26 Μαΐ 2008

Εκστρατεία καθαρισμού του βυθού στο λιμάνι




H Τοπική Επιτροπή Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και ο Ν.Ο. Αντιπάρου- ΜΕΑΣ Ωλίαρος, με τη βοήθεια του Λιμενικού και εθελοντών, οργάνωσε το Σάββατο 24/5/08 εκστρατεία καθαρισμού του βυθού στο λιμάνι του νησιού.

Σκοπός της ενέργειάς μας αυτής ήταν να συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο θαλάσσιο περιβάλλον, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες και επισκέπτες του νησιού μας σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παρουσία των σκουπιδιών.

Η εκστρατεία μας αυτή ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί η εγκληματική αμέλεια και η αδιαφορία που σταδιακά μετατρέπει τη θάλασσα από πηγή ζωής σε μια απέραντη χωματερή με όλα τα επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται..

Ανασύρθηκαν πλήθος από άχρηστα υλικά όπως: πλαστικά και αλουμινένια κουτιά, λάστιχα αυτοκινήτων, δίχτυα και άλλα μικροαντικείμενα.

Λόγω του μεγάλου όγκου των σκουπιδιών θα επαναληφθεί ο καθαρισμός την Τρίτη 27 Μαΐου 2008 ώρα 17:00. Καλούμε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή να προσέλθουν στο λιμάνι την προκαθορισμένη μέρα και ώρα, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε το λιμάνι μας καθαρό..

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και αναμένουμε και άλλους εθελοντές

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μάριος Βουτσίνος είπε...

Πολύ καλή η προσπάθεια για τον καθαρισμό του βυθού

Magos Gsisspor είπε...

κακώς αφηνετε σχολια για κομματα και παραταξεις τις Παρου. Για τους εκπροσωπους της συγκεκριμενης πτερυγας αλλα και για καθε άλλη κομματικη φατρια εχουμε αποφασισει να κρατησουμε αποστασεις. Ακομα κι αν ο λογος τους ειναι συχνα βουτηγμενος στη λασπη.

Magos Gsisspor είπε...

Κύριε Μ.Β. ευελπίστουμε στην ευαισθητοποιηση του πλυθησμου και την ενεργοποιηση των αδρανων ομαδων, ειδικα των νεων. Ειναι η πρωτη προσπαθεια απο μια σειρα αλλων που θα ακολουθησουν. Ελπιζουμε μονο οι τοπικες αρχες να συνδραμουν περισσοτερο την επομενη φορα...

Magos Gsisspor είπε...

Το σχόλιο που αφορά το ΛΑΟΣ (27/5 7:29) θα διαγραφεί και παρακαλώ να μην χρησιμοποιηθεί ξανά το πεδίο σχολίων για κομματικές αντιπαραθέσεις και προβοκάτσιες ή "καρφώματα". Υπάρχουν άλλα μπλογκς για αυτό το σκοπό.

Για τον ίδιο λόγο δε θα αναρτηθεί και το διευκρινιστικό σημείωμα της συγκεκριμένης παράταξης. Κι αυτό υπάρχει στα μπλογκς τριγύρω.