29 Νοε 2008

Ομιλία για το Δεσποτικό το Σάββατο 29/11 από τον κ. ΚουράγιοΟ αρχαιολόγος κ. Κουράγιος θα δώσει ομιλία το απόγευμα του Σαββάτου 29/11 (ώρα 7μμ) στην αίθουσα Καλουδά με θέμα "Δεσποτικό: το ιερό του Απόλλωνα. Νέα ευρήματα από τις ανασκαφές". Θα προβληθεί και δεκάλεπτο 3-D video για το νησί, που προβλήθηκε πρόσφατα στο εξωτερικό (Ν. Υόρκη, Παρίσι).

Ίσως είναι ευκαιρία να συζητηθεί και το θέμα του νέου χωροταξικού με κάποιον που ξέρει το Δεσποτικό καλύτερα από πολλούς.

Στην ετικέτα (tag) "Δεσποτικό" θα βρείτε ό,τι έχει αναρτηθεί ως τώρα για το ιερό νησί που το φυλάνε οι κατσίκες και το επιβουλεύονται οι Λύκοι.

Παράλληλα επισκεφθείτε και τον φωτογράφο Αντιπάριο εδώ για να δείτε σπανιότερες φωτογραφίες

5 σχόλια:

dzach είπε...

Θα ήταν θαυμάσιο να μπορούσαμε να διαβάσουμε κι οι μακρινοί το κείμενο της ομιλίας του κ. Κουράγιου και να δούμε και το βίντεο, ή έστω να πληροφορηθούμε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το θέμα.

antiparos-blog είπε...

Ασφαλώς. Θα προσπαθήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

πολύ ενδιαφέρον θέμα, μακάρι να ανεβάσετε το υλικό της εκδήλωσης στο blog

Ανώνυμος είπε...

Οι φίλοι του Δεσποτικού θα παρεβρεθούν (ο σύλλογος)?
Αυτοί θα ξέρουν σίγουρα κατι παραπάνω !-)

Ανώνυμος είπε...

οι Φίλοι του Δεσποτικού είναι απόντες από κάθε δραστηριότητα στο νησί. Κανείς δεν τους έχει δει από τότε που συστάθηκαν. Θα ήταν ευχής έργο να μπορούν να συνδράμουν κι αυτοί στην ανάδειξη του Δεσποτικού.
Προτού οι Φίλοι του Δεσποτικού γίνουν οι Αδέσποτοι Φίλοι