29 Μαρ 2010

Ο Κουτσομπόλης θα συνεχιστεί

Φίλοι του ιστολογίου έστειλαν κι άλλες φωτό από την εξαιρετικά όμορφη βραδιά του Σαββάτου. Ήδη η Θεατρική Ομάδα αναζητεί ημερομηνία για επανάληψη της παράστασης, ενώ η Κοινότητα ανεπίσημα εξετάζει το ενδεχόμενο να παιχτεί και στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Αγίας Μαρίνας.

Μπράβο και πάλι σε όλους…

P3270036 P3270015 P3270016 P3270018 P3270025 P3270032

3 σχόλια:

Γιάννης Βασιλόπουλος είπε...

Το θέαμα που παρακολουθήσαμε ήταν μια όαση απόλαυσης στην πεζή μας καθημερινότητα. Το αποτέλεσμα της ανιδιοτελούς και συλλογικής προσφοράς αναδείχθηκε στον υπερθετικό του βαθμό από τα μέλη του θεατρικού (ηθοποιούς και συντελεστές). Αποδείχθηκε ότι τέτοιες προσπάθειες γίνονται γενικότερα αποδεκτές και γι' αυτό επικροτούνται απ' όλους.
Ελπίζω τούτη δω την προσπάθεια, που πάνω απ' όλα παράγει πολιτισμό, θα την στηρίξουμε όλοι και δεν θα μείνουμε μόνο στην αρχή.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στους εμπνευστές του εγχειρήματος.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ(ΜΠΛΕ...,ΠΡΑΣΙΝΑ...,ΚΟΚΚΙΝΑ..ΡΟΖ..)ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ.ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ...
ΕΥΓΕ!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΑ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΗΔΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ) ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,(ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ 110 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 11-15 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΔΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΚΑΦΩΝ OPTIMIST.ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ....ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ... ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.
Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΝΟΙΚΟΣ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ...ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