30 Μαΐ 2009

το νέο νοσοκομείο

  7859459.3333801

Ας παρουσιάσουμε πρώτα την είδηση, μην το γρουσουζέψουμε κιόλας, όπως έχει γίνει με πολλά νοσοκομεία που έχει ανεγείρει, στα χαρτιά μόνο, ο Υπουργός Ιδιωτικής Υγείας, και αργότερα αναλύουμε το χάλι που έχει περιέλθει το ΕΣΥ στις Κυκλάδες, και ειδικότερα σε (Πάρο και) Αντίπαρο. Έχουμε πολύ χρόνο έτσι κι αλλιώς μέχρι η μακέτα του Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου να γίνει πραγματικότητα.

από τον παριανό τύπο

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα του νέου νοσοκομείου

Αύριο Σάββατο 30 Μαΐου 2009 στις 13:30 ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε μια σεμνή τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην Παναγία Εκατονταπυλιανή, θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του νέου νοσοκομείου Πάρου-Αντιπάρου, τις μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί, καθώς και φωτογραφίες του νέου νοσοκομείου.

maketaΕπίσης θα υπογραφεί η σύμβαση ανάμεσα στο υπουργείο Υγείας και τη Μονή Λογγοβάρδας για την ονομασία του νέου νοσοκομείου. Το νέο νοσοκομείο Πάρου-Αντιπάρου θα πάρει το όνομα: "Λογγοβάρδειο Νοσοκομείο Πάρου-Αντιπάρου".

Η Κοινότητα βάζει και λεωφορείο για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη σεμνή τελετή...esy

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική βλέπω στα σχέδια!

V.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ Μ......Σ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

L.A. woman είπε...

ΘΑ 'ΧΕΙ ΚΑΙ SPA ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ???