9 Μαΐ 2010

Ποδηλατοδρομία 2010

φωτό: Τάσος Φαρούπος (ΝΟΑ) - πατήστε στο "προβολή πλήρους άλμπουμ" για να δείτε όλες τις φωτογραφίες.


ANTIPAROS-BIKE-PORT ANTIPAROS-BIKE

AFISA PODHLATODROMIA FINAL [640x480]

4 σχόλια:

Tatiana Kontouli είπε...

Αξίζουν συγχαρητήρια σε μικρούς και μεγάλους, σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Γιατί σημασία έχει η συμμετοχή, σε όποια εκδήλωση αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητα ζωής μας, και όχι η ρητορία και τα μεγάλα λόγια. Ο κόσμος και οι φίλοι του νησιού απέδειξαν πως μπορεί να ζουν σε έναν τόπο απομακρυσμένο από τις "φωτιές" της Αθήνας αλλά με το δικό τους τρόπο δηλώνουν το παρόν με την πρώτη ευκαιρία. Και ο τρόπος αυτός, επί τη ευκαιρία, μπορεί να είναι και ειρηνικός. Μπράβο σε όλους!

karry είπε...

Απίστευτο! Μπράβο παιδιά πάντα έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως παρατηρήθηκε κάτι που δεν άρεσε. Κάποιος καθόταν κι έπινε το ουζάκι του με προκλητική αδιαφορία, υπεροψία καλύτερα στου Ιάκωβου, ενώ έπρεπε να βοηθήσει έστω και με την παρουσία του μόνο και μόνο για να τιμήσει τον τίτλο του (Πρόεδρος Συλλόγου, δεν θα πω περισσότερα).

Δεν τον τιμά η χθεσινή συμπεριφορά του...

Αλλά μάλλον τα ποδήλατα δεν ψηφίζουν, γιατί έτσι μόνο εξηγείται που απουσίαζαν και όλοι οι υπόλοιποι μονομάχοι της καρέκλας...


Και του χρόνου παιδιά περισσότεροι και με πεζόδρομο αληθινό πεζόδρομο...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ και όποιος παρατήρησε κάτι τέτοιο και δεν άρεσε ή και άρεσε, καλό θα ήταν να το θυμάστε και όταν θα πάτε να ψηφίσετε.
Διότι όλα αυτά και διάφορα άλλα που έχουν πεί και πράξει, δηλώνουν στάση ζωής.