18 Ιαν 2011

το μικρόφωνο στην Αντίπαρο...

UPDATE
η συνέντευξη 
του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας 
κ. Σφαλαγκάκου
Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


Στον ΗΧΩ FM και τη Γεωργία Καραγιαννιώτη (μετά του Δημήτρη Αρκουλή) έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σήμερα ο Δήμαρχος Αντιπάρου κ.Λεβεντάκης. Αναφέρθηκε σε πολλά που απασχολούν κάθε ενεργό πολίτη. Ακολούθησε παρέμβαση αμέσως μετά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μαριάνου, εξίσου ενδιαφέρουσα.

Παρατίθεται χωρίς περαιτέρω σχολιασμό. Προς το παρόν.

http://www.sendspace.com/file/4b99k8
http://www.esnips.com/doc/2992eddf-c15f-4e7b-9b7a-68aac645a75c/18-01-11hxwfm-leve-marian

18-01-11hxwfm-leve...

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ FM

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρεκτoπισθείς;;;;;;;;;;

Magos Gsisspor είπε...

Ακούστε το ηχητικο αρχείο και θα καταλάβετε. Ή διαβάστε εδώ: http://tinyurl.com/menantip0
ή εδώ:
http://tinyurl.com/menantip1

Ανώνυμος είπε...

μάγε, ως αθηναίος συχνός επισκέπτης του νησιού, θα ήθελα την τοποθέτησή σου για αυτή την περίπτωση: http://www.lifo.gr/mag/columns/3593

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/columns/3593
Nai mage, ginete na mas peis tin apopsi sou gia ton kyrio Tsakona?

Magos Gsisspor είπε...

imwrong, ως τακτικός επισκέπτης μπορείς να έχεις και συ άποψη. Ίσως πιο έγκυρη κι από τη δική μου.

Ανώνυμε, αν δεν είσαι ο γνωστός προβοκάτορας, φτου σου. Αν υπονοείς κάτι, πες μας την άποψή σου πρώτος (κι επώνυμα ίσως?)

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι έτσι φυσικά, αλλά τέλος πάντων. Αφού δε θες...

Έτσι προχείρως, δε θυμάμαι και καμιά αντιμετώπιση του θέματος Oliaros σε αντιπαριανά μπλογκ. Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος αν υπάρχει κάτι;

Magos Gsisspor είπε...

Για το θέμα real estate έχουν γραφτεί κατά καιρούς διάφορα, αλλά ποτέ κάτι συτηματικό. Ο Τσάκωνας δεν είναι δαίμονας, αλλά ούτε άγιος τς Αντιπάρου. Ενδεχομένως αν δεν ήταν αυτός να βρίσκονταν άλλοι στη θέση του, με χειρότερα αισθητικά κριτήρια κι ακόμα χειρότερες πρακτικές. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι γιατί η εταιρία Oliaros είναι αυτή που είναι, αλλά γιατί βρήκε πρόσφορο έδαφος στην Αντίπαρο. Και πολλά ακόμα ερωτήματα.

Για ένα σχόλιο στις πρακτικές σε ένα μεμονωμένο συμβάν δείτε εδώ:
http://antiparos-blog.blogspot.com/2008/07/blog-post_2593.html

Unknown είπε...

