1 Νοε 2009

ΝΟΑ (Ναυτικός Όμιλος Ανάδελφων)

Μερικές στιγμές από την συμμετοχή του ορφανού ΝΟΑ στο περιφερειακό πρωτάθλημα

OPTIMIST &  LASER  -( κύπελλο Δ. ΒΡΑΚΑΣ) που έγινε στην ΠΑΡΟ από 24 ως 27/10

 paros noa 2009 009

paros noa 2009 012 paros noa 2009 014 paros noa 2009 017 paros noa 2009 021 paros noa 2009 023 paros noa 2009 025 paros noa 2009 033 paros noa 2009 053 paros noa 2009 055 paros noa 2009 063 paros noa 2009 092

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΧΤΙΚΑ........ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.
ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΝ-ΕΣΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ,
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΞΙΟΝ-ΕΣΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά μπράβο στα παιδιά και στο ναυτικό όμιλο για τη προσπάθεια που κάνουν.

Magos Gsisspor είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αν κάποιος μας έλεγε πριν 2-3 χρόνια οτι τα παιδιά-αθλητές του ομίλου μας θα έπαιρναν μέρος σε αγώνες ιστιοπλοίας, με αθλητές από ομίλους όπως του Ολυμπιακού,της Βουλιαγμένης αλλά και των παλαιοτέρων ναυτικών ομίλων των γύρω νησιών, σίγουρα κάποιοι θα τον έπαιρναν στην πλάκα........Οι μόνοι τελικά που το πίστευαν και το πιστεύουν είναι τα παιδιά του ομίλου,ο άξιος προπονητής τους και οι γονείς-μέλη του όμίλου.Και βέβαια είναι και οι μόνοι που δικαιώνονται απο την πορεία και τα αποτελέσματα του Ν.Ο.Α.
Δειλά-δειλά αρχίζουν να έρχονται τα πρώτα καλά αποτελέσματα και διακρίσεις. Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες optimist & laser που έγιναν στο λιμάνι της Παροικιάς από 24-27/10, με την ονομασία "κύπελλο Δ. Βρακάς" στη μνήμη του αειμνήστου κ. Βρακά που ήταν απο τους ιδρυτές του Ν.Ο.Π.
Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 8 σκάφη optimist και ένα σκάφος laser.Oλα τα παιδιά τα πήγαν περίφημα και η αποστολή γύρισε στην Αντίπαρο με 2 κύπελλα.Η Αρτεμις Τριανταφύλλου ήταν δεύτερη στα δεκάχρονα κορίτσια και ο Σπύρος Μπούμπας τρίτος στα δεκάχρονα αγόρια.Τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και οι μικροί αθλητές του ομίλου.Η αγωνιστικότητα και το πείσμα των παιδιών ,μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε πριν λίγα χρόνια.Ελπίζουμε γρήγορα να υλοποιηθούν και οι υποσχέσεις της κοινοτικης αρχής, για παραχώρηση αγροτεμαχίου στην Ψαραλυκή και έτσι ο Ομιλος να αποκτήσει τις δικές του εγκαταστάσεις όπως όλοι οι όμιλοι των γύρω νησιών.Γνωρίζοντας οτι στο νησί μας δεν υπάρχουν και πολλές άλλες αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά, πιστεύουμε οτι ο Ν.Ο.Α. αξίζει την βοήθεια όλων των φορέων της Αντιπάρου.
Για την ιστορία να σημειώσουμε οτι εφέτος ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε στo διασυλλογικό πρωτάθλημα στη Μύκονο,στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα,στο πανελλήνιο κύπελλο στο Φάληρο, στο περιφερειακό πρωτάθλημα στη Μήλο, και τέλος στο διασυλλογικό στη Πάρο.Ολες αυτές οι αποστολές έγιναν με συνδρομές μόνο των γονέων.Και βέβαια όλοι γνωρίζετε οτι οι εγκαταστάσεις μας, εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από ένα αλμυρίκι στην παραλία του Αη-Σπυρίδωνα(βοήθεια μας..........).
Ας μην ξεχνάμε οτι το μέλλον αυτού του τόπου ,είναι τα παιδιά μας.

Σημ. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί τον Ν.Ο.Π. για την φιλοξενία των
αθλητών και των γονέων του ομίλου μας.

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος
ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΤΑΣΟΣ