28 Φεβ 2010

ΟΤΕ στον κόσμο σου εσύ: κείμενο διαμαρτυρίας ΟΤΕ

Αντίπαρος, 26 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας για την πλημμελή υποστήριξη του ΟΤΕ προς το δίκτυο ADSL στο νησί μας. Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετούς μήνες οι ταχύτητες σύνδεσης είναι διαλείπουσες και απελπιστικά αργές, τόσο που μοιάζει να έχουμε επιστρέψει σε εποχές dial-up σύνδεσης και που οπωσδήποτε δεν ανταποκρίνονται στα 2Mb/s που μας υπόσχεται ο πάροχος (ταχύτητα που επίσης δε συμβαδίζει με την αυτόματη αναβάθμιση στα 4 Kb/s και που δεν αφορά βέβαια όλο το νησί , αφού ελάχιστα χιλιόμετρα έξω από τον οικισμό οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι χιλιάδες εποχιακοί κάτοικοι της περιοχής των Γλυφών , Σωρού και Άη Γιώργη στερούνται οποιασδήποτε σύνδεσης).

Είναι ολοφάνερο πως αυτή η δυσκολία στις συνδέσεις των συνδρομητών του ΟΤΕ έχει πολλαπλές συνέπειες, καθώς αφορά μαθητές, επαγγελματίες, και γενικά τον πληθυσμό ενός μικρού νησιού κατά τη χειμερινή περίοδο, που είναι γεωγραφικά συρρικνωμένος και απομονωμένος. Επιπρόσθετα δεν συνάδει με την έξωθεν καλή μαρτυρία και όσα ο πάροχος επικαλείται στις διαφημιστικές του καταχωρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατά καιρούς πολλαπλές κλήσεις πολλών από εμάς προς την υπηρεσία αναφοράς τηλεφωνικών βλαβών (121) δεν έφεραν μέχρι σήμερα ικανοποιητικές ταχύτητες παρά ελάχιστες φορές και μόνο για λίγες ώρες ή ημέρες.

Παρακαλούμε να ενσκήψετε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό και να αποδώσετε μόνιμη λύση το ταχύτερο δυνατό.

(Ακολουθούν στα επόμενα φύλλα οι υπογραφές 120 συνδρομητών που προσυπογράφουν

το παραπάνω κείμενο, καθώς και οι αριθμοί της σύνδεσής τους)


διαβάστε σχετικά:

ΟΤΕ – ο απομονωμένος κόσμος μας εσύ!!!

2 σχόλια:

Κυριακος είπε...

Τα τηλέφωνα, αυτών που έχουν υπογράψει, φόρα παρτίδα σε όλους σε τι ωφελεί;

Magos Gsisspor είπε...

πολυ σωστό. Ευχαριστούμε