28 Απρ 2010

Επιτέλους μόνη…

8

Σύμφωνα με έγκυρες ιστολογιακές (και άλλες) πληροφορίες η Αντίπαρος θα εξακολουθήσει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις ιστορίες του μάγου Γίσσπορ.

Και μάλιστα όχι απλά σαν Κοινότητα αλλά σαν Δήμος Αντιπάρου.

Μέχρι να επαληθευτεί πλήρως κι από τα πλέον επίσημα χείλη δεν αγωνιούμε πλέον, αλλά αναμένουμε χαμογελώντας.

Τα εύσημα θα αποδοθούν όταν πρέπει εκεί που πρέπει.

περισσότερα εδώ, εδώ κι εδώ (σελ.3)

(σχόλιο επισκέπτη: “Δήμος ναι, για τη χώρα δεν είμαστε σίγουροι ακόμη…”)


15 σχόλια:

χρηστος είπε...

hey babe ... take a walk in the wild side
xaxaaxaxaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

Εσύ να θυμάσαι ότι εδώ (wild side)πετροβολούνε. Να έρθεις προετοιμασμένος.xaxaxaxaxax

χρηστος είπε...

ναι.. μονο που ειμαι ηδη εδω και ειμαι κι απο 'δω κι εγω πετροβολω οπως καλα γνωριζεις και τις πετω και μακρια τις πετριές αμα λαχει.
χαχαααααχαααχααα

Magos Gsisspor είπε...

Προς όσους θεωρούν τη στάση των blogs της Αντιπάρου ως "αναξιοπρεπή προς τον Υπουργό":
περισσότερα εδώ:

http://fileleutheros.pblogs.gr/2010/04/h-gewgrafia-sto-shedio-kallikraths-stis-kyklades.html

Η αναξιοπρεπής συμπεριφορά των αντιπαριώτικων blogs προς τον Υπουργό υπάρχει μόνο στη φαντασία σας, η οποία αποδεικνύεται ισχυρότερη της λογικής σας. Εκτός αν οποιοσδήποτε δεν γλύφει εκεί που εσείς συνηθίζετε καλείται αναξιοπρεπής.

Η επίτευξη της διοικητικής αυτονομίας της Αντιπάρου σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στα «αναξιοπρεπή» αντιπαριώτικα blogs κι όποιος δεν το αναγνωρίζει απλά δεν βλέπει γύρω του. Αιχμές στον υπουργό; Μα ο πόλεμος θα ξεκινούσε από σήμερα, αν μας καταργούσε από Δήμο.

Η ντροπή σας επιστρέφεται αυτούσια.

Όσο για τον ίδιο τον υπουργό, ουδείς αλάθητος, τουλάχιστον δείχνει ότι δεν είναι αδιάλλακτος και δογματικός, ειδικά όταν η επιχειρηματολογία είναι τεκμηριωμένη και στιβαρή. Εξάλλου, εντελώς τυχαία, έχουμε τη δυνατότητα να συνομιλούμε με το Γιάννη μέσω πολύ διαφορετικών ανθρώπων από αυτούς που σας έχουν συνηθίσει στην Πάρο.

(antiparos-blog, antipariafwni)

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ BLOGS ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" ΟΝΟΜΑΤΙ "ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" ΚΑΙ "Κ.Μ.". ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μη μασάτε παιδιά. Αν δεν ξεκινάγατε εσείς πρώτοι το θέμα του Καλλικράτη, ακόμα το νησί θα κοιμόταν και "Τα Νεα Πάρου" μαζί με το φιλικό τους blog θα διαμόρφωναν άποψη στον κόσμο.

Σιγά μη σας θίξαμε τον υπουργό. Ίσα ίσα που του δώσαμε την ευκαιρία να επανορθώσει έμπρακτα την ασάφεια που είχε αφήσει να αιωρέιται στη διαβούλευση για εκείνες τις περίφημες πια "ευλογες εξαιρέσεις" των νησιωτικών δήμων.

Ανώνυμος είπε...

προς χρήστος.
α συγγνώμη δεν ήξερα πως είσαι εδώ, απο πότε?
δε σε τιμά να πετάς πέτρες, ασε που ότι σου ανήκει ξαναγυρνά πίσω..

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που μυρίστηκε εξουσία!

χρηστος είπε...

καλα θα σου απαντησω οπως πρεπει οταν πρεπει "ανωνυμε" κλανιαρη
οσο για την εξουσια...εγω βλακουλη ηδη την εχω και δεν μου λειπει ουτε την ψωνισα να δω ποσοι θα εμεναν στον αγωνα αν αυριο ελεγε ο νομος οτι οι αιρετοι δεν θα εχουν αποζημιωση....καταλαβες? αλλα θα ερθει η ωρα να μιλησουμε για ολα υπομονη.

