4 Νοε 2009

ΟΤΕ: Ο αυτιστικός κόσμος μας εσύ

ie404errorΕδώ και λίγες ημέρες το δίκτυο ADSL στην Αντίπαρο κυριολεκτικά σέρνεται.
Έχοντας επιστρέψει σε εποχές ταχύτητας dial-up οι εργατικοί υπάλληλοι του ΟΤΕ με την γνωστή αναλγησία τους μας δίνουν επιτέλους τη δυνατότητα να στραφούμε σε κλασικές μορφές αξιοποίησης του ελεύθερού μας χρόνου, που είχαμε ξεχάσει, όπως πλέξιμο βελονάκι, μαγείρεμα, κους κους, ταινίες, βόλτες, ανάγνωση βιβλίων, σεξ, ύπνο και χουζούρεμα, και πολλά ακόμα… “Ο κόσμος μας εσύ” μας υποσχέθηκαν στη διαφήμιση και φαίνεται πως γίνεται πράξη, αφού, εξαιτίας του πολύ αργού δικτύου, ανακαλύπτουμε πάλι τον έξω κόσμο.
Ευχαριστούμε τους εργατικούς υπαλλήλους που κωφεύουν στις πολλαπλές κλήσεις των πολιτών και καθυστερούν να διορθώσουν το δίκτυο.
Επειδή φαινόμενα παρόμοιας αναλγησίας έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν, όλοι εσείς που επισκέπτεστε αυτό το ιστολόγιο κάντε ένα τηλέφωνο στις βλάβες ΟΤΕ (121)  και μην αναφέρετε το γεγονός με οργή, αλλά, αντίθετα, με γλυκύτητα, ευχαριστώντας τους υπεύθυνους του ΟΤΕ για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στην προστασία μας από τη λαίλαπα του διαδικτυακού εθισμού.
Κι όταν έρθει η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό σας για εκείνες τις διαστημικές ταχύτητες των 2 και 4 mb που σας υποσχέθηκαν (ενώ το δίκτυο σηκώνει πολύ περισσότερο), θυμηθείτε ότι για κάμποσες ημέρες το “internet” ήταν ψόφιο.  Σαν τους υπεύθυνους που βαριούνται να έρθουν να ελέγξουν το δίκτυο στο νησί μας.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πές τα ανθρωπέ μου.
Δεν ειναι η πρώτη φορά δυστυχώς.

Αν καθυστερήσεις να πληρώσεις το λογαριασμό,γιατι ήρθε "καθυστερημένα" όπως όλα, σε χρεώνουν με τόκους αυτομάτως.
Αυτομάτως όμως, δεν σου αφαιρούν ποσοστό παγίων και χαμένων ωρών.Τότε ως δια μαγείας δεν υπάρχεις.
Δεν είναι κακό να είναι τυπικοί σε αυτα που τάζουν, όπως ειναι μέσα στα όρια να γίνουν λάθη, αρκεί να αναλαμβάνουν και τις δικές τους υποχρεώσεις.
Αυτη τη φορά απο το Σάββατο υπολειτουργεί το ιντερνετ και ειναι Τρίτη βράδυ.
Για να δούμε πότε θα λυθεί.....

Anti - George είπε...

Conn-x και ας μην γ..... (Π)ΟΤΕ!!!!!

αρουραίος είπε...

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ευριζωνηκότητα είναι εδώ... Ο Ο.Τ.Ε. το ξέρει?
Παιδιά μην
ζητάμε και πολλά πάλι, καλά που υπάρχουν και τα κινητά.
Ο τελευταιος υπάληλος του Οργανισμού είναι απόφητος του Μ.Ι.Τ. τι να περιμένει κανείς....
p.s. τωρα που θα ανάψουμε τα καλοριφέρ θα επικοινωνούμε με σήματα καπνού.

ωλιαρος είπε...

το 121 λέει ότι έστειλε fax στην Πάρο
ας συνεχίσουμε όλοι τα τηλέφωνα στον ΟΤΕ

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Οσο μπορούμε βοηθάμε
http://radar-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_3397.html

Antipariafwni είπε...

provokatsia einai xalaroste :-)

Epitelous oi armodioi prepei na asxolithoun sovara me thn evrizonikotita sto nisi.

To sima dinete asirmata apo thn paro kai oute kan kalodiaka.

Tatiana Kontouli είπε...

Μα τι κακό έχει το βελονάκι;
Άσε που είναι και vintage...

:)

πι.ες. στέλνω θετική ενέργεια από τας Αθήνας!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας και από εμένα,

το πρόβλημα δεν είναι αν θα σας φέρουν τα 8mb ή τα 16 κτλ αλλά η σταθερότητα το να μην πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΥ (θυμηθείτε και το καλοκαίρι τι γινότανε μετά τις 17:00) και φυσικά επειδή δεν μιλάμε για διαστημικές ταχύτητες όπως εκεί απέναντι ,τουλάχιστον να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. δεν νομίζω να ξεμείνανε από bandwidth σε ένα νησι σαν την Αντίπαρο που ο πληθυσμός ακουμπά τους 1000 κάτοικους και οι χρήστες χονδρικα ας πούμε το 1 /4 του πληθυσμού

μόνο με μαζικές καταγγελίες λύνονται δυστυχώς αυτά και με υπόγραφες ,όσο και να δίνεις βλάβη στο 121 η Κρήτη θα απάντηση ότι το φτιάξαμε ή ότι δεν βρέθηκε πρόβλημα και από θαύμα έρχεται πάλι το net μέχρι να τους ξαναενοχλήσετε .

