3 Φεβ 2010

ΟΤΕ – ο απομονωμένος κόσμος μας εσύ!!!

x0483d
επανέρχεται ο θεσμός του ντελάλη
Έχοντας επιστρέψει σε εποχές που η επικοινωνία γινόταν μέσω ντελάλη οι εργατικοί υπάλληλοι του ΟΤΕ με την γνωστή αναλγησία τους μας δίνουν επιτέλους τη δυνατότητα να στραφούμε σε κλασικές μορφές αξιοποίησης του ελεύθερού μας χρόνου, που είχαμε ξεχάσει, όπως πλέξιμο βελονάκι, μαγείρεμα, κους κους, ταινίες (σε dvd μόνο γιατί ούτε τηλεόραση είχε το νησί), βόλτες, ανάγνωση βιβλίων, σεξ, ύπνο και χουζούρεμα, και πολλά ακόμα… “Ο κόσμος μας εσύ” μας υποσχέθηκαν στη διαφήμιση και φαίνεται πως γίνεται πράξη, αφού, εξαιτίας του πολύ αργού δικτύου, ανακαλύπτουμε πάλι τον έξω κόσμο και τον εαυτό μας.
Ευχαριστούμε τους εργατικούς υπαλλήλους που κωφεύουν στις πολλαπλές κλήσεις των πολιτών και καθυστερούν να διορθώσουν το δίκτυο.
Επειδή ούτε τηλέφωνο δεν έχουμε να διαμαρτυρηθούμε μην πάρετε αυτή τη φορά το 121. Περάστε μια βόλτα από τα γραφεία των υπευθύνων του ΟΤΕ κι ευχαριστείστε τους θερμά για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στην προστασία μας από τη λαίλαπα του διαδικτυακού εθισμού και της τηλεφωνικής φλυαρίας. 
Κι όταν έρθει η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό σας για εκείνες τις διαστημικές ταχύτητες των 2 και 4 mb που σας υποσχέθηκαν (ενώ το δίκτυο σηκώνει πολύ περισσότερο), θυμηθείτε ότι για κάμποσες ημέρες το “internet” ήταν ψόφιο.  Σαν τους υπεύθυνους που βαριούνται να έρθουν να ελέγξουν το δίκτυο στο νησί μας.

“Από τον Οκτώβριο του 2009 έως και σήμερα η σύνδεση μου με το ιντερνέτ υπολειτουργεί καθημερινά. Διακόπτεται άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο χρονικό διάστημα ή όταν είμαι συνδεδεμένη είναι απελπιστικά αργή. Αποκορύφωμα είναι στις 31 Ιανουαρίου που δεν έχω ούτε τηλέφωνο και κατά συνέπεια ούτε ιντερνέτ μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου. Αυτό το οποίο σας γράφω δεν είναι μόνο στη δική μου τηλεφωνική γραμμή αλλά σε όλο το νησί της Αντιπάρου. Η «εξήγηση» από το 121 που δόθηκε είναι λόγω της αναβάθμισης. Πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό θα τραβούσε τόσο καιρό. Νομίζω πως οφείλατε τουλάχιστον να μας ενημερώσετε αν είναι έτσι.
Το ιντερνέτ πλέον είναι εργαλείο για τη δουλειά μας και για τις υποχρεώσεις μας (e-banking, πληρωμές) που έχει και οικονομικές συνέπειες όταν δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε (τόκοι , αναβολή εργασιών κ.τ.λ.)
Παρακαλώ, όπως να μη χρεωθώ τα επόμενα τέλη σύνδεσης του ιντερνέτ και να μου αφαιρεθούν τα τέλη της τηλεφωνικής μου γραμμής για τις παραπάνω ημέρες.
Κατοικώ στην Αντίπαρο και παίρνω πλοίο για να πάω στη Πάρο σε υποκατάστημα του Ο.Τ.Ε. για να κάνω αυτή την αίτηση. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να γινόταν αυτόματα χωρίς αιτήσεις και ταλαιπωρίες, αφού γνωρίζετε πολύ καλά, πότε λειτουργεί και πότε όχι η γραμμή μου. Αυτά θα έπρεπε να είναι δεδομένα μιας καλής, τυπικής και αμοιβαίας συνεργασίας.
Αν τα χρήματα που ξοδεύατε στις διαφημίσεις, τα επενδύατε σε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών να είστε βέβαιοι, πως θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για εσάς”.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.

