12 Απρ 2010

ΝΟΑ και παρανόα

prokrisi ethnikis 001NAYTIKOΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΜΕΑΣ ΩΛΙΑΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 10/04/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Α. ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΚΑΦΩΝ OPTIMIST

Δύο αθλητές του ναυτικού ομίλου Αντιπάρου έλαβαν μέρος στους αγώνες πρόκρισης για την εθνική ομάδα σκαφών optimist 2010, που έγιναν στις εγκαταστάσεις της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας στο Φαληρικό δέλτα στις 28-01/04/10.

Ο Μπούμπας Ιωάννης και η Τριανταφύλλου Αντωνία. Οι καιρικές συνθήκες και ο στίβος ήταν κατάλληλες για την απόκτηση εμπειριών. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος αφού στους αγώνες έλαβαν μέρος οι καλύτεροι 124 αθλητές από όλη την χώρα. Ο Μπούμπας Ιωάννης έλαβε την 27η θέση στα αγόρια(40η στη γενική) και η Τριανταφύλλου Αντωνία την 31η θέση (78 στη γενική). Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν μετά τις καλές επιδόσεις που είχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και στα περιφερειακά πρωταθλήματα όλης της χώρας το 2009.

Η παρουσία 2 αθλητών σε αυτούς τους αγώνες, αλλά και το νεαρό της ηλικίας όλων των παιδιών του ομίλου αφήνουν πολλές υποσχέσεις για μελλοντικές διακρίσεις των παιδιών του ομίλου μας.Επίσης δίνουν δύναμη και κουράγιο στους γονείς , στα μέλη και στο Δ.Σ, του συλλόγου να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους περιμένοντας και την ανταπόκριση της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας.

Για την συνέχεια και το καλό των παιδιών του ομίλου, η ανάγκη ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων είναι πλέον άμεση προτεραιότητα.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

ο Πρόεδρος

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΤΑΣΟΣprokrisi ethnikis 003

prokrisi ethnikis 008prokrisi ethnikis 005

Δεν υπάρχουν σχόλια: