5 Μαΐ 2009

ΝΟΑ το ανάγνωσμα-επιστολή απόγνωσης Νο1






Αψηφώντας για μια ακόμη μια φορά,τη παντελή αδιαφορία των τοπικών αρχόντων του νησιού μας, ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (Ν.Ο.Α.) πήρε μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας σκαφών OPTIMIST στην Μύκονο, στη παραλία του ΚΑΛΑΦΑΤΗ το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Χάρη στο αγωνιστικό πείσμα των μικρών αθλητών μας, καταφέραμε να αντιπροσωπεύσουμε το νησί μας, με μια αξιοζήλευτη ομάδα επτά σκαφών στον αγωνιστικό τομέα και επίσης λαμβάνοντας μέρος και τα μικρά παιδιά του ομίλου (6-9 ετών).

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας ήταν από τις μεγαλύτερες της συνάντησης, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους άλλους ομίλους.

Τα παιδιά μας, με την καθοδήγηση του προπονητή τους Κυρίου ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑ και την συμπαράσταση μερικών ονειροπόλων γονέων, κατάφεραν να τερματίσουν σε όλες τις ιστιοδρομίες, λαμβάνοντας μάλιστα καλές θέσεις στη τελική κατάταξη των 57 σκαφών.

Ο ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ κατέλαβε την θέση στη τελική κατάταξη των αγοριών (είναι από την Πάρο αλλά ανήκει και προπονείται στον όμιλο μας)

Ο ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ κατέλαβε τη θέση στις ηλικίες κάτω των έντεκα ετών.

Η ΝΤΟΤΣΙΚΑ ΑΣΗΜΙΝΑ κατέλαβε την θέση στα κορίτσια

Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ κατέλαβε την θέση στα κορίτσια

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ την 21 θέση στην γενική κατάταξη (13ος στα αγόρια)

‘Ολα τα παιδιά μας γενικά αγωνίστηκαν με ζήλο.

Πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι ο όμιλος ΑΝΔΡΟΥ λειτουργεί από το 1957.

Της ΠΑΡΟΥ απασχολεί 4 προπονητές, τον οποίο όμιλο ο δήμος χρηματοδοτεί συχνά και του έχει παραχωρήσει την έκταση και τα κτίρια του Δημοτικού Κάμπινγκ.

Της Μυκόνου, στον οποίο πρόσφατα δωρήθηκε από τον Δήμο και την Εκκλησία παραθαλάσσια έκταση για την δημιουργία εγκαταστάσεων.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος και όμιλοι από ΡΑΦΗΝΑ , ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΣΥΡΟ.

Με αυτά και αυτά, τα παιδιά του ομίλου με το ΕΥ-ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ προσπαθούν να ακούγεται η λέξη ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ και έξω από το νησί μας.


Σε αυτό το σημείο, πρέπει να ευχαριστήσουμε την κοινότητα Αντιπάρου για την ηθική και υλική στήριξη που μας προσφέρει από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του ομίλου. Ειδικά με την τελευταία παραχώρηση γης και τις υπέροχες εγκαταστάσεις που μας βοήθησε να φτιάξουμε χάρη στη γενναιόδωρη επιχορήγησή της, κάναμε ένα βήμα προόδου. Μάθαμε να μην περιμένουμε τίποτα από αυτιά που δεν ιδρώνουν.

Τελειώνοντας να ευχηθώ και εις ανώτερα αλλά και μη χειρότερα.

Ένας γονέας του συλλόγου

ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ - ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΒΡΑ...