9 Μαρ 2009

Ώδινεν το όρος "Αντιπάρια φωνή" και έτεκε το antiparos.comli


Μια νέα ιστοσελίδα με τη χάρη ενός site και το κέφι ενός μπλόγκερ αιωρείται από χθες στο διαδικτυακό μας σύμπαν. Συλλέγοντας με προσοχή επιλεγμένα κείμενα από άλλα ιστολόγια και ιστοτόπους ο μπλογκερ Antipariafwni βάλθηκε να αποδείξει ότι ένα υποτυπωδώς λειτουργικό και κατατοπιστικό site για την Αντίπαρο είναι ζήτημα λίγων εργατοωρών και πολλής διάθεσης. Με πολλά ενσωματωμένα στοιχεία-πληροφορίες για το νησί -όλα στα αγγλικά- και ακόμα περισσότερα που πρόκειται να προστεθούν στο μέλλον, το http://www.antiparos.comli.com/ ταξιδεύει στο διαδίκτυο αναζητώντας μια θέση στον ήλιο.

Μη σας μπερδεύει η κατάληξη, πρόκειται για μία από τις διευθύνσεις που διατίθενται δωρεάν -η άλλη, η καλή, το www.antiparos.gr, είναι καπαρωμένη και απασφαλισμένη μέχρι νεωτέρας. Μέχρι δηλαδή ο σκιώδης, που ανέλαβε να το στήσει, να μπεί στον κόπο να το ανανεώσει στοιχειωδώς.

Η αντιπάρια φωνή αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον σκοταδιστικό ρόλο που διαδραματίζει το συγκεκριμένο blog, βυθίζοντας τον τόπο στην απαξίωση και μιζέρια μέσω της διαρκούς δυσφήμισης του νησιού και της προβολής αιρετικών ιδεών, όπως -άκουσον άκουσον- η ιδέα του ενιαίου ψηφοδελτίου ή τουλάχιστον της ενάρετης και γονιμης πολιτικής συνύπαρξης, η αναδειξη των μεγαλόσχημων χωροατακτών στο νησί, τα ξύλινα λόγια των πολιτικών επισκεπτών, τα κακώς κείμενα των συμπολιτών του και, βέβαια, σατιρίζοντας άκριτα και χωρίς μέτρο κάθε παραδοξότητα ή παραφωνία.



Επισκεφθείτε το
http://www.antiparos.comli.com/, δώστε του επισκεψιμότητα να αναρριχηθεί ψηλά στις αναζητήσεις μέσω Google και -πού ξέρεις;- μπορεί να τραβήξει από το χέρι και το αρρωστιάρικο, παρηκμασμένο, σχεδόν γέρικο και ξέπνοο κοινοτικό site.

Αντιπάρια φωνή ευχαριστούμε και ασφαλώς θα συνδράμουμε και με τη δική μας τεχνογνωσία οι υπόλοιποι...

5 σχόλια:

ωλιαρος είπε...

Απέδειξε πως με δωρεάν λογισμικό και λίγο μεράκι μπορεί να διαφημίσει το νησί πολύ περισσότερο από τους γερασμένους καρεκλοκένταυρους οι οποίοι αργά η γρήγορα θα καταλάβουν πόσο ξεπερασμένοι είναι από την κοινωνία του διαδικτύου που ανατέλλει

Ibis είπε...

Ανακοινώνουμε στο υγιέστατη αντι-blogασφαιρα ότι μπορούμε να συνδράμομε στην νέα σας αντι-προσπάθεια.....οι πρώτες προτάσεις έχουν ανακοινωθεί στην διαχειριστική ομάδα του παρόν blog και συνεπώς στην αντι-παριανή φωνή.....Σίγουρα θα ακούει.....

Antipariafwni είπε...

Paidia efharistw gia thn stirixi!Me th diki sas voithia eimai shedon sigouros oti boroume na kanoume papades me to site! I arhi egine!!!!!!!

Antipariafwni είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Antipariafwni είπε...

Kai afto einai mia diorthosi sto link tou blog:
http://www.antiparos.comli.com/