15 Ιουλ 2009

Περυσινά ξινά σταφύλια για να σκάσουν απ’ τη ζήλεια

 

 

Το περυσινό πρόχειρο δημοψήφισμα για τα καλά και τα άσχημα του νησιού θα επαναληφθεί και φέτος. Όχι ότι άλλαξαν πολλά πράγματα, το νησί σε πολλά παραμένει ακριβώς το ίδιο, ωστόσο, η δυναμική του μπλογκ που έχει αλλάξει, και μικρές διαφορές που ο καθένας παρατηρεί, καθιστούν τη νέα προσπάθεια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Στείλτε ιδέες για όσα σας “έφτιαξαν” ή σας “χάλασαν” φέτος, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Ίσως η λίστα γίνει φέτος μεγαλύτερη.

 

ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ (Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;) eft

hal

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με χαλάει:
Τα ελικόπτερα,που ότι ώρα τους "καπνισει" πετάνε και σε ότι ύψος θέλουν.Θα μάθω όμως το καθεστώς που έχουν και θα σας ενημερώσω.

Μου αρέσει που υπάρχουν καπνιστές που σέβονται το περιβάλλον και σβήνουν το τσιγάρο με το χέρι στο δρόμο και μετα ψάχνουν μάταια για καλάθι απορριμάτων.
Μου αρέσει που υπάρχουν καταστήματα και σπίτια που αγαπούν και προσέχουν τα λουλούδια τους.
Αντιθέτως αντιπαθώ το ξερίζωμα του παραμικρού πράσινου στοιχείου για την προβολή των καταστημάτων.

Με χαλάνε οι ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΛΕΣ.

Μου αρέσουν τα αυθόρμητα καλωσορίσματα των ντόπιων με διάθεση χιουμορ.(ναι υπάρχουν)
Αυτα και θα επανέλθω σύντομα.

3,59

Marioneta είπε...

Με χάλασε η μουσική ή καλύτερα οι μουσικές στη πλατεία .. Φαντάζομαι ότι τώρα τον Ιούλιο-Αύγουστο θα είναι ακόμα χειρότερα.. Καλή Συνέχεια..

Ανώνυμος είπε...

Mε χαλάνε τα καυτά-μισά σφηνάκια της πλατείας.
9,28

Ανώνυμος είπε...

Με χαλάει το κακής ποιότητας νερο - τουλάχιστον φέτος είναι πιο ανεκτό από το περυσινό, μάλλον γιατί το νησί ακόμη δεν έχει τιγκάρει.

Με χαλάει που την ίδια στιγμή μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι και άλλοι "μεγαλοι" ποτίζουν κήπους, γεμίζουν πισίνες και δεξαμενές και συμπεριφέρονται σαν να μην έχει πρόβλημα λειψυδρίας το νησί.

Με χαλάνε οι κατασαρίδες και τα κουνούπια

Με χαλάει η διχόνοια

Με φτιάχνει το φαγητό, ο πεζόδρομος, η παραλία (με χαλάνε οι πλακες, αλλα ποιος ξέρει, μπορεί και να με φτιάχνουν στο τέλος), οι παραλίες (κι ας μην είναι καθαρές όλες), και πολλά άλλα από τα περυσινά

Ανώνυμος είπε...

Με φτιάχνουν τα blogs του νησιού γιατι εκφράζονται με το δικό τους "άλλο" τρόπο, και ενημερώνομαι καλύτερα για τα δρώμενα απότι θα έκανε μια τοπική εφημερίδα.
Μήπως να δημιουργηθεί?

1,03

Ανώνυμος είπε...

Κάνω διακοπές στο νησί σας και μου αρέσουν πολλά πράγματα γιαυτο έρχομαι κάθε χρόνο.
Ομως φέτος δεν μου άρεσε που γίνονται έργα στο διάστημα που κάνω διακοπές...φασαρία, σκόνη και συγχωρήστε με, ακαταστασία.

Τουρίστας

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω και με ένα δεύτερο, το ότι η τοπική αστυνομία παραβλέπει τα αυτοκίνητα στο πεζόδρομο, με ζωντανό παράδειγμα σήμερα που έπαιρνα το πρωινό μου και περίμενα να δω τους αγώνες ποδηλασίας(όπως κάθε χρόνο που βρίσκομαι αυτές τις μέρες εδώ)και στάθηκαν εμπόδια τα αυτοκίνητα στους ποδηλάτες.
Κρίμα!
Τουρίστας

ωλιαρος είπε...

μου αρέσει μια βόλτα στο κάστρο
από τους ομορφότερους και πολυτιμότερους χώρους της Αντιπαρου
ο Κώστας ο Φαρουπος που κάθε βράδυ κάνει τον ξεναγό με μεράκι
με χαλάει το κιτς άστρο πάνω στην τερατώδη δεξαμενή
ο λάθος φωτισμός του μνημείου
η ανυπαρξία σοβαρού ενδιαφέροντος από την κοινοτικη αρχή για την ανάδειξη και σωστή προβολή του

ωλιαρος είπε...

επίσης με χαλάει που αφήνεται στην φθορά του χρόνου ο ανεμόμυλος στο λιμάνι ένα από τα λίγα ιστορικά μνημεία του νησιού

Ανώνυμος είπε...

Με χαλάει οταν πηγαίνω το πρωί στο ταχυδρομείο και υποχρεώνομαι να εισπνέω τον καπνό από το τσιγάρο του υπαλλήλου, με χαλάνε τα χαρτόκουτα του χασάπη που πετάει στο δρόμο δίπλα στον κάδο απορημάτων στο βουναλάκι και τα σάπια μέσα στους κάδους που βρομάνε γιατί είναι ασεινήδητος και με χαλάνε και οι γόπες στην άμμο!
Τώρα για το τι μου αρέσει θα το σκεφτώ...Ελπίζω πάντως να είμαστε σε καλό δρομο.