Magos Gsisspor είπε...

Πολύ σωστός.

Ανώνυμος είπε...

προς Χρήστος.
Δε νομίζω πως θα μπορέσω να μιλήσω μαζί σου αλλά ούτε και να σε ακούσω τελικά. Δε μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλα ούτε και πως γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Χρηστάρα πάρτο αλλιως γιατί θα βρεις

Magos Gsisspor είπε...

Σε πρώτη φάση η συνομιλία ανώνυμου-επώνυμου επιτρέπεται.

Από το σημείο αυτό και ύστερα όποιος θέλει να μιλήσει με τον Χρήστο μπορεί να τον πάρει τηλέφωνο.

http://www.parosradio.gr/index1d.htm

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

To λάβαμε το μήνυμα.
Φυσικά είναι δικαίωμα σου ποιούς θα δεχτείς φιλοξενούμενους.
Ο νοών νοείτω.

Magos Gsisspor είπε...

Μάλλον δεν το λάβατε. Ως φιλοξενούμενοι, γιατί τέτοιοι είστε, σε ένα θέμα που αφορά τη μη συνένωση αναλώνεστε σε πετριές και σενάρια εξουσίας.

Υπάρχει κάτι σχετικό να δηλώσετε; Κάντε το. Τα υπόλοιπα σε άλλη παραλία.

χρηστος είπε...

Καλέ κύριε μάγε εγώ που γράφω επώνυμα μπορώ να γράφω εδώ η πρέπει να ακούω αδιαμαρτύρητα και να διαβάζω ο,τι πετριά έρθει στο κεφάλι του κάθε ανώνυμου "χεστη" που νομίζει ότι έγινε ήρωας αν μου γράψει κρυμμένος ότι του κατέβει και εγώ πρέπει μετά να του πω κι ευχαριστώ ????
όχι για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε δηλαδή.
επί της ουσίας ανόητε κρυμμένε σαχλαμάρα το πρώτο σχόλιο μου αφορά στον αγώνα που πρέπει να γίνει από την νέα διοίκηση του ΔΗΜΟΥ μας σε ένα τοπίο κοινωνικό και οικονομικό που όσοι γεννηθήκαμε μετά το 48 δεν έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται και μιλώ για το 48 γιατί η χρονιά σημαδεύτηκε από τη μεγάλη φυγή της νεολαίας του νησιού μας για να ξεφύγει από την ανέχεια και τη φτώχια. Μερικοί ανόητε δεν γύρισαν ποτέ η ήρθαν πίσω "στην κάσα".
Αντί λοιπόν αμετανόητε να ρωτήσεις τι εννοώ και γιατί έγραψα αυτά που έγραψα πολύ κομψά γράφεις βλακείες αντιγράφοντας αυτά που ακούς στο ραδιόφωνο (πάλι από μένα) έχοντας κατά νου μόνο αυτό που σου έγραψα πιο πάνω (να γίνεις γιαλαντζη ήρωας δηλαδή). Γι αυτόν ακριβώς το λόγο κι όχι γιατί με εκνεύρισες, σου απαντώ όπως ακριβώς δεν σου αρέσει, δηλαδή στα χώνω στα ΙΣΑ.
Κατά τα λοιπά ισχύει ότι ακριβώς σου έγραψα κρυμμένε και καημένε κάνγκουρα. Σιγά μη σου πάρω την άδεια για να μένω όπου θέλω όποτε θέλω και ιδίως στο σπίτι μου.
Αλλά αυτό σε κόβει γιατί δεν μπορείς να σταθείς και αρθρώσεις έστω ένα επιχείρημα σ' αυτά που κατά καιρούς λέω η γράφω.
Μάθε λοιπόν να βάζεις όνομα και υπογραφή σ' αυτές τις βλακείες που γράφεις για να δεις πόσοι πραγματικά συμφωνούν με σένα κακομοιράκο κι έλα μετά να μου πεις ότι δεν σ' αρέσει ο τρόπος μου. Να ξέρεις όμως ότι στα σκουπίδια όλοι έτσι φέρονται... στον ντενεκέ τα ρίχνουν.
Το γράψιμο σου το θυμάμαι κι από άλλο blog δεν έμαθες τίποτε λοιπόν και δεν άλλαξες καθόλου συνέχισε έτσι και κάνε με ακόμη πιο μάγκα στα μάτια όσων διαβάζουν και τα δικά μου και τα δικά σου γραφτά.
Αγαπητέ Μάγε συγγνώμη αλλά μερικά πράγματα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα. Πάντως ευχαριστώ για τη φιλοξενία.