Έχω να πω ότι καλά να πάθετε, γιατί είσαστε κακά παιδάκια και δε δώσατε τα παιχνίδια σας στα καλά παιδάκια προεκλογικά, οπότε μην περιμένετε να σας καλέσουν μετά στα πάρτι τους. Άλλωστε, έχετε και το κακό χούι να πηγαίνετε και να λέτε σε όλους τι κάνουν σ’ αυτά τα πάρτι.
Επίσης, για το real estate και τα κότερα που προσελκύει έχω να πω ότι είσαστε περίεργοι και μουρτζούφληδες και δεν αναγνωρίζετε τα τόσα θετικά που προσφέρουν. Έκτος του ότι δε χρειάζεται να βγαίνετε για ψάρεμα, αφού τα ψάρια έρχονται και σας βρίσκουν από μόνα τους, λαδωμένα για το τηγάνι, υπάρχει και η περίπτωση που είστε ακροβολισμένοι, γυμνοί και αμέριμνοι ντάλα μεσημέρι, σε κάποια ερημική μικροπαραλία, σας έχει πάρει ο ύπνος και διακινδυνεύετε να πάθετε από θερμοπληξία μέχρι καρκίνο του δέρματος. Ο φιλάνθρωπος όμως κοτερατζής / σκαφάτος, μπαίνει στο κανάλι με τσίτα τα γκάζια και χειρόφρενα, σηκώνει ένα τσουνάμι ΝΑ! με το συμπάθιο, όπου δροσίζει – ως δεν όφειλε σε τελική ανάλυση - εσάς και την πετσέτα σας, γλιτώνετε τουλάχιστον τη θερμοπληξία και αφού σηκωθήκατε που σηκωθήκατε να ψαρέψετε το κινητό και τη μία flip-flop, ε, περνάτε και ένα χεράκι αντηλιακό (θα το βρείτε να επιπλέει κάπου εκεί γύρω, κουνηθείτε λίγο επιτέλους). Αχάριστα πλάσματα. Η μοναδική βελτίωση που μπορώ να σκεφτώ, είναι να βρουν ένα τρόπο να ξελεπιάζουν τα ψάρια, πριν τα ξεβράσουν.
Σοβαρά τώρα, πραγματικά πιστεύω ότι το real estate εστίν αναπόφευκτο. Είμαι και γω από αυτούς που ζουν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά βρέθηκα στην Αντίπαρο και την αγάπησα. Αλλά όλοι εμείς πηγαίνουμε στο νησί διακοπές και απαιτούμε να βρούμε κάθε φορά τον παράδεισό μας αναλλοίωτο. Όμως, υπάρχουν και αυτοί οι άλλοι, ντόπιοι ή μη, που διαμένουν μόνιμα εκεί και πρέπει να επιβιώσουν στον παράδεισο ολόκληρο το χρόνο. Πριν καταλήξουμε στην κριτική μας και αρχίσουμε να κεραυνοβολούμε αριστερά και δεξιά, οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας τις πάσης φύσεως δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι εκεί, καθώς και άλλους παράγοντες, όπως η υφιστάμενη νοοτροπία τους, η οποία αν το καλοσκεφτούμε είναι αυτή η ίδια που μας υποδέχτηκε την πρώτη φορά που πήγαμε, μας φιλοξένησε και μας κάνει να θέλουμε να γυρνάμε πάντα εκεί. Ο οποιοσδήποτε έρχεται για μπίζνα στο νησί, δε μπορεί επιβάλλει την παρουσία του, την ανταλλάσσει με κάτι. Εφόσον η μπίζνα δεν καταπατά νόμους κ.λπ., συμφωνούμε ή δε συμφωνούμε, μας αρέσει ή δε μας αρέσει, κανείς δε δικαιούται να πετάξει τον οποιονδήποτε στη θάλασσα. Αν η μπίζνα επιβιώσει, σημαίνει ότι είναι γενικά αποδεκτή, αν δεν είναι αποδεκτή, από κει παν’ κι οι άλλοι. Και γω θα ήθελα η Αντίπαρος να είναι το χωριό των Γαλατών που αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους Ρωμαίους εισβολείς. Αφενός όμως είμαι και γω εισβολέας, αν και με αθώες προθέσεις, αφετέρου μέχρι και οι original Γαλάτες παρασύρθηκαν απ’ το real estate! (Βλ. ο Αστερίξ και η Κατοικία των Θεών).
Συγνώμη για την πολυλογία, είχα έμπνευση!

Ανώνυμος είπε...

@pny, το ερώτημά μου δεν είχε καμιά πρόθεση μη ρεαλισμού για την Αντίπαρο. Απλώς ο Oliaros δεν δραστηριοποιείται μόνο εκεί, και έχει ενδιαφέρον η άποψη της Αντιπάρου γι' αυτόν.

Magos Gsisspor είπε...

Επειδή το θέμα και το συγκεκριμένο άρθρο της LIFO απασχολεί από χτες πολλούς (ενδεικτικά χτες στην κινηματογραφική λέσχη αποτελούσε κύριο θέμα συζήτησης, καθώς κυκλοφορούσε το τεύχος του φρη πρες ανάμεσά μας)θα αποτελέσει σύντομα ξεχωριστό θέμα και άρθρο. Pny, imwrong και ανώνυμοι του νησιού, ετοιμαστείτε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=192064

Ανώνυμος είπε...

Κουραφέξαλα
Γιατί ο Τσάκωνος κτίζοντας και κάνα-δυο βίλλες με μούρη και design είναι χειρότερος από τους μαυροχρηματάδες,megalo- γιατρούς ,megalo –δικηγόρους που κατέκλυσαν το νησί και επενδύουν τον κόπο τους προσδοκώντας από το real estate
Γιατί είναι χειρότερος από τους Μαρινόπουλους Καραβέλες off shore τέτοιους και τους ντόπιους men in real estate
ποιος λέει ότι το νησί είναι το γαλατικό χωριό που αντιστέκεται
Dear χχχχχχχ: Fuck off.