23 Οκτ 2010

Προεκλογικός πυρετός, άκρως μεταδοτικός

1264470069825051
Σήμερα στις 7:30μμ ο συνδυασμός του κ. Λεβεντάκη “Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία” διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία της Αντιπάρου με θέμα την ενημέρωση των κατοίκων για τον «Καλλικράτη» και τη δημιουργία και λειτουργία του νέου Δήμου και τις αλλαγές που θα προκύψουν. Προσκεκλημένοι είναι οι Βουλευτές του νομού μας από όλα τα κόμματα και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Αύριο ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ενωτική Κίνηση Προόδου” κ. Μαριάνος θα πραγματοποιήσει ομιλία στον ίδιο χώρο στις 7μμ, όπου καλούνται οι παρευρισκόμενοι πολίτες να διατυπώσουν ερωτήματα και προτάσεις.
Αύριο Κυριακή επίσης, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου θα πραγματοποιήσει στο χώρο του κτιρίου της Κοινότητας Αντιπάρου στην αίθουσα Καλουδά διαδοχικές συναντήσεις με τους 3 υποψηφίους δημάρχους για να τους εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμποροεπαγγελματίες και να εισπράξει προγραμματικές δεσμεύσεις για τα θέματα αυτά. Στις συναντήσεις αυτές μπορούν να παραβρεθούν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα (λιγοστά) μέλη του Συλλόγου (Λεβεντάκης Ιωάννης “Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία” ώρα 12:00 μ.μ, Μαριάνος Νικόλαος “Ενωτική Κίνηση Προόδου” ώρα 13:00 μ.μ, Σφαλαγκάκος Παναγιώτης “Μένουμε Αντίπαρο” Ώρα 14:00 μ.μ).

Η σημαντικότερη όμως εκδήλωση αναμένεται να είναι αυτή της Τετάρτης 27 Οκτώβρη, οπότε οι τρεις υποψήφιοι θα παρουσιάσουν θέσεις και πρόγραμμα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις στα μέλη του Συλλόγου Αντιπαριωτών, σε συνάντηση που είναι ανοικτή σε όλους (μέλη κα μη) και θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου, στον 8ο όροφο, Χαλκοκονδύλη 37, στις 6μμ.

Διαβάστε σχετικά:
Ομιλία συνδυασμού "Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία": η είδηση δυστυχώς δεν “έπαιξε” πουθενά αλλού, απόδειξη ότι η απώλεια του Χρήστου Καραγιαννιώτη και της ραδιοφωνικής προσέγγισης των ειδήσεων πλήττει την πληροφόρηση σε μία περίοδο όπου ούτε οι τοπικές εφημερίδες είναι αντικειμενικές (και τα μπλογκς ακόμα περισσότερο, αν και δικαιολογημένα), ούτε άμεσα ενημερωτικές (αφού είναι τουλάχιστον εβδομαδιαίας κυκλοφορίας). Ελπίζουμε να κάνει -έστω λίγο- κρύο, γιατί αλλιώς η ανάγκη δημιουργίας πολυχώρου στο νησί δεν θα αγγίξει τους επισήμους προσκεκλημένους…

Ομιλία συνδυασμού “Ενωτική Κίνηση Προόδου”
Ανακοίνωση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου
Ιστοσελίδα συνδυασμού “Μένουμε Αντίπαρο”: οι υποψήφιοι ανοίγουν τα χαρτιά τους, παρουσιάζουν τις βασικές τους θέσεις και ένα σύντομο σημείωμα για το ποιόν και τη διαδρομή του καθενός.