τους εχουμε αναγκη και σιγουρα εχουν να δωσουν πραγματα αρκει να το θελουμε και οι υπολοιποι.Γνωμη ειναι βεβαια πρωτα σε οτι εχει σχεση με το αντικειμενο τους και μετα οπου αλλου κριθει σκοπιμο.

Δ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ είπε...

Γυρισα σπιτι πολυ θυμωμενος απο την ομιλια.Ο κοσμος δεν ανταποκριθηκε.Κριμα.Ητανε δεν ητανε καμια 30ρια.Τοσο πολυ ενημεροι ειναι οι συντοπιτες μου αραγε?Τελος παντων.Ο καθε ενας πρατει οπως εκεινος αισθανεται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Δ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ είπε...

Και το καρναβαλι χρειαζεται και τα Τουρκικα σιριαλ χρειαζονται,αλλα η ενημερωση για την υγεια μας και κυριως των παιδιων ειναι σημαντικοτερη νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως δεν υπηρχε η συμμετοχη του κοσμου . Μπραβο στο Συλλογο γυναικων για την Δωρεα στο Ιατρειο αλλα και για την ομιλια που διοργανωσε μαζι με τον γιατρο του νησιου . Ειναι αληθεια οτι εχουν ενισχυσει οικονομικα και τα δυο σχολεια μας ?

Magos Gsisspor είπε...

ΑΝ σκεφτεί κανείς ότι σε αντίστοιχη ομιλία για τα αφροδίσια νοσήματα του ουρολόγου κ. Τσινταβή πριν λίγους μήνες δεν υπήρχε ούτε ενας κάτω των 30, καταλαβαίνει ότι τετοια ζητηματα δεν είναι πολύ δημοφιλή σε ηλικίες νεαρότερες από αυτές που παρευρέθησαν.

Όπως και να χει, ο Σύλλογος Γυναικών προσπάθησε. Αξίζει ένα μπράβο στην πρωτοβουλία τους, που είναι συνέχεια άλλων αξιόλογων δράσεων. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιμένουμε περισσότερα από ένα Σύλλογο Γυναικών.

Περί πονηρού σχολίου για το καρναβάλι: όλα χρειάζονται, απλά στο πέρασμα του χρόνου να γίνονται καλύτερα κι όχι αθλιότερα.

Δ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ είπε...

Μαγε εγω παντως δεν ακουσα αρνητικα σχολια για το απογευμα της ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.Και πιστεψε με μιλησα με αρκετους απο τους οποιους δεν συμμετειχαν ολοι τους στο καρναβαλι.ΟΚ.Καποια πραγματα θα μπορουσαν να ηταν καλυτερα ως προς τη διατυπωση τους κυριως αλλα ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.Αντιθετως ηταν εξαγριωμενοι με το σχολιο σου.Αλλα νομιζω οτι πολυ το κουρασαμε.Οσο για το αθλιοτερα που λες το θεωρω λαθος,αλλα το καλυτερα σωστο.

Magos Gsisspor είπε...

Ακριβώς, μην τρελαθούμε κιόλας. Από ένα άρθρο για μια συγκεκριμένη εκδήλωση που όλοι παραδέχονται ότι κάτι έχασε από παλιότερα βγάζουμε επισφαλή συμπεράσματα και κάνουμε επικίνδυνες γενικεύσεις. Ρώτησα, ρώτησες, ρώτησε. Ο καθένας έχει ρωτήσει κάποιους που συμφωνούν μαζί του. Και του χρόνου καλύτερα λοιπόν.

Μάλλον φίλε Δ. κάποιοι κοντινοί σου εσένα σου λένε ότι είναι οργισμένοι μαζί σου κι εμένα με παίρνουν τηλ για να μου πουν ότι έτσι είναι αλλα δεν λέγονται αυτά στην μικρή μας κοινωνία.
Οπότε κι εσυ έχεις δίκιο στο μυαλό σου κι εγώ στο δικό μου. Και στην βάση δεν διαφωνούμε, απλά το διατυπώνουμε αλλιώς.