6 Δεκ 2008

Μένουμε Ελλάδα αλλά πηγαίνουμε Αντίπαρο

Η εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" βρέθηκε για άλλη μια φορά στην Αντίπαρο. Αυτή τη φορά με το Θύμιο Κάκο κατέγραψε καθημερινές σκηνές από τη ζωή των κατοίκων, καθώς και μια περιήγηση στο γραφικό (αλλά παραμελημένο) κάστρο, απ' όπου και η φωτογραφία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η εκπομπη Μενουμε Ελλαδα μας εφερε γουρι . Να ειναι καλα . Παντα τετοια . Η σε αργια προεδρος τους καλεσε ? Γιατι οι επιχειρηματιες δεν ειχαν ιδεα . εκτος και ηταν ενημερωμενοι η ¨κλικα ¨. Βοηθεια μας ο Αι- Νικολας και καλα ταξιδια σε ολους τους ναυτικους .

Ανώνυμος είπε...

Οι συντελεστές της εκπομπής έλεγαν ότι έχουν βαρεθεί όπου πηγαίνουν να τους την πέφτουν οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι για να προβάλλουν τα αξιοθέατα της περιοχής τους. Η τ.Πρόεδρος έστειλε την αντ' αυτού για να τους πει να πάνε όλοι μαζί στο σπήλαιο, αλλά φυσικά αρνήθηκαν. Προτίμησαν τη βόλτα στο κάστρο και τις ρακές στου Ιάκωβου.

Ανώνυμος είπε...

τωρα θελετε να με πεισετε οτι ηρθαν απο μονοι τους ? ξερω ποτε γιορταζω και οχι του Αγιου Μοδεστου , Μεγαλη η χαρη του . Να εχουμε και λιγο τσιπα . Αν δεν ξερετε τι γιορταζουμε του Αγιου Μοδεστου , μπορω να σας πω .Και σε ποιους ελεγαν οτι εχουν βαρεθει , κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

ο Α γιος Μόδιστος Μεγάλη η Χάρη του είναι προστάτης των
ζώων, παρακάτω?

Magos Gsisspor είπε...

Να μας πείτε παρακαλω. Γιατί καταφέρατε μία απλή είδηση για μια ενέργεια που προάγει το νησί να την ξεχειλώσετε και να την κάνετε στάβλο του Αγίου Μοδέστου

Ανώνυμος είπε...

απορω πως ολες οι ενεργειες γινονται μεταξυ μερικων ? Και αν ηταν τοσο αθωα δεν καταλαβα γιατι πειραξε τον antiparos-blog . εγω μια απορια ειχα .

Magos Gsisspor είπε...

Δεν είχατε απορία...Είπατε ότι μπορείτε να μας πείτε ποιους έχουν βαρεθεί οι συντελεστές και ότι υπάρχει κλίκα που δεν έχει τσίπα και τι γιορτάζουμε του Αγ. Μοδέστου, κλπ

Έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε;παρακαλώ πείτε το. Αλλιώς ας κλείσει κάπου εδώ ο σχολιασμός. Εκτός αν θέλετε να περιμένουμε τη γιορτή του Αγίου Διονυσίου, προστάτη των δικαστών.