28 Οκτ 2009

Παρέλαση – Ζήτω το Έθνος

 2 3 4

1

Φωτό: Vicky’s

Περισσότερες φωτογραφίες στον αντιπάριο:

10 φωτογραφίες για μια γιορτήPA270047 (Large)[5]

 

 

 

 

 

 

 

και άλλες φωτογραφίες στο αξιόλογο ιστολόγιο του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

28η Οκτωβρίου - Παρέλαση

001[4]

6 σχόλια:

Magos Gsisspor είπε...

Σε λίγα χρόνια που θα πάψουμε να είμαστε το Ισλάμ της Ευρώπης και θα καταργηθεί κι εδώ ο γραφικός αλλά απαράδεκτος θεσμός της παρέλασης, αυτές οι φωτογραφίες θα είναι σπάνιες.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να μπορούσε να παρελάσει και ο ιστιοπλοικός όμιλος.
Οχι τίποτα άλλο για να δούν κάποιοι οτι υπάρχει και αυτός, με αρκετές συμμετοχές θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

εξέδρα επισήμων δεν είχαμε φέτος?

Magos Gsisspor είπε...

Του χρόνου θα βάλουμε βατήρα, σαν αυτούς των πειρατών...

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμο 10,52
Είχαμε το σκαλάκι, δεν είδα την διευθύντρια του Γυμνασίου ομως...

Magos Gsisspor είπε...

Όσο για τη σαββατιάτικη εφημερίδα που λοιδωρεί σήμερα την στάση κάποιου αντιπάριου μπλόγκερ επειδή τάχα κάνει αντίσταση δηλώνοντας την αντίθεσή του στις παρελάσεις:

Συγνώμη παιδιά που θίγουμε τον ελληναρισμό σας και εμείς, και ο αντιπάριος και η αντιπάρια φωνή, θιασώτες όλοι της άποψης ότι η παρέλαση είναι ένας θεσμός ασύμβατος με την εποχή μας και το πολίτευμά μας. Μαζί με εμάς είναι και πολλοί άλλοι, δημοσιογράφοι, εφόσον διαβάζετε κι άλλες εφημερίδες εκτός από τη δική σας, ή πολίτες, αν τυχόν επισκέπτεστε κι άλλα μπλογκς εκτός από τα άφθονα εθνικιστικά του ελληνικού ιστοχώρου.
Όλοι αυτοί μαζί, κάποιας μορφής αντίσταση προβάλλουν, έτσι δεν είναι;

Εκτός αν θέλουμε να θεωρούμε Έλληνες μόνο τους αρείους ελληναράδες και όλους τους άλλους, τα "ψώνια" και τους θολοκουλτουριάρηδες στο πυρ το εξώτερον, τόσο εξώτερο που να είναι πέρα από τα σύνορά μας. Τα τωρινά σύνορα βεβαίως, γιατί πάλι με χρόνια με καιρούς ως γνωστόν...
Ωραίο να θεωρούμε ότι κάθε άποψη είναι σεβαστή και αναγκαία, κι αμέσως μετά να ακυρώνουμε πλήθος ετερόκλητων πολιτών που θεωρούν την παρέλαση αναχρονιστική, σκοταδιστική, ίδιον του ισλάμ της Ευρώπης όπως γράφτηκε.

ΥΓ: blogger γράφεται κι άρα "μπλόγκερ" μεταφέρεται στην ελληνική γραμματοσειρά, αν γραφόταν blocker θα λεγόταν "μπλόκερ", όπως άστοχα τον βαφτίζετε. Εκτός αν πάσχουμε από το σύνδρομο των μπλοκ της πάλαι ποτέ ψυχροπολεμικής περιόδου.