21 Μαρ 2011

ΝΟΑ σε νέους αγώνες και όχι πια ορφα-Νόα – UPDATE

 

 

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός και Αθλητικός

Σύλλογος ( Μ.Ε.Α.Σ. ) ΩΛΙΑΡΟΣ ANTIΠΑΡΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση : Αντίπαρος 84007

Πληροφορίες :

Φαρούπος Αναστάσιος : 6977991537

anael@otenet.gr

Τριαντάφυλλος Ιωάννης:6937929783

yannisplace@par.forthnet.gr

FAX: 2284061508

ANTIΠΑΡΟΣ 22/03/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ναυτικός όμιλος Αντιπάρου στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών του και ειδικότερα της αγωνιστικής του ομάδας ενόψει του Περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας Νοτίου Αιγαίου (25-28/03/2011) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τον ερχόμενο Ιούνιο και τους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα ιστιοπλοΐας στην Ιτέα τον Απρίλιο συμμετείχε με αποστολή 9 αθλητών στους διασυλλογικούς αγώνες ΟΔΥΣΣΕΑ μετά από πρόσκληση του Ναυτικού ομίλου Ελλάδος που έγιναν στις 19-20/03/2011 στο Δέλτα Φαλήρου.

Οι καιρικές συνθήκες και οι συνεχόμενες αλλαγές των ανέμων δυσκόλεψαν αρκετά τους 200 περίπου αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Οι εμπειρίες, ειδικά των μικρών αθλητών του ομίλου μας δημιουργούν βάσεις για καλύτερα μελλοντικά αποτελέσματα. Η κατάταξη των αθλητών μας είναι:

ΑΓΟΡΙΑ – ΠΑΙΔΕΣ (120 αθλητές)

MΠΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 18ος στα αγόρια και 28ος στην γενική κατάταξη

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 22η στα κορίτσια και 46η >>

MΠΟΥΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 40ος στα αγόρια και 66ος >>

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 29η στα κορίτσια και 72η >>

ΦΑΡΟΥΠΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 44ος στα αγόρια και 73ος >>

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 49ος στα αγόρια και 78ος >>

ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ( 80 αθλητές)

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 18ος στα αγόρια και 27ος στην γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 20ος στα αγόρια και 31ος >>

ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΝΙΚΟΣ 25ος στα αγόρια και 40ος >>

Επίσης οι 2 αθλητές του ομίλου μας Μπούμπας Ιωάννης και Τριανταφύλλου Αντωνία που ανήκουν στην προεθνική ομάδα Οptimist συμμετείχαν τον Φεβρουάριο σε διάφορους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσαν ναυτικοί όμιλοι στο Δέλτα Φαλήρου. Η αθλήτρια που αγωνίζεται στα Laser Φαρούπου Βίκυ συμμετέχει σε προπονητικό camp στην περιοχή του Μαραθώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα των αποστολών συνεχίζουν να τα πληρώνουν οι γονείς των παιδιών.

Οι προσπάθειες και τα αποτελέσματα των παιδιών, μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που αρχίσαμε από το 2004.

Χαιρετίζουμε το ενδιαφέρον και τις αποφάσεις του νέου δήμου Αντιπάρου και του Λιμενικού Ταμείου Πάρου- Αντιπάρου σχετικά με την δημιουργία κατάλληλων εγκαταστάσεων του ομίλου στην θέση Γαλανταριά οι οποίες θα δώσουν αέρα…!! στα πανάκια των παιδιών του νησιού μας.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στην κοινοπραξία των ferry-boats για την δωρεάν μεταφορά των οχημάτων και αθλητών του ομίλου, το τουριστικό γραφείο ERKYNA και την εταιρία BLUE-STAR FERRIES για τα εκπτωτικά εισιτήρια της αποστολής του ομίλου. Kαι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος του Δ.Σ. Φαρούπο Ιωάννη για τον χρόνο και την τέχνη που αφιέρωσε για την κατασκευή του τρέιλερ μεταφοράς του φουσκωτού και των σκαφών για τις αποστολές του ομίλου.

Με ιστιοπλοϊκούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Φαρούπος Αναστάσιος               Τριαντάφυλλος Ιωάννης

istioploia noe 014 prokrisi ethnikis 020 tzitzifies 001   tzitzifies 012  tzitzifies 019 tzitzifies 014tzitzifies 009

Ο κ. Τριαντάφυλλος Γιάννης έχει υποσχεθεί κείμενο για αύριο. Όποτε συμβαίνει αυτό τον τελευταίο καιρό αναταράσσεται ο κόσμος των μπλογκς…

Αυτή τη φορά ελπίζουμε να μας μεταφέρει τα καλά νέα από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την ομόφωνη απόφαση για παραχώρηση χρήσης γης για μετεγκατάσταση του ΝΟΑ και δημιουργία των απαιτούμενων υποδομών και εγκαταστάσεων (θέση Γαλανταριές).

Μπορεί να λέμε ότι θέλουμε για το Δήμο μας αλλά στο θέμα αυτό κάνει το αυτονόητο (που η προηγούμενη αρχή πεισματικά αρνιόταν) και εισπράττει ένα εύσημο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 8-9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΜΥΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΗ-ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ(ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....) ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

'Ενα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά, στον προπονητή, και σε όλους όσους βοηθούν στην προσπάθεια αυτή!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα 12 χιλιαδες ευρω δεν ειχατε παρει ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!! Δεν ειδα να το Αναφερετε!
Ενα Μεγαλο Μπραβο στις προσπαθιες των παιδιων ! Καλη Συνεχεια

ο μάγος Γίσσπορ είπε...

Δύο εύσημα λοιπόν