27 Ιουν 2008

Μια ιστοσελίδα για πέταμα

http://www.santorini.gr
http://www.amorgos.gr
http://www.anafi.gr
http://www.sifnos.gr
http://www.folegandros.gr
http://www.naxos.gr
http://www.paros.gr


Το κοινό σε όλα αυτά τα sites είναι τουλάχιστον η τακτική ενημέρωση και οι αναλυτικά ενημερωτικές πληροφορίες. Χωρίς να αποτελούν αριστουργήματα είναι στην πλειονότητά τους ικανοποιητικά. Μελανή εξαίρεση το επίσημο site της Αντιπάρου (www.antiparos.gr), που ζει ακόμα στο 2005. Ελλιπέστατες πληροφορίες και κυρίως χωρίς ανανέωση. Δεν είναι τυχαίο που στην αναζήτηση μέσω μηχανών αναζήτησης εμφανίζεται μετά την 80ή θέση, αντίθετα με τα υπόλοιπα που εμφανίζονται στην πρώτη πεντάδα (εξαίρεση το naxos.gr, που είναι νεοσύστατο, και το amorgos.gr)





Φαίνεται πως ακόμα η τουριστική ανάπτυξη έχει σαν έμβλημα την κραυγή "ρουμς ρουμς" στο λιμάνι. Κανένας άραγε δεν ενδιαφέρθηκε τα τελευταία χρόνια για μια διαδικτυακή πύλη έγκυρη, σύγχρονη και ελκυστική;
Είναι η απραξία του πολιτικού διπολισμού ή η αυτιστική ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί;
Ο ευρών κερδίζει μια ιστοσελίδα για πέταμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οντως το site antiparos .gr ειναι για τα πανηγυρια και αυτο εχει επισημανθει στη με δικαστικη αποφαση προεδρο της κοινοτητας αντιπαρου πλειστακις προσφατα με αριθμο πρωτοκολλου 1261 /8/4/08 κατεθεσα ερωτημα στη κοινοτητα αν σκοπευει να ανακατασκευασει το site δεν εχω λαβει απαντηση η μαλλον αγρον ηγορασε

Ανώνυμος είπε...

α ρε σεις παιδιά και συ φίλε κώστα γρίσπο. Η γυναίκα έχει πολλές δουλειές να κάνει, το ίντερνετ θα κοίταζε? ψηφίζει το ίντερνετ? εδώ της φταίει και η σκιά της. κάποιοι έφυγαν και ησύχασαν πάντως από την παρουσία της και ο νοών νοείτω. Καλό μεσημέρι παίδες.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει και αυτό http://www.antiparos-isl.gr/
που είναι ακόμα πιο παλιό αλλά δεν ξέρω που ανήκει στην Αντίπαρο (κοινότητα) οι σε κάποιους άλλους.
Πάντως η κατάσταση είναι απογοητευτική.

Και ένα μικρο σχόλιο: μια χούφτα άνθρωποι (με την καλή έννοια) είναι οι ντόπιοι σε ένα μικρό νησί και δεν μπορούν να τα βρουν ούτε στο ποιο μικρο πρόβλημα που έχουν φανταστείτε στα ποιο σοβαρά.

Η ξεροκεφαλιά του Ελληνα σε όλο της το μεγαλείο