Μπορείτε να αντιγράψετε το κείμενο και να το καταθέσετε μαζί με την οργή σας στη διοίκηση του ΟΤΕ στην Πάρο, μαζί με τις θερμές ευχαριστίες σας για την πλήρη έλλειψη τηλεφωνικής σύνδεσης και internet για τέσσερις ολόκληρες μέρες, που μας βοήθησε να στραφούμε σε πιο πρωτόγονες μορφές επικοινωνίας. Οι επαγγελματίες που έχουν και οικονομική ζημιά από το γεγονός (ταξιδιωτικά γραφεία, ΠΡΟΠΟ, εμπορικά καταστήματα, κ.ά) μπορούν να κάνουν και αγωγή για διαφυγόντα κέρδη.
Και βέβαια μην παραλείψετε να προσυπογράψετε το κείμενο διαμαρτυρίας που ήδη αριθμεί εκατοντάδες υπογραφές και θα παραδοθεί στους αρμόδιους φορείς σύντομα. Θα το βρείτε στο σούπερ μάρκετ του κ. Καμπεράκη (Μαρίνος).
ΟΤΕ – ο απομονωμένος κόσμος μας εσύ!!!
(αλήθεια, θα έχουμε ισότιμη αντιμετώπιση αν συνενωθούμε με το Δήμο Πάρου;)α
δεν είναι υπάλληλος του ΟΤΕ, αλλά ο ντελάλης του Πασά, από το θίασο του γνωστού μας ήρωα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημειώστε ότι αν καταθέσετε την αίτηση, να πάρετε πρωτόκολλο διότι "μπορεί να χαθεί".
Όλες οι υπηρεσίες έχουν υποχρέωση να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις σας και να τις πρωτοκολλούν αυθημερόν.

Ας μη ξεχνιόμαστε έχει και η τεχνική υπηρεσία της Πάρου μερίδιο ευθύνης.
Και να η νομοθεσία:

Ο ΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ
Να διασφαλίζει στο συνδρομητή αδιάλειπτη και αξιόπιστη επικοινωνία, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο.

Να γνωστοποιεί στο συνδρομητή κάθε τροποποίηση των όρων και προϋποθέσεων παροχής των υπηρεσιών προτού τις εφαρμόσει.

στ. Να αποκαθιστά τις συνήθεις βλάβες του δικτύου του μέσα σε σαράντα οκτώ (48) ώρες από την επομένη της αναγγελίας της βλάβης. Εάν υπαιτίως δεν παρέχει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στο συνδρομητή, για χρονικό διάστημα πέραν της υπόψη προθεσμίας, επιστρέφει το πάγιο τέλος, ανάλογα με την περίοδο διακοπής.

Ανώνυμος είπε...

EPITELOYS KATI NA KANOUN STON OTE.ESXOS X2 MBPS

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΕΦΤΙΑΧΕ
....ΩΧΟΥ ΤΩΡΑ...ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ...
ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΟ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Οι φήμες έλεγαν πως έσπασε κατι κατα την πάροδο εργασιών και περιμέναν ανταλλακτικό.....

Ανώνυμος είπε...

....kai perimenan....na tous peis kapoios ti symvainei

Ανώνυμος είπε...

Οπως όλα στην χώρα μας ετσι κι ο Ο.Τ.Ε. Ο χριστοφοράκος έφυγε δεν το πείρε κανείς χαμπάρι...
Είμαι δύο εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο... να πάω στο Ευρωπαικό Δικαστήριο... να ζητήσω αποζημείωση... να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που γεννήθηκα στην Ελλάδα....2010 Ο πονηρός ραγίας πέθανε Ζήτω ο Ραγιαδισμόσ...
Τ.Φ.
Υ.Γ. 121 χωρίς χρέωση χα χα χα...
θέση 121 και ο Θεός να βάλει το χέρι του

Ανώνυμος είπε...

Eαν οι υπογραφές που μαζεύτηκαν τις προάλλες,δεν χρησιμοποιηθούν (δηλαδή κάποιος θα πρέπει να τρέξει) θα είναι κρίμα και άσκοπες.
Δυστυχώς ορισμένα πράγματα, μάλλον όλα τα πράγματα στην Ελλάδα θέλουν κυνηγητό.
Στο φινάλε ας δείξουμε οτι αξίζουμε και διεκδικούμε το αυτονόητο...το δίκιο μας.
Ας μην είμαστε ανεκτικοί στη λάθος τακτική των άλλων που δρούν είς βάρος μας.

Σ.Σ. είπε...

Η επιστολή θα σταλεί την ερχόμενη εβδομάδα στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), τη διοίκηση του ΟΤΕ (περιφερική και κεντρική), το ΙΝΚΑ (ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ), και τον τύπο.
Όποιος έχει κι άλλη πρόταση ας την καταθέσει τώρα...