Να δούμε .. να ξέρετε οτι πλησιάζουν οι μέρες για τα 8 MB αφού λογω της ασχετοσύνης μερικών έχασε την προθεσμία ο ΟΤΕ τις Πάρου διότι έπρεπε να εξηγήσουν τι είναι φωνή και τι είναι internet όπως κάνουν στα παιδια του δημοτικού…..


Aααααα να σας ενημερώσω ότι τα 4Μb έχουν καταργηθεί από τα κέντρα του ΟΤΕ just for your information για να δείτε που μας έχουν εδώ στο Antiparos island

Όποτε όποιος έχει 2Mb πάει (ΤΣΑΜΠΑ αυτόματα στα 8Mb ) από σχετική εγκύκλιο της ΕΕΤΤ

Αυτά…

Ανώνυμος είπε...

Και δεν έχει μιλήσει ο Αι γιώργης ακόμη!
Εκεί κάτω μπορούν να το πουλήσουν ώς διακοπές μακριά απο τις τεχνολογίες.
Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα, αμα το εκμεταλλευτείς και το πουλήσεις σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,

Όσον αφόρα τον Αι Γιωργή θα δει και αυτός άσπρη μέρα …..(κράτα μικρό καλάθι)

Τώρα που θα αναβαθμίσουν το δίκτυο ειπώθηκε από απέναντι (πηγή ΟΤΕ Πάρου ) ότι θα βάλουν mini dslam ώστε να καλυφτεί το νεκρό κομμάτι του νησιού μας .

Τραγικό σε νησί με τόση μικρή έκταση σαν την Αντίπαρο να μην έχει πλήρη κάλυψη

Να χαιρόμαστε του αγωνιστές αυτού του νησιού (sorry αλλά παίζει μεγάλο ρόλο, διότι να δεν βάλουν αυτοί το χέρι τους για το καλό του νησιού ποιος θα το βάλει ????)

Το Μαρούσι έχει free WIFI για τον Δήμο του, μην μιλήσουμε για την Τρίκαλα που έχει και τα πρωτεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και ακολουθεί η Κέρκυρα το Αγρίνιο .

Διαβάστε και ένα σχετικό άρθρο

Τα Τρίκαλα λοιπόν είναι ανάμεσα στις 21 πόλεις του κόσμου που διεκδικεί την «πρωτιά», καθώς προσφέρει σε όλους τους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες δωρεάν internet από τους 14 κόμβους που έχει εγκαταστήσει(απο εκεί βγήκε και το τελικό σκορ).

Πηγη
http://www.serreslife.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2720:-1-14&catid=94:2009-06-25-21-30-48&Itemid=379

Ανώνυμος είπε...

+ σήμερα το πρωί θα δείτε όλοι σας ότι έπεσε το δίκτυο (μαζική αποσύνδεση_ για άλλη μια φορά στις 07:30

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή (υποτίθεται ότι έχει γίνει η επισκευή-έλεγχος του δικτύου) το δίκτυο δουλέυει πάλι καλά. Κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε...

Πήρε κανέναν από εσάς ο ΟΤΕ τηλέφωνο να ρωτήσει για τη βλάβη που δηλώσατε; Γιατί κάποιον (που δήλωσε ότι παίρνει εκ μέρους της κοινότητας και του Υπ. Εσωτερικών που -δήθεν- θα επισκεφθεί το νησί τις επόμενες ημέρες και άρα θα γίνουμε ρεζίλι) τον πήραν 3 φορές μέχρι σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

Χαχα καλό το προηγούμενο post.

Από τις συνολικά 8 βλάβες που έχω δηλώσει τον τελευταίο καιρό (τα οποία έχουν σχέση με τα προβλήματα του αρχικού thread) με πήραν 1 φορά ,όπου τους εξήγησα την όλη κατάσταση, διότι δεν είναι μεμονωμένες η περιπτώσεις αλλά αφόρα και ξαναλέω ανεξαρτήτως παροχου προβλήματα είτε λέγονται ταχύτητας είτε αποσυνδέσεων (μαζικών) όπως και έγινε για άλλη μια φορά σήμερα, αλλά η απάντηση είναι το αποκαταστάθηκε κατά έλεγχο και τέλος μου είχανε πει ,αφού έχετε πρόβλημα (το νησί γενικά) κάντε καταγγελία για να το προωθήσουν σε ανώτερα κλιμάκια .

Σήμερα δεν έδωσα βλάβη διότι όπως πάντα επανέρχεται μετά από λίγο είτε 5 λεπτά είτε 10 λεπτά είτε 1 ώρα όποτε μέχρι να φτάσει η κλήση στην Κρήτη και μετά Πάρο( αν και η Κρητη ανεβάζει το link ) θα έχει ήδη έρθει το Internet αφού θα είχε μαυρίσει ο χάρτης τους lol