7 Ιουλ 2009

Διάπλους 2009 – Μπράβο σε όλους

ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ (πρωτο μέρος) ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ

foto01 [1600x1200]

Μια κατοστάδα κολυμβητές, αθλητές και μη, νέοι και μεγαλύτεροι, Αντιπάριοι, Πάριοι, Αθηναίοι και αλλοδαποί, όλοι μαζί συνέθεσαν την πιο επιτυχημένη καλοκαιρινή δραστηριότητα των τελευταίων ετών που διοργάνωσαν η ΕΠΑΨΥ και ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου.

Πολύτιμη η παρουσία των εθελοντών ναυτικών, αλλά και των τοπικών αρχών. Σίγουρα του χρόνου ο διάπλους θα πουληθεί ακριβά σε όσους θελήσουν να βάλουν το ονοματάκι τους στη συνδιοργάνωση ή χορηγία.

ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και σύντομα και… αποκαλυπτικό βίντεο από την εκδήλωση.

Αλήθεια ήταν η φύλαρχος Βαρβέτα στην εκδήλωση; Σιγά μην ήταν και η κουκουβάγια Αφ-Αλ-Άτοσι και ο υπόλοιπος θίασος του Σάντα Πόρι…



5 σχόλια:

apneagr είπε...

Μπραβο σε ολους σας το παρακολουθησα απο κοντα και τετοιες ενεργειες μονο καλο κανουν στο νησι.
apneagr

Magos Gsisspor είπε...

το περισσότερο φωτογραφικό υλικό ανήκει στο φίλο Θεολόγο. To ίδιο και το hi-def βίντεο που θα ανεβεί σύντομα

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

ας σημειωθει οτι οι χορηγοι που αναγραφονταν στην αφησα φετος (δημος παρου και κοινοτητα αντιπαρου )ηταν μονο στα χαρτια και οχι στην πραξη

Magos Gsisspor είπε...

Προφανώς ως χορηγία θεωρείται στα μέρη μας απλά η φυσική παρουσία των "χορηγών". Δεν πειράζει, όπως με περισσότερο επιθετικό από ό,τι θα άρμοζε στην εκδήλωση, ύφος γράφτηκε:

Σίγουρα του χρόνου ο διάπλους θα πουληθεί ακριβά σε όσους θελήσουν να βάλουν το ονοματάκι τους στη συνδιοργάνωση ή χορηγία.